Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

oraakkeli

#5026 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 12:55

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

No sisällöllisesti tuo oli täysin tyhjä vetoomus. Ensimmäiseksi täytyy muistuttaa, ettei kyse Ole kenenkään vainoamisesta.Koska ei ole olemassa MITÄÄN teologisia perusteita samaa sukupuolta olevien avioliitoille, niin ei asian suhteen voi tehdä mitään kompromisseja. Ei täten ole olemassa juridisiakaan perusteluita saman sukuouolisten pariskuntien siviilivihkimisille. Avioliitto on edelleenkin instituutio, jota suojelemaan on säädetty laki. Toki se voidaan purkaa (avioliittolaki), instituutio voidaan romuttaa ja todeta ettemme tarvitse sitä enään. Silloin voidaankin kysyä;

- olemmeko säätäneet mielivaltaisen lain? "syrjiikö" se kolmi- ja neliapilaperheitä? Missä heidän juridiset oikeudet?

- kaikkien muidenkin ruokakuntien, jotka muodostuvat kiintymyssuhteisiin (esim omaishoitajasta ja hoidett avasta koostuva ruokakunta), juridiset oikeudet

Sosiologiset aspektit ovat seuraava seikka, jota täytyy miettiä;

- lapsen etu;

olisiko mielivaltainen "avioliittolaki" hänen oikeuksiaan turvaava? Vai onko lapsi tällaisessa tilanteessa LAIN VOIMALLA aikuisten riepoteltavissa (tapaamisoikeudet "avioeron" sattuessa, elatusmaksut, ... ...

 

Ei ole pohjimmiltaan kyse seksuaalisesta suuntautumisesta (tehköön itse kukin Luoja paratkoon mitä haluaa), mutta millään ei ole niin suuri merkitys avioliitossa kuin sukupuolella. Älähän tunteile liikaa.

Jumala ei ole kenenkään narutettavissa

#5027 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 13:14

#5018: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Sehän tässä asian ydin onkin, kun juuri TE haluatte kirkkohäät ja siunauksen, vaikka ETTE USKO ! Mikä ihme teitä riipoo?

Ettekö tiedä, että siunauksen hakeminen ja tunkeminen kirkkoon on törkeää, jollei halua muuttaa tapojaan eikä aikomustakaan syventyä parannuksentekoon, jota Jumala odottaa jokaiselta. Uskovahan joutuu tekemään parannusta joka päivä, jonka tähden hän voi muuttua vähin erin uudeksi. Jumalan kautta. Ei se muuten tapahdu.

Jeesukseen uskominen ei ole mikään simpsalibim-asia - vaan LAHJA !, joka edellyttää kaidan tien kulkemista. Ja kun ihminen on aikansa kaahaillut ja rypenyt synnissä sinne tänne lavealla tiellä, kukapa sinne enää takaisin tahtoo kun on löytänyt uuden tien. Paremman, vaikkakin vähän vaikeamman. Mutta päämäärätietoisen tien, joka on kirkas eikä pimeä.

Miksi tahdotte kirkkohäät tai siunauksen, kun Jumala ei missään tapauksessa siunaa syntiä.

Sehän on teiltä ihan ajanhukkaa ja täysin turhaa toiveilua. Ei Jumala tule hölmöyksiin mukaan.

Ja jos niin luulee, pettää vain itseään.

Ei vallaton Ville

#5028 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 13:25

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Mutta Jumala on kuitenkin avioliiton asettaja. Ja se ON LAKI !

Kaikki muu mikä ei ole Jumalasta, on lain alla. Ja se on: Hänen lakinsa alla ! Etkä sinä voi sitä muuttaa, vaikka kuinka polkisit pieniä kiukkuisia jalkojasi Suuren Luojasi edessä.  

Kirjoitustyylistä päätellen taidat ollakin muuan musta lammas sieltä iskelmien "vihreiltä niityiltä."

oraakkeli

#5029

31.03.2013 13:36

Ai niin- en halua että jakeita copypeistaillaan mun teksteistä irrottamalla ne kontekstistaan. Thanks:P
tero p.

