Vetoomus Suomen eduskunnalle/ puhemies Jussi Halla-aholle!

Vetoomus Suomen eduskunnalle / puhemies Jussi Halla-aholle

Me allekirjoittaneet kristillisten Israel-työtä tekevien järjestöjen edustajat ja yksityishenkilöt vetoamme Suomen hallitukseen seuraavasti.
Terroristijärjestö Hamas teki yllättäen brutaalin hyökkäyksen Israelin valtiota ja kansaa vastaan. Sen seurauksena noin 1500 henkilöä, joista suurin osa oli Israelilaisia, surmattiin. Heidän joukossaan oli myös naisia ja lapsia. Hyökkäys on tuomittu laajasti ja Israel on saanut tukea eri puolilta maailmaa. Olemme kuitenkin huolestuneet siitä asenteesta, joka Suomessa ja muualla Euroopassa on pitkään vallinnut suhteessa Lähi-Idän ainoaan demokratiaan, Israeliin. Suomi on seissyt useimmiten väärällä puolella, kun Israelia on kohdannut vuosikymmenten varrella fyysiset hyökkäykset eri muslimimaiden, tai terroristijärjestöjen taholta, taikka sitä on syytetty aiheetta eri YK:n alaisissa järjestöissä tai EU:ssa.
Tästä syystä me allekirjoittaneet vaadimme, että:

1. Suomen tulee asettua selkeästi Israelin puolelle sen taistelussa terrorismia vastaan.

2. Suomen tulee tuomita kaikenlainen Hamasin, Islamilaisen Jihadin, Hizbollahin ja ISIS-terrorijärjestön toiminta

3. Suomen tulee selkeästi julistaa nämä järjestöt terroristijärjestöiksi

4. Suomen tulee kieltää näitä terroristijärjestöjä tukevat mielenosoitukset Suomessa

5. Suomen tulee tunnustaa Israelin oikeus maa-alueeseensa ainoiden alueesta voimassa olevien sopimusten, eli Kansainliiton v:n 1922 Palestiinan mandaatin ja sen YK:ssa v. 1945 vahvistaman Peruskirjan artiklojen 77, 79 ja 80 mukaisesti.

6. Suomen tulee tunnustaa Israelin oikeus kansalaistensa puolustamiseen

7. Suomen tulee vastustaa YK:ssa nk. palestiinalaisten aloitteita Israelin tuomitsemiseksi, Israelin puolustaessa itseään terrori-iskuilta

8. Suomen tulee välittömästi lakkauttaa tuki nk. palestiinalaisjärjestöiltä ja muilta instituutioilta, jotka tukevat terrorismia, levittävät väärää informaatiota Israelista ja opettavat koulukirjoissaan ja lasten leireillä vihaamaan ja tappamaan juutalaisia.

ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ SAMAA MIELTÄ OLEVILLE, KIITOS!

Toimeksisaaneena!

Siunaten Juhani Starczewski


Juhani Starczewski    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Juhani Starczewski voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…