Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#5051 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:16

#5050: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kyllähän hänen täytyy olla olemassa jos voit hänet kiistää.

Etkö näe ?

#5052 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:18

#5042: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kiitos kohteliaisuudesta, tero pikkupee.

Sinä pidätkin pääsi pystyssä ja kuljet keisarina ilman vaatteita.  

tero p.

#5053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:20

tero p.

#5054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:21

#5051: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Yksisarvisia ei ole olemassa.

Kaappihetero

#5055 Tällä hetkellä

31.03.2013 16:23

Moni perustelee tätä Suomen lain mukaista liittoa Raamatun lauseilla. Haloo! Itse en kuulu kirkkoon ja olen avioliitossa. Myös muslimit ovat avioliitossa, vaikka eivät olisi viettäneet kirkkohäitä.
Minun puolestani tuo ev lut kirkon avioliitto saa olla kirkkoon kuuluvien mieheksi ja naiseksi rekisteröityjen yksilöiden liitto. Mutta laissa solmittava parisuhde on eri asia. Se kuuluu kaikille! Jopa hermafrodiitit saavat mennä naimisiin - ja pitkätukkaiset miehet.

Vieras

#5056 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:24


Vieras

#5057 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:27

#5056: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Lentävää spagettihirviötä ei ole olemassa.


Vieras

#5058 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:30


Vieras

#5059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:32

#5058: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Onko siis lentävää spagettihirviön olemassaolo riippuvainen siitä, oletko perehtynyt asiaan?


Vieras

#5060 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:37

#5059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ei ollenkaan. Maailmassa on paljon asioita, joihin en ole perehtynyt.

höhhöh

#5061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 16:38

#5045: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Hehheh - kiva kun sinäkin jo naurat.

Darwin ei muuten ollut mikään uskova vaikka uskoikin Jumalaan.

Ja pirukin uskoo Jumalaan, muttei silti ole uskova, vaan tekee juuri toisinpäin kuin Jumala. Ja vielä ilkeää häneltä varastaa asioita omaan käyttöönsä, joiden avulla luulee hyötyvänsä kummallisissa aikomuksissaan.

Kaikkein hassuinta on, ettei ihminen usko Jumalaan vaikka näkee selvästi kaiken luodun olevan järjellisen Olennon aikaansaannosta. - Mitään kun ei synny itsestään vaikka kuinka odottais ja odottais. Ja vaikka nainen odottaiskin lasta, ei se siellä kohdussa kasva itsestään, vaikka mies sinne valmiita siemeniä viskoiskin. Kaiken alun alkaja on Jumala, etkä sinä sille mitään voi.  

Eihän sinun tekstisikään syntynyt itsestään, jollet sitä itse olis kirjoittanut. - Ilman Luojan antamia käsiä ja aivoja se olis ollut mahdotonta. Ja jollet niitä olis saanut, montako kirjainta tänne olis lentänyt itsestään tai evoluution kautta.   

Ai sellainenkin vielä

#5062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 16:41

#5053: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja sen huomaa. Oletkin vielä itsensäpaljastajakin. No näitä riittää... hehe..

Mikä hinku kaappiin

#5063 Re: Tällä hetkellä

31.03.2013 16:44

#5055: Kaappihetero - Tällä hetkellä 

 Miks hetero on kaapissa? Eihän se ole kiellettyä vaan fantastisen vapaata !

Rikottu ruukku

#5064 Nyt pakenevat sitä heidän keskinäistä rakkaudettomuutta...

31.03.2013 16:47

ja riitaisuutta, ja sitä heidän välinpitämättömyyttä, sitä muista ja muusta niin väliä itsekkyyttä, joka elämän ”tappaa”. Ja menevät ketkä minkinlaisten villityksen perässä, paikoista toisiin hädissään, tai himoissaan juosten. Todellista kestävää tervettä ja raitista apua, tai tyydytystä elämälleen saamatta. Mutta josta ei ilmene niitä Raamatun UT mukaisen apostolisen seurakunta yhteyden elämän edellyttämiä Kristillisyyden tuntomerkkejä, saati sitten että ne täyttäisivät! HERÄTYYS, Krist. tunnustavat / kaikki muutkin!

Näin Kristuksen Jeesuksen nimessä valistaen ja Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä muistuttaen. Puolustaja Pyhä henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi palvelijansa. Niitä jotka ei ole Jumalan yhteyteensä, Kristuksen Jeesuksen / ja nimessään kutsuvista, ohjaavista ja vetävistä, päivittäin toistuvista julkisista valistukseksi ja varoitukseksi, sekä oikeaan turvalliseen ja turvattuun suuntaan ohjaavista ja vetävistä sanomista välittäneet, vaan jatkaneet muista ja muusta niin väliä itsekkäällä, zaatanaa palvelevalla, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi / kärsimyksiksi, omaakin oksaa, itselleenkin onnettomuudeksi sahaavalla tavalla…

”Löytäneekö uskoa” Tähän keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpidossa Oikein, = vasta Laillisesti / Luvallisesti.