#5030 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 13:43

#5007: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Ahaa, olet perustanut uskomuksesi sellaisten ihmisten opeille jotka eivät ymmärtäneet että he voisivat muuttaa kulttuuriaan ja esimerkiksi suhtautumistaan raiskattuihin, mutta jotka kuitenkin olivat lopulta sitä mieltä että "ei, kivitetään ja pistetään raiskattu naimaan raiskaajansa". Julmaa, epäinhimillistä ja suorastaan typerää. Anteeksi vaan, mutta tuollaisten käytäntöjen puolustaminen on minusta sairasta. Vaikka se Jeesus sitten muka niitä tapoja muuttikin mielestäsi ja niitä ei enää tarvitse noudattaakaan.

Thelma-mummo

#5031 Kertokaa eteenpäin adressista

31.03.2013 14:02

Eri henkilöt saa käyttää samaa sähköspostia tämän adressin vahvistamiseen. Siis saman perheen jäsenet/ystävät voivat allekirjoittaa erikseen ja vahvistaa yhdestä sähköpostista allekirjoituksen. Olen kysynyt sivujen viralliselta ylläpitäjältä.
Vilpistellä ei kannata, vaan kertoa ainoastaan eteenpäin adressista. Jos vanhat isovanhempasi eivät omista sähköpostia, ja haluavat allekirjoittaa tämän adressin, voit auttaa oman sähköpostisi kautta! Vain toimimalla voit vaikuttaa!
taku

#5032 Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 14:08

#4974: tero p. - Re: Re: Re: Re:

pari huomautusta ensinnäkin me olemme kaikki armahdettuja kukaan ei pelastu tekojensa kautta usko ratkaisee vaikka olisit homopedofiilimurhaaja vältyt helvetiltä jsuskotJumalaan jaJeesukseen.

Toiseksi vankilan tarkoitus on ennalta ehkäistä rikoksia eikä kostaa mitään.Helvetillä pelotelulla ei rikollisia kurissa pidetä varsinkaan kun suurin osa ei usko helvettiin ja nekin jotka uskootietää olevansa armadettuja.Minun mielestäni vankiloiden käyttö  rikosten ennltaehkäisyssä on ok mutta ajatus siitä että pantaisiin joku vankilaanmuussa kuin ennaltaehkäisevässä mielessä on todella julma

Sivullinen

#5033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 14:14

#5030: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Sinähän metelöit pää punaisena kuin mieletön jossain kinkereillä, joka ei opi koskaan eikä mitään.

Pyydä jo apua, jotta edes jotenkuten pääsisit eteenpäin. Mutta ethän sinä pääse kahleistasi.

Ja jollei jotain kohtaa Raamatusta ymmärrä, on parempi nostaa kohteliaasti hattua tai sanoa "ohi ! - en ymmärrä" ja jatkaa matkaa, jos kerran sitä luet. Itsekin luotin aiemmin vain omaan ymmärrykseeni takomalla turhaan päätä seinään enkä tullut sen kummemmaksi.

Ethän sinä ole elänyt siinä maassa etkä missään muussakaan sinä aikana. Ole jo hiljaa ! Olet tämän hyvinvointivaltion kasvatti ja varmasti saanut kaiken sormia näpäyttämällä. Eikä sillä keinoin mikään selviä.

Anna toki muun kansan elää kuten on elänytkin, mitä se sinulle kuuluu. Vain he itse tietävät, mikä heille on sopinut. Eivätkä he ole siihen neuvoja tulleet sinulta kysymään, kun sinusta ei ollut vielä täplääkään olemassa. Ja vaikka olisi ollutkin, mitä sinä omalla itsehurskaudellasi ja itsekehullasi olisit saanut aikaan ? Olisiko sinusta ollut yhdenkään kansan kuninkaaksi tai opettajaksi ? - Ei koskaan !

