Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin.

N.K.

#176 Re: Yhdessä

10.03.2015 09:43

#170: Suomi 100 vuotias vuonna 2017 - Yhdessä 

 Ainakin yksi puolue on nostanut vakuutuslääkäri aihetta esille. Tietääkö joku; jonkin muun puolueen esilletulosta? Ja mitä konkreettisesti tuo "Vakuutuslääkärijärjestelmää parannettava" rivitieto tarkoittaa?

 

Ehkä nopein tapa aloittaa eteneminen on saada kattava katsaus seuraavasta. Ketkä henkilöt, miten toimien ja missä kaikkialla vakuutuslääkärijärjestelmää pyörittävät? Ketkä mahtavat olla tämän hetken isoimmat pomot? Missä yhtiöissä suoraan toimien? Entä välikäsiyhtiöiden?

Ehkä jonkin tiedotusvälineen toimesta valmistumassa on kaikkien aikojen jymyjuttu? Jossa ovat mukana myös pitkään piilossa pysyneet vakuutuslakimiehet.


Vieras

#177 Re: Re: Yhdessä

12.03.2015 15:12

#176: N.K. - Re: Yhdessä 

vakuutuslakimiehet ovat itselleni ammattiryhmänä uusi tuttavuus. vaan tässä lienee toistaiseksi tuoreinta tietoa vakuutuslääkäreistä? mikään median en ole huomannut käsitelleen tätä kokonaisuutta? vaan olisihan tuo ehken suomen historian yksi mielenkiintoisimmista juttuista. siis jos iso kuva viimein kerrotaan.

Tässä blogikirjoituksessa julkistamme vakuutuslääkäreiden nimet, erikoistumisalueet ja tietyissä tapauksissa myös vastaanottopaikat.

 

Vuodesta 2004

#178 Vuodesta 2004

14.03.2015 15:34

Vakuutuslääkärit ovat poliitikkojen sallima valtakunnan tapa. Lakeihin ja asetuksiin perustuvat vakuutukset ovat päättäjien siunauksella luotu järjestelmä kattamaan onnettomuuksien taloudelliset vahingot. Kuten yleensä kaikkiin vakuutuksiin liittyviin korvauksiin, eivät eduskunnan osaamistaso ja vakuutusjuristien taitotaso ole samalla viivalla. Maksajana olet sinä – onnettomuudessa loukkaantunut. Saamapuolen järjestelmän pettämättömyyden ovat taanneet maamme jäsenkirjaihmiset.

Vuonna 2004 tapahtuneen auto-onnettomuuden korvauksia odottelen uusissa oikeusasteissa – kiitos siitä vapaaehtoisten uhrautumisesta vakuutusyhtiöiden silmätikuiksi ja hylkiökansalaisiksi viranomaisten silmissä.

Lakien ja asetusten mukaisten vakuutusten tulisi turvata puolueettomasti kaikkien osapuolten kärsimät vahingot, mutta varsinkin hoidon saaminen olisi ensiarvoisen tärkeätä. Omalla kohdallani sain maksaa Fennian kaksi maksusitoumusta kuluineen Ortonille. En ole todellakaan ainutlaatuinen tapaus, vaan vastaavia kauhukertomuksia tulee valitettavasti yhä kiihtyvässä määrin julkisuuteen.

Kulujen ja korotusten osalta kansanedustajamme ovat kautta historian osoittaneet esimerkillistä kykyä päätösten ripeässä käsittelyssä. Luettelo olisi loputon, joten en sitä edes lähde ruotimaan. Asia on erinomaisen tärkeä ja siksi se on tuotava julki. Erilaisten korvausten ja varsinkin hoitojen takaamiseen puolestaan päättäjiemme asiantuntemus ei valitettavasti riitä, vaan turvaudutaan lobbareiden armeijaan ja loppua ei tarvitse kertoa.

Jäsenkirjaihmisten kansoittama päätöskoneisto ei valitettavasti toimi vakuutusasioidenkaan hoidossa, joten mielestäni he eivät tälläkään kertaa minun ääntäni kukaan ansaitse.

myyntiurheilua

#179 huijari

15.03.2015 06:45

huijaus amsterdamissa, berliinissa, lontoossa ja helsingissa

 
 
terveiset adamista!  on mahdollista, etta varman vakuutuslaakarina 2012 oli psykiatri ja psykoanalyytikko anneli larmo, han asui melkein naapurinani itakeskuksessa silloin, ja tapasin hanet ennen berliinin residenssiin lahtoa.
 
 
larmolla saattaa olla aika tiukka vaihtoehtohoitojen vastainen laakepolitiikka.
 
 
siis larmolle piikki, lihassa!
eika mitaan turhaa ravistelua!
 