Itse olen vain tähän herätykseksi, apostoliseen virkaan ja alkuun saattamistehtävään kutsuttu, Jumalan armosta Kristuksessa Jeesuksessa armoitettu, jolle tästä Raamatun UT mukaisesta apostolisesta seurakunnasta ja Jumalan valtakunnasta NÄKY, on Kristuksen puolelta ja kautta armovalintansa mukaan uskottu ja rakennus on edelleenkin tyhjänä / raunioituneena?! Eri, nimisten, ns. ”krist.” uskonto kuntien, leiriytyneenä sen ulkopuolelle, eri suuntiin vetävinä ja toisiaan / Kristusta Jeesusta, Itse Jumalan valtakunnan Kuningasta vastaan taisteleviksi, Pyhän Jumalan sanan ja tahdon vastaisuutta, vääryyttä ja pahuutta / EPÄ oikeuden mukaista laittomuutta puolustaviksi, yhä kauemmaksi Hänestä ja Jumalan valtakunnasta, Kristuksen Jeesuksen yhteydestä ja yhtenäisyyden mahdollistavasta, Oikeasti kristillisyydestä poispäin vetävinä!… Tähän tehtävään ja virkaan, hänen tavallaan kasvattama ja kouluttama.

Vieras

#5065 Asiallista keskustelua kiitos

31.03.2013 16:48

Voisko tästä asiasta keskustella asiallisesti rakkaat sisaret ja veljet? Raamatun kannan asiaan voi ilmaista kauniistikin. Itse olen allekirjoittanut tän adressin, mutta en kannata sitä tyyliä, miten monet uskovaisetkin täällä kommentoi. Me saadaan vastustaa sukupuolineutraalia avioliittolakia, mutta me ei saada vastustaa homoja IHMISINÄ, eikä niitä ihmisiä IHMISINÄ, jotka on meidän kanssa eri mieltä. Me ei saada vastustaa ihmisinä edes niitä, jotka tuomitsee meidät, haukkuu hihhuleiksi, vanhanaikaisiksi tai jollain tosi rumalla ilmaisulla. Meidän tulee siltikin kirjoittaa rakastavaan sävyyn.

Vieras

#5066 Re: Asiallista keskustelua kiitos

31.03.2013 16:52

#5065: - Asiallista keskustelua kiitos

 

Minäkin rakastan kaikkia uskovaisia ihmisinä, vaikken voi sietää niiden silmitöntä hihhulointia.

Jeesus on Herra

#5067 Raamatun totuuksia

31.03.2013 16:56

- Mooseksen kirja: Jos joku tekee aviorikoksen toisen miehen vaimon kanssa, jos hän tekee aviorikoksen lähimmäisensä vaimon kanssa, niin heidät, sekä avionrikkoja mies että -nainen, rangaistakoon kuolemalla.
- Mooseksen kirja: Jos joku makaa kuukautistilassa olevan naisen kanssa ja paljastaa hänen häpynsä, avaa hänen lähteensä, ja nainen paljastaa verensä lähteen, niin heidät molemmat hävitettäköön kansastansa.
- Mooseksen kirja: Jos joku tavataan makaamasta naisen kanssa, joka on toisen miehen aviovaimo, niin kuolkoot molemmat, sekä mies, joka makasi vaimon kanssa, että vaimo
- Mooseksen kirja: Mutta jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi, koska hän teki häpeällisen teon Israelissa, harjoittaen haureutta isänsä kodissa.
Rek.pariliiton kehittely riittä

#5068 Re: Asiallista keskustelua kiitos

31.03.2013 17:12

#5065: - Asiallista keskustelua kiitos

Homot ja lesbot voivat pelastaa maailman väestöräjähdykseltä omalta osaltaan. Arvostakaamme tätä mutanttia.

Karitsa

#5069

31.03.2013 17:19

http://www.adressit.com/parranajo_loukkaa_kristillisia_arvoja Ja siitä puolustamaan lisää kristillisiä arvoja!

Vieras

#5070

31.03.2013 17:21

Niin olisit jatkanut 3 Mooses 20:13 Jos joku makaa miehenkanssa niin kuin naisen kannssa maataan, tekevät molemmat kauhistuksen:heidät ragaistakoon kuolemalla, he ovat verivelanalaiset.
oraakkeli

#5071 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 17:23

#5016: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Edelleen ei ole kysymys vainoamisesta, kiusaamisesta tai ymmärtämättömyydestä. Edelleen muistuttaisin, että kysymys on avioliitosta ja siitä, että suomalaiset haluavat sen säilyttää.