Näin sanoo Raamattu

#5034 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

31.03.2013 14:25

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Jumala rakastaa ihmisiä mutta vihaa syntiä! Homous ja lesbous sekä pedofiilia ja transsut ym. mitkä kuvataan Raamatussa sanalla laittomuudeksi:

Roomalaiskirje:
1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, >> Jakeen lisätiedot
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi -

#5035 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 14:29

#5018: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Siksi, koska sinäkin kuulut Jumalan lain alle - kuten me kaikki. Ja sen mukaan meidät tuomitaan, tekojemme mukaan.

Yksikään muu laki ei voi sitä sivuuttaa, vaan sen on alistuttava Luojan lakien alle. Näin on Jumala määrännyt.

"Jokaisen polven on notkistuttava Hänen edessään", etkä sinä ole saanut mitään erityispoikkeuslupaa Häneltä.

Riivaajatkin vapisevat Jumalan edessä, vaikka ovat sinua voimakkaampia. Joten mitä yks täplä kavereineen voi yhtään mitään Jumalalle, joka on Suurin kaikista ja näkee kaikki sinun ajatuksesikin.  Ja on nähnyt sinut jo idusta etukäteen, kun on sinut luonutkin.   

 

taku

#5036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 14:39

#5030: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jos oikein ymmärsin kyse oli siitä että raiskaaja joutuu naimaan uhrinsa VAIN JA AINOASTAAN JOS UHRI HALUAA meidän näkökulmasta voi kuulostaa oudolta mutta monessa muussa yhteiskunnassa se ei välttämättä ole outoa


Vieras

#5037 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 15:01


Vieras

#5038 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 15:02

#5036: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Oho! Onko tässä katkeran aatelisen ajatelmassa aistittavissa jotain kulttuurirelativismin tapaista näkökulmaa?

Ilman oikeita häävaatteita ?

#5039 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 15:10

#5016: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Hyvänen aika ! Miksi te sitten haluatte anastaa itsellenne sen mikä ei teille kuulu. Mitä tasa-arvoista siinä on ?

Jos esim. minä varastaisin joltain vihkipuvun ja menisin se ylläni vaatimaan itselleni saman avioliittokaavan mukaisen avioliiton - siunauksien kera - kuten hän oli tehnyt, jolta varastin. Tulisinko hänen kaltaisekseen vain varastamalla hänen pukunsa ja matkimalla hänen osaansa. Enhän varastamalla häneltä pukuaan, jota käyttäisin omiin tarkoituksiini, tulisi häneksi. Hääpuku kuitenkin kuuluisi sille toiselle eikä minulle, vaikka kuinka hänen puvussaan pörhistelisin. Ja vaikka kuinka yrittäisin olla hän ja hänen vaatteissaan, olisin silti se mikä todella olisin enkä mikään muu.

Ei mikään ulkonainen, ei koodi eikä kaava meitä muuta. Ollaan mitä ollaan ja siinä se.

"Pyhät pyhittyvät ja saastaiset saastukoot edelleen ..."   


Vieras

#5040

31.03.2013 15:28

Raamattu ei tunne muuta avioliittoa kuin miehen ja naisenvälinen. Miehen ja miehen ja naisen ja naisen välinen asia on ystävyyttä. Jos sitä liitoksi nimittää se on kauhistus Jumalan sanan mukaan.
Itkeä vaiko nauraa ?

#5041 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 15:29

#5037: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 En halua kuullakaan mistään evoluutioroskasta. Sehän on niiden keksintö, jotka eivät usko Jumalan olemassaoloon.

Ai, että minunko muka pitäisi uskoa satuiluun ihmisen kehittymisestä näin: "ihminen kehittyi apinasta ja älysi tulla puusta alas, ja silloin hänestä tuli ihminen". Voiko naurettavampaa olla. Miksei sitten kaikista apinoista tullut ihmisiä. Teidän evoluutiouskomuksenne mukaanhan niin olisi pitänyt käydä.