 

Vieras

#180 Re: Re: Re: Re:

19.03.2015 18:26

#127: iso peukkua notaaariksi opiskelevalle! - Re: Re: Re:  

Hyvin mielenkiintoista tietoa. Jotenkin haiskahtaa, ettei tuo tapaturma- ja ammattitautilain "uudistus" ylittänyt uutiskynnystä. Koskeehan tuo laki suoranaisesti ainakin 2,8 miljoonaa työikäistä suomalaista!

Vuoden 2007 eduskuntavaalien alla ilmestyi Oikeusturvan ajankuva - blogissa viisiosainen kirjoitussarja, jonka läpikäymällä huomaa, ettei edes jääkiekon maailmanmestaruus turvaa asemaa vakuutusyhtiön laittaessa muhennusrattaansa pyörimään.

Tästä läpikäymään jakso vapaavalintaisessa järjestyksessä:

Oikeusturvan eduskuntavaalistartti 2007 osa 5/5 -
Vakuutuslääkäreistä ja vakuutuslääketieteestä eduskunnassa kysyttyä

><

Sitten eduskuntavaalien jälkeen ilmestyi tuossa samassa blogissa viisiosainen kirjoitussarja, jossa on purettu ohi hallitusohjelman ja parlamentaarisen valvonnan ulkopuolella valmisteltu sekä perustuslainkin vastainen kahden lääkärin loukku - lakipaketti. Jonka ensimmäinen osa koskee tätä adressia.


Myöskään tästä lakipaketista tiedotusvälineet eivät ole toistaiseksi uutisoineet mitään. Voimaan saattamisen vuodet olivat siis 2003-2007. Tuolloisista vastuuministereistä pääministerinä toiminut Matti Vanhanen/keskusta sekä sosiaali-ja terveysministerin toimessa ollut Tuula Haatainen/sdp pyrkivät uudestaan nyt vaaleissa 2015 eduskuntaan. Joten kysykääpä näistä aiheista, jos osutte samaan vaalitilaisuteen tai teltalle. Myös ehdokkaan olevalla ja harmaalla taustavaikuttajalla, tohtori Pentti Arajärvellä saattaa löytyä tietoa asiakokonaisuuteen.

Suomalainen kahden lääkärin loukku 100 prosenttisen valmis! – Osa 5/5


><

Jos tuntuu, että on vaikeaa hahmottaa kenellä valta näissä asioissa oikein on, niin tämä Oikeusturvan ajankuva - blogin katsaus Suomen todellisesta hallintamuodosta kannattaa myös lukea.

Muistaen kuitenkin seuraavan. Se mitä ei virallisen Suomen toimesta tunnusteta. Sitä ei ole olemassakaan. Se mitä ei ole olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Vaan eihän sitä koskaan tulevasta tiedä. Kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin.

><

Vaalirahasta - maanantaina, maaliskuuta 04, 2013

Lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan aluetta ymmärtää paremmin, kun Suomen todellinen hallintamuoto eli korporativismi/korporatismi saadaan viimeinkin kaikille tutuksi.

Tästä > linkistä - lisää.

Perusideahan on suomalaisessa korporatismissa on se, että ne organisaatiot ja henkilöt, jotka ovat tässä blogissa pitkään tiedossa olleet epäkohdat ja perustuslain vastaisuudet luoneet, niitä ylläpitäneet ja niistä suoraan taikka välillisesti hyötyneet; ovat niitä kulloinkin mukamas korjaamassa.

 

 


Vieras

#181

19.03.2015 22:09

potilasvahinko -88 ja järkyttävä tappelu.
N.K.

#182 Kenen asialla sdp on? Ihan oikeasti.

20.03.2015 08:05

Kesällä 2012 tämä hallituspuolue sdp:n kansanedustajien kirjoitus julkaistiin useissa Suomen sanomalehdissä. Nyt olisi ennen vaalipäivää erittäin tärkeää saada tietää, mitä hallituspuolue sdp sai parannusten suhteen aikaiseksi?

Nyt ollaan vuodessa 2015 ja käsittääkseni mitään parannuksia ei olla tämänkään hallituksen toimesta tehty.

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne. Teidän selkeää ja kattavaa ulostuloa asiassa kaivataan. Heti!

Tässä Helsingin Sanomien 23.7.2012 julkaisema kirjoitus sdp:n kansanedustajilta Kari Rajamäki, Anneli Kiljunen ja Kristiina Salonen. Kirjoitus on hyvä pitää esillä kokonaisena, koska näin ei päästä syyttämään ketään sanomisten vääristelystä.



