Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#5002 Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 10:39

Suomen laki ja kristinuskon opit ovat kaksi aivan eri asiaa. Älkäämme sekoittako niitä.
Homoille yritetään saada tasa-arvoisia laillisia oikeuksia, ei kirkkohäitä.
Oikeasti hei, tätä homojen syrjintää puolustellaan kokoajan uskonnolla, mutta nykypäivänä maan lakeja ei vain voi kirjoittaa yhden uskontokunnan uskomusten mukaan. Sanoisivat enemmin suoraan olevansa ahdasmielisiä ja ihan vain puhdasta kiusaa tehdäkseen eivät halua antaa ihmisten olla ja elää rauhassa. En oikein edes ymmärrä, mikä näitä ihmisiä pelottaa homoissa? Se ei ole mikään lavantauti, joka leviää ja tappaa kaikki. Jos naapurissasi asuu homoja, se ei pilaa omaa avioliittoasi. Tai jos pilaa, se tuskin johtuu pohjimmiltaan niistä homoista. Ja jos siihen uskontoon halutaan aina vedota, niin miksei nämä uskovaiset ole sitten vetämässä avio-oikeuksia ateisteilta tai muiden uskontojen harrastajilta? Eikö jumalattoman tai "väärää jumalaa" kumartavan pitäisi olla isompi paha? 
Kuulostaa aivan älyttömältä, että vedoten johonkin uskontoon, jota koetetaan myös ylistää hyväksi ja rakastavaksi, voidaan vainota jotain ihmisryhmää.
Pitäkää kirkkonne ja uskontonne. Se on ihan ok. Jokaisella on oikeus tunnustaa haluamaansa uskoa. Mutta antakaa nyt oikeasti homojen, jotka eivät kuulu pieneen piiriinne mitenkään, olla rauhassa. Homoille haetaan avioliittostatusta lain edessä, ei jumalan edessä.

Vastaukset


Vieras

#5003 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 10:43:56

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Lain edessäkään ette varmasti tuo haureuttanne miehen ja naisen avioliiton rinnalle. Se on varma asia. Isänä ja äitinä emme hyväksy että himojen ja epäsiveellisen toimintaa lailla laillistetaan, kun se ei millään mittapuulla ole tervettä ihmisyyttä kohtaan.


Vieras

#5004 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 10:48:10

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Amerinoissa homolaki meni hylkyyn kun homoliittoihin adoptoidut lapset sairastuivat henkisesti epäterveen esimerkin takia. Homouden ja haureuden takia. Miksi me suomalaiset se voitaisiin hyväksyä. Tasa-arvolla kikkailu ei vakuuta enää ketään.


Vieras

#5006 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 10:57:21

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Homot eivät kestä totuutta. Kukaan ei halua ketään kiusata, mutta onhan meidän katsottava mitä homous on saanut aikaan. Se on aiheuttanut aidsin, hivin, lounnottomuuden, sairauksien, epäsosiaalisen jne kehittymisen sivistyneissä valtioissa. Tätä me isät ja äidit emme halua SUOMEEN. Eduskunta ei voi päättää lakia joka suistaa suomalaisia kansalaisia julkiseen haureuteen ja siveettömyyteen.

Suurimpina kärsijöinä ovat lapset, jotka saavat väärät esimerkit ja vaikuttimet luonnottomaan käytäytymiseen. Viittaan Calofornian homolain hylkäämiseen.

Heikki

#5008 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 11:05:09

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 

>>Homoille yritetään saada tasa-arvoisia laillisia oikeuksia, ei kirkkohäitä<< Homot ovat tasa-arvoisia. Miksi tarvittaisiin lakimuutosta?
vieras