Entä sitten tämä: "Ihminen on muodostunut kalasta, joka huuhtoutui rannalle. Ja kun aikansa siinä oli, niin se ymmärsi kehittää itselleen sellaiset evät, josta evoluutio muovasi sille jalat ja kädet - ja siitä tuli ihminen."

Koeta siinä olla nauramatta:)) - voiko itkettävämpää olla ! Viisainta olisi panna piste tuollaisille "innovaatioille":)) 

Miks ihmeessä teille ei kelpaa totuus, jonka kimppuun kaikin tavoin käytte ?  Hylkäätte tosiasiat keksimällä omia juttujanne, joihin vielä pakotatte muitakin uskomaan ?  Ei voi kuin nauraa tai paremminkin sääliä..

tero p.

#5042 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 15:35

#5033: Sivullinen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Huomaa kyllä että olet hakannut päätäsi seinään.

tero p.

#5043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 15:36

#5036: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Mistä tällainen ymmärrys on siinnyt? Itse olen missannut sen raamatunkohdan, mutta voi toki olla että se on jossain niistä lukemattomista kohdista jotka ovat lukemattomiani.


Vieras

#5044 Re: Eri henkilöt saa käyttää samaa sähköspostia tämän adressin

31.03.2013 15:41

tero p.

#5045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 15:43

#5041: Itkeä vaiko nauraa ? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Unohdit tämän: Joku taikaolento otti toisen olennon luun ja siitä kasvoi toinen olento.

 

HAHAHAHAHAHAAAA!

 

Charles "evoluution keksijä" Darwin uskoi muuten Jumalaan.

 

Toisekseen, evoluutioteoreetikotkin nauravat noille jutuille mitkä esitit, sen lisäksi he nauravat näiden "evoluutiokuvausten" esittäjille, koska ne ovat täysin jotain muuta kuin minkälaisesta ilmiöstä evoluutiossa on kyse.


Vieras

#5046 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 15:45

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Ei kysymys ole uskonnosta vaan siitä, että avioliitto on suvunjatkamista varten ja parisuhdeliitto ystävyyden rekisteröimistä varten.


Vieras

#5047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 16:07

#5041: Itkeä vaiko nauraa ? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! "ihminen kehittyi apinasta ja älysi tulla puusta alas, ja silloin hänestä tuli ihminen"

 

Sinulla on täysin väärä käsitys evoluutiosta.

Jumala ei ole anteeksiantoautomaatti

#5048 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:09

#5032: taku - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Minä muistan sen niin, että "Hän armahtaa ketä armahtaa.."

Alkuun en tajunnut sitä, miks ei kaikkia..

Mutta kun ajattelin vikuroivaa lasta, joka ei millään usko mitä sille tahdotaan opettaa tai neuvoa - kaikki rakkaudella, niin tämä vaan huutaa ja karjuu, sylkee päälle, repii, kirkuu, raapii, parkuu, potkii ja vetää tukasta tai lyö nurkilla eikä pyydä anteeksi vaikka mikä olisi. - Mitäs tälle voisit. 

Suuttuisitko tai panisitko toiseen huoneeseen rauhoittumaan - vai antaisitko vain automaattisesti hänelle anteeksi ja sallisit hänen jatkaa kiukutteluaan loppumattomasta loputtomiin niin että jo itse alkaisit huutaa apua.   

 


Vieras

#5049 Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 16:09

#5046: - Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! Ei kysymys ole uskonnosta vaan siitä, että avioliitto on suvunjatkamista varten ja parisuhdeliitto ystävyyden rekisteröimistä varten.

 

Siis mikäli aviomies ja -nainen eivät kykenr saamaan lapsia keskenään tai eivät sitä halua, he eivät saa mennä naimisiin.

Tämä on minulle aivan uusi Suomen lainsäädännön erityispiirre. En ole kuullut moisesta muualtakaan.