Oheisesta linkistä on saatavissa hyvää katsausta; myös sdp:n toimista 2003-2007, kun sosiaali- ja terveysministereinä toimivat sdp:n Sinikka Mönkäre ja Tuula Haatainen sekä oikeusministereinä Johannes Koskinen ja Leena Luhtanen. Eli kaikki keskeiset ministeri- ja ministeriöpaikat tässä aiheessa.

Kahden lääkärin loukku - lakipaketti ja Suomen todellinen hallintamuoto

Presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi nousemassa ratkaisijan rooliin?


Vieras

#183

20.03.2015 10:56

Oma kokemus vakuutuslääkäreistä.

Vieras

#184

21.03.2015 16:08

Vakuutusyhtiöiden on näiden laatimiensa lukuisten lainsäädännöllisten epäkohtien avulla mahdollisuus harjoittaa rikollista toimintaa tässä maassa!!! Tämä on hävytöntä käytöstä kansalaisia kohtaan. Eikä tämä ole ainoa laki, joka auttaa/edistää vakuutusyhtiöitä tekemään lisää rikoksia laillisesti.
mh

#185 ELÄKE

22.03.2015 07:50

Laura Räty vastasi sähköpostiini että lääkärit eivät tee ratkaisuja omien lääkärilausuntojen perusteella vaan niihin vaikuttaa esim se millä paikkakunnalla asut,ammatti,koulutus ja jne,

elikkä samoilla vammoilla esim työtön ja korkeakoulunkäynyt ,jää työtön kaiken ulkopuolelle tai vastaavasti Lappilainen ja Helsinkiläinen, jää Lappilainen nuolemaan näppejään,miten tälläinen rasistisuus ja eriarvoisuus on Suomessa mahdollista,emmekö me ole kaikki samanvertaisia jos meillä on samat vammat/sairaudet,eli tuo kertoo jo miten tavallisia työntekijöitä sorretaan ja kasvatetaan sitä eriarvoisuutta,tulevaisuudessa kukaan tavallisista ei saa todennäköisesti hoitoa tai eläkettäkään koska eläkeikää nostetaan jatkuvasti(paitsi herroilla)!

Vammoja ja oireita ym sairauksia on itselläkin ja se miksi oikeuksiani poletaan koko ajan on käynyt hyvin selvästi ilmi,en asu uudellamaalla,enkä ole korkeastikoulutettu mutta vammautunut olen ja siitä on monenlaista faktaa,on myös käynyt ilmi että toiset vammautuneet saavat ilman kuvauslöydöksiä työkyvyttömyyseläkettä ja vammaistukia sekä pelkillä kivuilla,minulle taas kela sanoi että kipu ei ole syy saada etuuksia!

Huonosti menestyy tämäkin adressi ,ku ketään ei kiinnosta ,ketä se ei liikuta omien tai läheisten kokemusten perusteella!

Miettikää kenelle äänenne annatte,annatteko sen jo valmiiksi rikkaille,samoille itseään täynnä oleville vai kansalaiselle joka tietää mitä oikea elämä on  ja osaa arvostaa kaikkia ihmisiä tasapuolisesti!

nyt saa pimittäminen riittää

#186 Re: ELÄKE

22.03.2015 10:32

#185: mh - ELÄKE 

 Tämmöinen kirjoitus osui täällä pohjoisen suunnalla silmiin. En tosin pysty arvioimaan, että onko sdp puolueelle tarpeen nostaa asiaa ensin, jotta saadaan äänestäjät liikkeelle?
Tuon aiemman Helsingin Sanomien kirjoituksen perusteella sdp ei saanut tehtyä hallituksessa; yhtään mitään parannuksia näihin asioihin. Vaan eihän sitä koskaan sdp:stä tiedä.
Juttu, Älä Sairastu vakavasti Suomessa, julkaistu Iisalmen Sanomien nettisivuilla 17.3.2015 ja on ihanakannatettava näkökulma. Koska eikös nyt kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimet laiteta monissa tapauksissa maksamaan eläke ja vakuutusyhtiölle kuuluvia kustannuksia?

