Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#5016 Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:34

#5012: vieras - Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Avioliitto-sana on varattu? Menköön lakialoite läpi millä nimellä menee, kyse on silti laillisista seikoista, ei uskonnollisista, joita tässä haetaan. Onko se hyväksyttävää, että ateistit ja muut uskontoharrastajat ovat avioliitossa? Edelleenkään, tässä ei olla tunkemassa sinne teidän kesämökillenne, vaan hakemassa muutosta lakiin. Uskontonne ja sen noudattaminen on teille pyhää, mikä on hienoa. Pitäkää vain siitä kiinni. Mutta edelleen huomauttaisin, että vainoatte tässä vain yhtä ihmisryhmää ja jätätte monet muut ja paljon pahemmin omaa uskontoanne horjuttavat tahot syrjintänne ulkopuolelle. Missä vaiheessa alatte vaatia Suomesta vain yhden uskonnon maata vedoten raamattuun ja sanaan? Miksi hyökkäätte vain yhtä ryhmää kohti? Miten tämä on valikoitu, että homoja, joilla ei ole mitään tekemistä uskontonne kanssa, vainotaan, mutta muut ryhmät jätetään rauhaan?

Vastaukset

Ilman oikeita häävaatteita ?

#5039 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 15:10:49

#5016: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Hyvänen aika ! Miksi te sitten haluatte anastaa itsellenne sen mikä ei teille kuulu. Mitä tasa-arvoista siinä on ?

Jos esim. minä varastaisin joltain vihkipuvun ja menisin se ylläni vaatimaan itselleni saman avioliittokaavan mukaisen avioliiton - siunauksien kera - kuten hän oli tehnyt, jolta varastin. Tulisinko hänen kaltaisekseen vain varastamalla hänen pukunsa ja matkimalla hänen osaansa. Enhän varastamalla häneltä pukuaan, jota käyttäisin omiin tarkoituksiini, tulisi häneksi. Hääpuku kuitenkin kuuluisi sille toiselle eikä minulle, vaikka kuinka hänen puvussaan pörhistelisin. Ja vaikka kuinka yrittäisin olla hän ja hänen vaatteissaan, olisin silti se mikä todella olisin enkä mikään muu.

Ei mikään ulkonainen, ei koodi eikä kaava meitä muuta. Ollaan mitä ollaan ja siinä se.

"Pyhät pyhittyvät ja saastaiset saastukoot edelleen ..."   

oraakkeli

#5071 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

2013-03-31 17:23:00

#5016: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Edelleen ei ole kysymys vainoamisesta, kiusaamisesta tai ymmärtämättömyydestä. Edelleen muistuttaisin, että kysymys on avioliitosta ja siitä, että suomalaiset haluavat sen säilyttää.

Mikään muu seikka ei ole avioliiton kannalta niin tärkeä kuin ihmisen sukupuoli.Tässä kohtaa ei ole merkitystä sillä onko avioliitto solmittu maistraatissa tai kirkossa. Avioliitto on säilytettävä suojelemaan ja tukemaan perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä.

Perheiden monimuotoisuudesta puhutaan nykyään paljon ja syystäkin. Monimuotoisuudessa itsessään ei ole mitään  hienoa, tavoiteltavaa tai esikuvallista. Päinvastoin, sosiaaliset ongelmat ovat haurastuneiden ja monimuotoistuneiden perherakenteiden takia lisääntyneet räjähdysmäisesti mikä ilmenee lastemme pahoinvoinnissa.

Emme saa hyökätä yksittäisiä ihmisiä tai pariskuntia vastaan; sanon tuhannennen kerran että kysymys ei ole kenenkään seksuaalisesta suuntautumisesta, joskin tälläkin palstalla törmäämme tarpeettomiin vihapuheisiin. Lähtökohtaisesti suomalaiset haluavat yhteiskunnan, jonka perusyksikkönä on mies ja vaimo, äiti ja isä. Se ei tottavie ole keneltäkään pois.

Puhe juridisista oikeuksista perustuu tyhjän päälle, niistä juridisista oikeuksista joista jatkuvasti puhutaan- niille ei ole yhtään mitään perusteita.

Sateenkaariperheiden lapset ovat sateenkaariperheiden lapsia sen tähden, että heidän huoltajansa ovat tehneet omat ratkaisunsa. Omien ratkaisujen tekeminen on jokaisen aikuisen ihmisen harkinnan varassa.

Hyvää Pääsiäistä<3