ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors (rkp) esittää uutta ulkomaalaislakia. Muutosehdotukseen voi tutustua osoitteessa http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/118570.shtml, Esitys täällä: http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=HE+166/2007&base=erhe&palvelin=www.eduskunta.fi&f=WORD.

- Mikäli laki hyväksytään sellaisenaan, laista tulee erittäin suurella todennäköisyydellä ovi, jonka kautta kymmenet tuhannet (sadat tuhannet? miljoonat?) maahanmuuttajat pyrkivät EU:iin.

- Suurimmalla osalla näistä henkilöistä ei ole juurikaan tekemistä todellisen pakolaisuuden, vainon tms. kanssa. Suurin osa heistä on elintasoturisteja, jotka haaveilevat taloudellisesti paremmista olosuhteista ja tulevaisuudesta. Siihen heillä toki on oikeus, mutta meillä suomalaisilla ei ole velvollisuutta heille sitä tarjota.

- Mikäli he eivät pääse Suomesta muihin EU-maihin, ovat he meidän suomalaisten ”ilona” hamaan hautaan asti. Tämä vaihtoehto on pelottavan todennäköinen, sillä samaan aikaan, kun tietyt tahot Suomessa suunnittelevat koko kolmannen maailmaan tänne majoittamista, toimivat muut Pohjoismaat täysin päinvastaisella tavalla. Erityisesti Ruotsi ja Tanska ovat laittamassa ovia kiinni ja isolla lukolla. Suomen ulkomaalaislaki olisikin koko Euroopan väljin ulkomaalaislaki. Voisiko tämä kiusallinen yksityiskohta mielestäsi kenties vaikuttaa jollain lailla elintasoturistien pääsyyn muihin EU-maihin?

- Eräs ”helmi” Thorsin kaavailemassa laissa on, että vaikka ”turvapaikanhakija” olisi jo päätetty karkottaa Suomesta, on hänellä oikeus ns. perheen yhdistämiseen. Käytännössä tämä oikeus mahdollistaa sen, että koko suku voi tulla Suomeen pankolle makailemaan siihen asti, kun (jos) turvapaikanhakija karkotetaan.

- Karkotettavalle turvapaikanhakijalle voitaisiin myöntää jatkuva oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella (mitä tämä sitten ikinä tarkoittaakaan).

- Rikoksen tehnyt maailmanmatkaaja voisi saada oleskeluluvan, jos niin sanottu tekninen este estää hänen poistamisensa maasta. Tällaisia teknisiä esteitä voisivat olla esimerkiksi liikenneyhteyksien puuttuminen, matkustusasiakirjojen puuttuminen tai se, että vastaanottajavaltion viranomaiset suhtautuvat kielteisesti hänen tuloonsa. Voisiko käydä niin, että kohdemaan liikenneyhteydet katkeavat mystisesti, passit putoavat mereen ja vastaanottajavaltiossa on tosi ilkeitä viranomaisia?

- Epämääräisillä papereilla maahan tulevien ns. ankkurilapsien maahan tulo ja siihen liittyvä merkittävä järjestäytynyt rikollisuus lisääntyisivät huomattavasti. Ankkurilapsi on usein 16–17 –vuotias ”lapsi”, joka lähetään sopivan hölmöön (= vastaanottavainen) maahan. Tämän jälkeen muu perhe ja suku seuraavat perässä. Näiden ”perheenjäsenten” ja ”sukulaisten” sukulaissuhteita ei säännönmukaisesti tarkisteta esimerkiksi DNA-testeillä, vaan kuka tahansa voi väittää olevansa kenen tahansa sukulainen.

- Mikäli kukaan ei tee mitään tälle hullutukselle, saattaa Eduskunta hyväksyä uuden lain pahimmillaan jo vuoden 2009 alussa. Sen jälkeen paluuta meille suomalaisille tuttuun Suomeen tuskin enää on.


TOIMI SIIS HETI JA ALLEKIRJOITA ADRESSI. ADRESSI TOIMITETAAN VUODEN VAIHTEESSA JOLLEKIN SELVÄPÄISELLE KANSANEDUSTAJALLE (toivottavasti sellainen jostain löytyy) JATKOTOIMENPITEITÄ VARTEN.


*****
Edit 15.1.2009

HUOM! HUOM! HUOM!
KATSO TÄMÄN ADRESSIN KESKUSTELU NUMERO 415

JM-K

******

EDIT 27.12.2008

Laitetaanpa tämä nyt oikein tänne.

Kun näitä asioita minulta jatkuvasti kysytään, niin:
1. En kuulu puolueeseen nimeltä Perussuomalaiset. En ole koskaan kuulunutkaan enkä näe mitään syytä, että heihin liittyisin tulevaisuudessakaan.
2. En ole Suomen Sisun jäsen. En ole koskaan ollutkaan enkä näe mitään syytä, että heihin liittyisin tulevaisuudessakaan. En oikeastaan edes tiedä, mitä tuommoinen järjestö tekee eikä se sinänsä minua kiinnostakaan.
3. En ole minkään muunkaan puolueen jäsen. En ole koskaan ollutkaan, enkä näe tarvetta mihinkään niistä liittyä.
4. En ole minkään poliittisen, ideologisen tai uskonnollisen järjestön tms. jäsen, enkä näe tarvetta mihinkään sellaiseen kuuluakaan.
5. En koe olevani rasisti. Tämä adressini ei kohdistu sinänsä mihinkään ihmisryhmään, rotuun, uskontoon, kansalaisuuteen tms. Adressi kohdistuu järjettömään lakiesitykseen, jonka seurauksia jokainen voi ihan itsekseen pohdiskella.
6. En vastusta työperäistä maahanmuuttoa, se on enemmän kuin suotavaa.
7. En vastusta ulkomaalaisia opiskelijoita, jotka tulevat aivan oikeasti opiskelemaan ja aikovat sen jälkeen jäädä Suomeen töihin ja veronmaksajiksi. Sen sijaan vastustan sellaisten "opiskelijoiden" maahantuloa, jotka todellisuudessa vain käyttävät Suomea porttina EU:iin. Ne ulkomaalaiset opiskelijat, jotka tulevat vain hyötymään suomalaisesta korkeatasoisesta ja käytännössä ilmaisestas koulutusjärjestelmästä ja valmistuttuaan lähtevät minne lähtevätkin, saisivat maksaa koulutuksestaan täyden hinnan.
8. En vastusta todellisten pakolaisten ja henkilökohtaisen vainon kohteena olevien ihmisten auttamista. Mielestäni heitä tulisi kuitenkin auttaa heidän kotimaassaan, ei lennättää toiselle puolelle maapalloa.


*****

Eduskunta on tänään 25.2.2009 hyväksynyt uuden ulkomaalaislain. Allekirjoitusten kerääminen on päättynyt. Kiitos kaikille allekirjoittaneille.

Keskustelu jatkuu ainakin täällä: juhamakiketela.info


Juha Mäki-Ketelä    Ota yhteyttä adressin tekijään