abcdef

Suomessa on varovaisen arvion mukaan yli 10 000 ihmistä jotka kamppailevat ylivoimaista vihollista vastaan. Tämä monen tuhannen henkilön voittamattomaksi toteama taho on eläkeyhtiö. Tarkemmin sanottuna, eläkeyhtiöiden asiantuntijalääkäri. Ylivoimaista valtaa käyttävät eläkeyhtiöiden lääkärit ovat vaikuttaneet tuhansien potilaiden ja heidän perheiden elämään erittäin negatiivisesti. Vakuutusyhtiöiden ja heidän edustajiensa päämäärä on ollut näissä tapauksissa vain ja ainoastaan se, että ihminen ei saa apua. Inhimillisyys eikä edes lääketieteelliset faktat ei ole rajoittamassa näiden tahojen häikäilemätöntä valtaa. Valtaa joka näkemykseni mukaan siis perustuu ainoastaan taloudellisen voiton tekemiseen ja pienen ihmisen alistamiseen. Eläkeyhtiöiden asiantuntijalääkäreiden on oltava näissä tapauksissa erittäin ammattitaitoisia, voidaan jopa puhua uskomattomasta ennustukseen viittaavasta lahjasta. Tähän tulkintaan voidaan päätyä sen vuoksi, että nämä eläkeyhtiöiden asiantuntijalääkärit voivat antaa diagnoosin ja päätöksen työkyvystä vaikka eivät ole potilasta tavanneetkaan. Erittäin kovaan ammattitaitoon viittaa toki myös se seikka, että kun potilaan on aiemmin todennut ja diagnosoinut työkyvyttömäksi monen eri alan pätevöityneitä lääkäreitä, nämä diagnoosit eivät vaikuta millään muotoa eläkeyhtiön lääkärin päätökseen. Potilas saa siis terveen paperit.

 

Tämä kärjistetty näkemykseni eläkeyhtiöistä ja heidän lääkäreistään näiden tuhansien ihmisten kohdalla perustuu siihen tosiseikkaan, että olen nähnyt omin silmin henkilöitä joilla on vakava sairaus ja tästä huolimatta eläkeyhtiö on todennut henkilön täysin työkykyiseksi. Työkykyiseksi, vaikka siis moni eri erikoistunut lääkäri on todennut henkilön työkyvyttömäksi ja jopa esittänyt työkyvyttömyyseläkettä. Nämä todelliset väliinputoajat sen lisäksi että he kamppailevat terveytensä ja jaksamisensa kanssa päivittäin, ovat tilanteessa jossa heidät määritellään työkykyiseksi ja työkyvyttömiksi. Työkykyisyys määritelmä tuo sen tosiseikan että tällöin henkilöllä ei ole oikeutta työkyvyttömyyseläkkeeseen. Todellinen työkyvyttömyys taas takaa sen, että henkilö ei pysty ottamaan mitään työtä vastaan.

On aika muuttaa järjestelmää. Eläkeyhtiöillä ei tule olla valtaa kävellä sairaiden ihmisten yli. Asiantuntijalääkärijärjestelmä pitää luoda täysin uusiksi. Erikoistuneista asiantuntijalääkäreistä koostuvan ryhmän tulee nauttia luottamusta ja valtaa siinä määrin, että sen delegaation päätös on pitävä esimerkiksi juuri työkyvyttömyyseläke päätöksissä. Toivon, että tuleva eduskunta ottaa asiaan pikaisesti kantaa ja aloittaa asian käsittelyn viipymättä. Suomessa vakavasti sairastuneen työkyvyttömänkin tulee saada oikeutta ja inhimillisyyttä. Tällöin henkilöllä on enemmän voimavaroja huolehtia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

Timo Suhonen (sd)
Eduskuntavaaliehdokas
Savo-Karjalan vaalipiiri
Varkaus


Eihän tiietysti nuoremmat ehdokkaat tiedä kuin vähäsen asioista. Voi jospa mahdollisimman moni ehdokkaista kuitenkin uskaltaa kirjoittaa nyt vaalien alla näkemyksiään tästä aiheesta julki!
Ja vanhemmat ja poisjääneet laittavat tietonsa muille reilusti jakoon.


Vieras

#187 Re: Re: Yhdessä

24.03.2015 10:21

#176: N.K. - Re: Yhdessä 

itselleni täysin uusi tuttavuus. itsenäisyyspuolue kirjoittaa omassa eduskuntavaalit 2015 ohjelmajulistuksessaan näin - "Vakuutuskorvausten maksamispäätökset riitatilanteissa siirrettävä vakuutusyhtiöistä riippumattomalle ratkaisuelimelle."

löytyy kohdasta ipu esittää käytännön toimia. on siellä häntäpäässä. vaan on edes esillä kuitenkin. vaikkei vakuutuslääkäreistä mainitsekkaan.


Vieras

#188 Re: Re: ELÄKE

25.03.2015 18:28

#186: nyt saa pimittäminen riittää - Re: ELÄKE 

tässä nähtävästi linkkiä, tuohon ehdokas Suhosen kirjoitukseen
tietääkö joku onko aihetta sdp:n virallisessa vaaliohjelmassa?
nimittäin näin alkavassa kommentissa on hyvää koko kuvan katsausta. käykäähän tutustumassa ja kommentoimassa.