#5012 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 11:21:19

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Ajattele, mitä kirjoitat. Hehän tässä haluavat .... lisäksi eri kirkoissa/kirkkokunnissa avioliiton Jumalan edessä ja mehän emme voi Jumalan sanaa ohittaa. Mitä sana sanoo tästä? Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Ei vääristellä asioita, eikä heidän pitäisi "varastaa" avioliitto-nimikettä. Antasivat olla meidän rauhassa avioliitossamme, niin hyvä olisi. Emme kiusaa ketään. Koen heidän kiusaavan meitä. Heillähän on jo parisuhde, eikö se riitä? Jos minä omistaisin kesämökin, niin pitäisikö minun ottaa vastaan kaikki ulkopuoliset/täysin vieraat lomalle tulijat. Enkö saa estää heitä mökille tulemasta? Etsisivät muita teitä, keinoja ja nimiä itsellensä, heidän pitäisi katsella avarammin asioita. Miksi he tekevät niin ahtaaksi tämän elämän. Nääs, kun tämä avioliitto-nimike on jo varattu. Nääs, kun mökki on vuokrattu ja varattu, niin mahdotonta se on vuokrata päällekkäin.

Kuka kiusaa - ja ketä ?

#5017 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 11:34:54

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Mikä on sellainen laki, joka ajaa asioita Jumalaa, Luojaamme vastaan. Ei se ainakaan ylhäältä ole, vaan pimeästä.

Eikä tässä olla homoja "vainoamassa" vaan pelkäämässä HEIDÄN PUOLESTAAN, miten heille käy. Ja silloin ei ihmisten omin päin kyhätty laki auta yhtään. Please ! Herätys ! Nyt ei ole nukkumisen eikä luulojen aika.

oraakkeli

#5026 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 12:55:04

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

No sisällöllisesti tuo oli täysin tyhjä vetoomus. Ensimmäiseksi täytyy muistuttaa, ettei kyse Ole kenenkään vainoamisesta.Koska ei ole olemassa MITÄÄN teologisia perusteita samaa sukupuolta olevien avioliitoille, niin ei asian suhteen voi tehdä mitään kompromisseja. Ei täten ole olemassa juridisiakaan perusteluita saman sukuouolisten pariskuntien siviilivihkimisille. Avioliitto on edelleenkin instituutio, jota suojelemaan on säädetty laki. Toki se voidaan purkaa (avioliittolaki), instituutio voidaan romuttaa ja todeta ettemme tarvitse sitä enään. Silloin voidaankin kysyä;

- olemmeko säätäneet mielivaltaisen lain? "syrjiikö" se kolmi- ja neliapilaperheitä? Missä heidän juridiset oikeudet?

- kaikkien muidenkin ruokakuntien, jotka muodostuvat kiintymyssuhteisiin (esim omaishoitajasta ja hoidett avasta koostuva ruokakunta), juridiset oikeudet

Sosiologiset aspektit ovat seuraava seikka, jota täytyy miettiä;

- lapsen etu;

olisiko mielivaltainen "avioliittolaki" hänen oikeuksiaan turvaava? Vai onko lapsi tällaisessa tilanteessa LAIN VOIMALLA aikuisten riepoteltavissa (tapaamisoikeudet "avioeron" sattuessa, elatusmaksut, ... ...

 

Ei ole pohjimmiltaan kyse seksuaalisesta suuntautumisesta (tehköön itse kukin Luoja paratkoon mitä haluaa), mutta millään ei ole niin suuri merkitys avioliitossa kuin sukupuolella. Älähän tunteile liikaa.

Ei vallaton Ville

#5028 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 13:25:46

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Mutta Jumala on kuitenkin avioliiton asettaja. Ja se ON LAKI !

Kaikki muu mikä ei ole Jumalasta, on lain alla. Ja se on: Hänen lakinsa alla ! Etkä sinä voi sitä muuttaa, vaikka kuinka polkisit pieniä kiukkuisia jalkojasi Suuren Luojasi edessä.  

Kirjoitustyylistä päätellen taidat ollakin muuan musta lammas sieltä iskelmien "vihreiltä niityiltä."


Vieras

#5046 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 15:45:38

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Ei kysymys ole uskonnosta vaan siitä, että avioliitto on suvunjatkamista varten ja parisuhdeliitto ystävyyden rekisteröimistä varten.