Mikään muu seikka ei ole avioliiton kannalta niin tärkeä kuin ihmisen sukupuoli.Tässä kohtaa ei ole merkitystä sillä onko avioliitto solmittu maistraatissa tai kirkossa. Avioliitto on säilytettävä suojelemaan ja tukemaan perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä.

Perheiden monimuotoisuudesta puhutaan nykyään paljon ja syystäkin. Monimuotoisuudessa itsessään ei ole mitään  hienoa, tavoiteltavaa tai esikuvallista. Päinvastoin, sosiaaliset ongelmat ovat haurastuneiden ja monimuotoistuneiden perherakenteiden takia lisääntyneet räjähdysmäisesti mikä ilmenee lastemme pahoinvoinnissa.

Emme saa hyökätä yksittäisiä ihmisiä tai pariskuntia vastaan; sanon tuhannennen kerran että kysymys ei ole kenenkään seksuaalisesta suuntautumisesta, joskin tälläkin palstalla törmäämme tarpeettomiin vihapuheisiin. Lähtökohtaisesti suomalaiset haluavat yhteiskunnan, jonka perusyksikkönä on mies ja vaimo, äiti ja isä. Se ei tottavie ole keneltäkään pois.

Puhe juridisista oikeuksista perustuu tyhjän päälle, niistä juridisista oikeuksista joista jatkuvasti puhutaan- niille ei ole yhtään mitään perusteita.

Sateenkaariperheiden lapset ovat sateenkaariperheiden lapsia sen tähden, että heidän huoltajansa ovat tehneet omat ratkaisunsa. Omien ratkaisujen tekeminen on jokaisen aikuisen ihmisen harkinnan varassa.

Hyvää Pääsiäistä<3

 

tero p.

#5072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 17:24

#5061: höhhöh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Siis ei ollut uskova vaikka oli uskova? Nyt tämä ajattelu ei mulle aukene.

 

Sanot että mikään ei synny itsestään. Kuitenkin ilmeisesti olet sitä mieltä ettei Jumalaa ole luotu. Miten helevetissä se sitten on itsestään olemassa?

tero p.

#5073 Re: Asiallista keskustelua kiitos

31.03.2013 17:28

#5065: - Asiallista keskustelua kiitos

Raamatun kannan voi ilmaista kauniisti? Älä viitisi, noin rumaa törkytekstiä ei voi naamioida kauniiksi, se on ihmisvihaista, sairasta, väkivaltaista roskaa ja jos allekirjoitat Raamatun kannan rikot mm. YK:n ihmisoikeuksien yleistä julistusta ja Suomen lakia. Ette saa vastustaa homoja ihmisinä, mutta jos he homoilevat niin sitten uskontosi mukaan heidät saa tappaa. Hihulihei, on siinä teillä rakkauden uskonto!

 

"Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa."

3. Moos 20:13

Rikottu ruukku

#5075 Miksi te jotenkin, vähän nimeksi krist. tunnustavat,...

31.03.2013 17:34

lukuisiin eri nimisiin eri seuroihin hajaantuneet, Ei Kristuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolasi” riittäviin, ja ihmisille pelastukseksi mahdollisuudeksi oleviin, eri seurakuntiin ja lahkoihin, tai muihin, krist. jotenkin tunnustaviin yhdistyksiin ja ryhmiin lukeutuvat. Toisiannekin / Kristusta Jeesusta kohtaan Rakkaudettomasti, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti elävät, toimivat ja vaikuttavat vastustatte sitä kaikille hyväksi Oikeaa, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvaa ja mukaista, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaista Kristillisyyttä?!

Sitä turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa, vasta Oikeasti käytännön arkielämässä Raamatun UT mukaisesti toimivaa Kristillisyyttä. Sitä Kristuksessa Jeesuksessa / Totuudessa YKSI mielisesti YHTÄ olemista ja kaikessa YHTÄ pitävää, Jumalan valtakunta ja seurakunta yhteyteen yhdistymistä. Sitä Kristuksen Jeesuksen apostolisiksi seurakunniksi, Hänessä yhdeksi jäsenistö verkostoksi, paikkakunnittain ja alueittain kansakuntien laajuisesti Hänessä YHDEKSI järjestäytymistä?! Josta kukaan ei ole ollut millään tavalla, vielä tähän mennessä kiinnostunut.

”Kun ihmisen poika Kristus Jeesus tulee” etsimään omiaan, löytäneekö oikeaa uskoa?

”Usko ilman, (sen oikeaksi osoittavia ja todistavia) tekoja”, on vain kuollutta uskontoa.

Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, kautta vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.