Kallu
24.3.2015 klo 18:21
VAKUUTUSLÄÄKÄRIMAFIA SUOMESSA

 


Vieras

#189

29.03.2015 22:07

Työtapaturmani vakuutus Pohjolassa käsiteltiin vakuutusyhtiön sanelemien oireiden perustella,huomioimatta kolmen eri ortpedin lausuntoa. vakuutusyhtiö määritteli selvän kaatumistapaturman vanhaksi vammaksi johon vakuutuslääkärit yhtyivät.
Vakuutusoikeudessa kahdesti käsitelty asia meni vakuutuslääkäreiden määritelmän mukaan aivan vakuutusyhtiön sanelun mukaisesti ja käsiteltiin vanhana vammna millaista minulla ei ole koskaan ollut. ja näin vakuutus POHJOLA VÄISTI VAKUUTUSVELVOLLISUUTENSA.

Vieras

#190

30.03.2015 17:36

189,

Minulle kävi ihan samoin. Pohjola väisti vakuutusvelvollisuutensa..
Erikoislääkäreiden lausunnot ei merkitse yhtään mitään.
Suurin osa ei taida juuri edes ymmärtää jos tämä sama firma pistää vielä yksityissairaaloita pystyyn, mitä se käytännössä tarkoittaa.

Jatkossa varmistan, ehkä jo työhaastattelussa, jos työhön vielä joskus kykenen, että missä yrityksessä työnantajan työtapaturmavakuutus on. Jos Pohjola, niin olen mielummin sitten vaikka kokonaan ilman töitä.

Hyvinvointivaltio ja tuollaisia pykäliä, pthyi sanon ma!


Vieras

#191

01.04.2015 20:25

Vakutusyhtiöt nostavat SOTE maksuja kunnille miljoonien €:n arvosta. t. 15-vuotta Kelakyytejä ajanut taksimies.

Vieras

#192 Re: Re: Re: ELÄKE

02.04.2015 05:40

#188: - Re: Re: ELÄKE 

Tarkin kuvaus koko koneistosta; tähän asti? Onko Suomessa tahoa, joka uskaltaa ehdottaa mafian lakkautamista? Eipä ihme, jos puolueet, politiikot ja virkamiehet vaikenevat.
Poiminta on tehty tuosta Iisalmen Sanomien Älä sairastu vakavasti Suomessa - kirjoituksesta:
17.3.2015
Timo Suhonen (sd)
Eduskuntavaaliehdokas
Savo-Karjalan vaalipiiri
Varkaus

ja  siis sen kommentit osiosta.

VAKUUTUSLÄÄKÄRIMAFIA SUOMESSA

1. Vakuutusyhtiöt kouluttavat uusia lääkäreitä vakuutuslääkäreiksi ”vanhemman vakuutuslääkärin” ohjauksella. Samalla koulutettava vakuutuslääkäri opiskelee muutaman kirjan sisällön, jotka ”pahimmat” alan vanhat vakuutuslääkärit ovat kirjoittaneet. Kun opiskeleva vakuutuslääkäri sitten suorittaa ”tutkinnon”, myöntää Suomen Lääkäriliitto hänelle vakuutuslääketieteen erityispätevyyden!! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tälle uudelle vakuutuslääkärille myönnetään laillinen tapa toimia täysin mielivaltaisesti potilaita kohtaan, ilman mitään pelkoa joutua vastuuseen tekemistään ja jopa ihmisarvojen loukkauksista.

2. Sosiaali-ja terveysministeriö asettaa ns. sosiaalituomioistuimiin näitä vakuutuslääkäreitä, joilla on tämä ”maaginen” erityispätevyys, ns. asiantuntijalääkäreiksi. Esim. vakuutusoikeudessa nämä vakuutusyhtiöiden kouluttamat lääkärit toimivat valanvannoneina tuomareina, eli ovat mukana vakuutusoikeuden ns. jaoksissa, missä tehdään päätöksiä mm. tapaturma-,liikennevahinko-, potilasvahinko ja ammattitautitapauksissa. Miten tavallinen kansalainen voi ymmärtää normaalin jääviysasian, onhan nämä ”tuomarit” vastapuolen=vakuutusyhtiöiden kouluttamia ja useimmiten vuosikausia vakuutusyhtiöissä työskennelleitä ja siten vakuutusyhtiöiden elättämiä lääkäreitä.

3. Koska nämä ”tuomarinvalan” vannoneet vakuutuslääkärit toimivat istuvina tuomareina, kaikki heidän potilaasta antamat lausunnot salataan potilaalta, koska lausunnot kuuluvat ns. neuvottelusalaisuuden piiriin. Pari vuotta sitten vakuutusoikeuslakia muutettiin niin, että asiakirjojen salassapitoaika on 80 vuotta! Miksi pitää salata tietoja, vaikka vakuutusoikeudesta oikeutta hakeva ihminen antaa luvan kaiken oman asiansa asiakirja-aineiston julkaisemiseen?? Siksi, että vakuutusoikeuden toiminta , toimintatavat, hylkypäätökset ja niiden olemattomat perustelut eivät kestä päivänvaloa, vaan vakuutusoikeus on vain ja ainoastaan vakuutusyhtiöiden hylkypäätösten kumileimasin!

4. Vain osasta vakuutusoikeuden päätöksistä saa valittaa KKO:hon, jos KKO antaa valitusluvan. Joissain tapauksissa KKO pyytää VALVIRALTA(ent. TEO:lta) asiantuntijalääkärin lausuntoa, ennen kuin tekee asiassa päätöksen. On tapauksia, että VALVIRAN (ent TEO:n) lääkäri antaa potilasta suosivan lausunnon, jolloin VALVIRA pyytää toiselta tai jopa kolmannelta lääkäriltä lausunnon, joka on potilaalle epäoikeudenmukainen ja sen VALVIRA lähettää KKO:lle! VALVIRA:han edustaa Suomessa arvostetuinta ja asiantuntevampaa lääketieteellistä osaamista(omasta mielestään), mutta todellisuudessa VALVIRA:n käyttämät lääkärit (usein vanhoja eläkelääkäreitä) ovat osaamiseltaan ja tietämykseltään 10-20 vuotta jäljessä tämän päivän lääketieteen koulutusta ja osaamista.

5. Kun KKO yleensä hylkää ihmisten valitukset, lukee päätöksen lopussa: tästä tuomiosta ei voi valittaa. Eli tällä lauseella tavallinen ihminen alistetaan vääryyden avulla ja hän menettää samalla osan omasta ihmisarvostaan ja ihmisoikeuksistaan. TOSIASIA on, että KKO:n päätöksestä voi valittaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen 6 kk:den aikana KKO:n päätöksestä. Tämä yritetään salata tavallisilta ihmisiltä.

6. Jos ja kun ihminen tekee valituksen EIT:hen, siellä hänen valituksensa käännetään EIT:n viralliselle kielelle. Käännöksissä tapahtuu virheitä ja uusia papereita ilmestyy valituksiin. Näistä valittaja ei saa tietoa ennen kuin saa EIT:n päätöksen! TIEDOKSI: kun suomalainen valittaa EIT:hen, osallistuu hänen asiansa käsittelyyn ja päätöksen tekoon Suomen valtion asettama tuomari, jolle Suomen valtio maksaa palkkaa n. 1 miljoona euroa/ vuosi!!! Tässäkään tapauksessa ko. Suomen valtion tuomari ei ole jäävi käsittelemään suomalaisen tekemää valitusta, vaikka valittajan vastapuolena EIT:ssä on SUOMEN VALTIO!!!! YHTEENVETO: Missä on suomalaisen esim. tapaturmassa loukkaantuneen ja pysyvästi loppuelämänsä työkyvyttömänä elävän ihmisen oikeusturva?? Vastaus: EI MISSÄÄN!!! Kuten yksi pahimmista vakuutuslääkäreistä, Juhani Juntunen lausui eräässä TV-ohjelmassa: Tämä on pomminvarma systeemi!

7. Mitä pitää tehdä: lakkauttaa vakuutuslääkärimafia, antaa kaikille vakuutusoikeuden mielivaltaisille päätöksille alistetuille oikeuden saada kaikki itseään koskevat asiakirjat julkisiksi ja saattaa asiansa käräjäoikeuden käsittelyyn, missä vakuutusyhtiön nimeämiä vakuutuslääkäreitä kuullaan valanvannoneina todistajina, ei tuomareina!!

8. VAKUUTUSOIKEUS kirjoittaa hylkypäätöksessään: vakuutusoikeus voi oman harkintansa mukaan ottaa huomioon tai olla ottamatta huomioon asiassa esitettyjä todisteita!! Onko tällainen Vakuutusoikeuden perustelu perustuslain ja Suomen lakien mukainen??

9. VAKUUTUSOIKEUS tulee lakkauttaa ja suorittaa sen toiminnasta ja vuosikausia jatkuneesta vakuutusyhtiöitä suosivasta päätöksenteosta puolueeton rikostutkinta (valitaan esim. 10 eri lääketieteen erikoisalojen lääkäriä, jotka tutkivat potilaan esittämät lääkärinlausunnot ja vertaavat niitä vakuutusyhtiön lääkärin lausuntoihin ja sitten päättävät, kuka asiassa on oikeassa) ja saattaa todetut syylliset tuomiolle ja korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Kuka tavallinen ihminen voi uskoa vakuutusoikeuden puolueettomuuteen, kun päätösten hylkyprosentti on yli 90!!

olen sisko

#193 veljet ovat veliä

04.04.2015 09:51

Vakuutuslääkärithän tekevät mitä SUURET päättäjät ovat päättäneet:työuria on pidennettävä keinolla millä hyvänsä,olkoon sitten työkyvytön ja eläkeikään saakka työttömänä työhakija joka on monet kerrat saanut karenssia kun ei ole oman sairautensa takia voinut ottaa työtä vastaan.Ja tämä viiden kuukauden työssäoloehto jatkuu vielä vuoden 2016 koppuun asti.Millä työkyvytön voi mennä töihin viideksi kuukaudeksi:ihmeitä kuulemma tapahtuu kun nälkä kurnii mahassa.Ja työpaikkojakin jostakin kummasta ilmaantuu.Mutta jos työkyvyttömyyseläkkeelle hakee joku kansanedustaja hänellehän se tietenkin myönnetään heti.Minä en usko vakuutusoikeuden puolueettomuuteen,tämäkin on hyväveli verkosto.


Vieras

#194 Re: Re: Yhdessä

06.04.2015 21:40

#176: N.K. - Re: Yhdessä 

 

 

Valtavan upea juttu,
Sitä vain ei varmaan olla missään mediassa otettu esiin,  koska
kyseessä ovat Perus-Suomalaiset,  heitä ei tahdota näyttää perusoik-
sia ajavana puolueena.    Satapistettä kertakaikkiaan PERUS-SUOMALAISILLE TÄSTÄ!

Saanko aivan pikkusen mennä sivuun asiasta: Moni on kaivannut tätä mahdollisuutta;
Nyt se on  laitettu puihin:


"Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Sukupuolineutraali avioliitto riistää adoptiolapselta mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuolta olevista vanhemmista, isästä ja äidistä. Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana ei voi toteutua samaa sukupuolta olevien avioliitossa. Samaa sukupuolta olevien parien oikeudet on huomioitu riittävällä tavalla parisuhdelaissa."

 

Allekirjoita aloite pankkitunnuksilla oikeusministeriön kansalaisaloitepalvelussa:https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

 

 


Vieras

#195

13.04.2015 08:02

Vakuutuslääkäreiden lausunnot ovat valheellisia.

Vieras

#196

14.04.2015 05:20

Olen myös tuntenut kokeneeni vääryyttä, kun työterveyslääkäri totesi ammattitaudin, mutta vakuutuslääkäri, näkemättä tai tutkimatta, kumosi työterveyslääkärin lausunnon!!!
Kolumbou

#197 AntilaHujalaGate Re: Re: Re: Re: Re:

22.04.2015 05:13

#180: - Re: Re: Re: Re:  

 Ei ihme, ettei tämän adressin asia etene! Siis jos vakuutusalan ylimmällä virkamiehellä, ylijohtajalla Outi Antilalla on tällainen kytkentä vakuutusalan suurimpaan yritykseen Ifiin. Niin mitä se on sitten alemmilla tasoilla vakuutusalan organisaatioissa ja hierarkioissa?

Vai onko niin, että ylimmän vakuutusalan virkamiehen puolueettomuus ei ole hänen ja Ifin lakimies Taisto Hujalan tapauksessa uhattuna? Nimittäin CV:n puolesta Hujala ei ole mikä tahansa peruslakimies.

Joten ei ihme jotta tämä keissi on jo ristittykin osuvasti AntilaHujalaGate
Aiheesta ovat ensimmäisenä uutisoineet Oikeusturva-verkoston kanavat Facebookissa ja Twitterissä.

Ratkaisevaa tietysti on se, että oliko ylijohtaja Antilan virkaan nimittänyt Kelan nykyinen pääjohtaja ja keskustan mandaatilla istuva Liisa Hyssälä tietoinen näistä kytköksistä? Ja annetaanko ministeriöstä asiaan vahvistavaa lausuntoa? Sekä ministeri Hyssälän ja ministeriön tiedossa olleet asiat, kuten riskianalyysi Hujalan aiheuttamasta esteellisyydestä ylijohtajan viranhoitoon. Nuo tiedot paperilla; kaikkien kiinnostuneiden saataville.

Arvander

#198 Hallitusohjelma 2015 ja yhteiskuntasopimus

28.04.2015 18:53

Mitenkäs on? Tuleeko tänne esille nostetuista epäkohdista, kuinka monta merkityksi hallitusohjelmaan? Entä eduskuntapuolueiden omiin eduskuntakauden mittaisiin ohjelmiin?

Nythän on syytä muistaa, mitä tapahtui vuosina 2003-2007, kun pääministerinä oli keskustan Matti Vanhanen. Nykyinen kansanedustaja, jonka poliittisen uran piti päättymän vakaviin polvivaivoihin. Ainakin tv-haastattelussa Perheyrittäjäin liiton edessä. Vaan ei hätiä mitiä.

Tässä yksi Suomen historian härskeimmistä jutuista Vanhasen korjattavaksi ja otettavaksi mukaan keskustan lanseeraamaan yhteiskuntasopimukseen. Josta ainakin toistaiseksi tuntuu puuttuvan oikeusvaltio kehikko.

Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011

Julkaistu
by Suomi 2017 - Suomi 2.0

Suomi jatkaa läntisten YK-maiden johtavana ihmisoikeusrikosvaltiona. Kova väite heti tämän artikkelin alkuun. Perustelen väitteeni saman tien.

Hallitus ja eduskunta saattoivat vuosina 2003 – 2007 voimaan ”kahden lääkärin loukku” – lakipaketin nimellä tunnetun potilaiden niittokoneiston. Nostaen samalla vakuutuslääketieteen täysin ylivertaiseen asemaan. Vakuutuslääketiede tunnetaan myös Suomen Akatemian alaisissa tiedepiireissä puhtaana pseudo- eli valetieteenä. Siksi vakuutuslääketiedettä ei löydy Suomen Akatemian tiedeluetteloista. Ei ole koskaan löytynytkään, mutta rahallahan on ennenkin saanut aika lailla aikaiseksi.

Toivottavasti kasvava suorien yhteydenottojen ja katutasolla tapahtuvien erilaisten kontaktien otto alkaa nostattamaan päättäjiemme ihonpintaan, kunnolla kylmäävän ja omatuntoa herättelevän hien.

Älkää kuitenkaan unohtako missään vaiheessa omien ammattiliittojenne vastuuhenkilöitä, koska minun mielestäni he ovat ”neuvotelleet” ja hoitaneet jäseniensä asiat tässä toimialueessa helvetin huonosti. No, rahalla ja vastakaupoilla saa kaikenlaista Suomessakin.

Nelikanta on osa isoksi kasvanutta harmaata hallintoa

Seuraavissa konkreettisissa hallituksen esityksissä ja niistä nelikannassa voimaan saatetussa lainsäädännössä vakuutusyhtiöiden ylivertaista asemaa vahvistettiin eduskunnassa vuosina 2003 – 2007 entisestään. Laillisuusvalvonta tuntuu olevan Suomessa pysyvästi koomassa…

Kuitenkaan tästä härskisti läpiajetusta kokonaisuudesta ei löydy mitään mainintaan pääministeri Matti Taneli Vanhasen I hallituksen hallitusohjelmasta.

”Hallitusohjelma Vanhasen hallitus 2003 – 2007”-kopio tämän artikkelin lopussa.

Eikä tuossa ollut vielä kaikki.

Tilannekuvaa koskien ihmisoikeuksia ja oikeusturvaa Suomessa:
- vuoden 2011 kevään tilanteita ja tietoja hallitusneuvotteluista

Hallitusohjelman tekijät 2011
Julkaistu toukokuu 20, 2011
by Suomi 2017 - Suomi 2.0

"Helsingissä tänään perjantaina, 20.5.2011, käynnistyneet hallitusohjelmaneuvottelut ovat kaikilta osin mielenkiintoiset. Itseäni ainakin kiinnostaa tietää, kuinka paljon vaalirahoittajia istuu taas sorvaamassa hallitukselle ainakin nimellistä työohjelmaa.

Vaalirahoittajien läsnäolon tunnustaminen on mielestäni tärkeää, koska heidän intressissään on myös vahtia sitä, että hallitusohjelmaan ei päädy missään nimessä heidän asemaansa heikentäviä ohjelmakohtia. Kuten aiemminkin on tehty.

Otan esimerkin lakisääteisten eli pakollisten vakuutusten alueelta.

Ajatellaan tilannetta, jossa on tullut ilmi pahoja epäkohtia, jotka ovat selkeästi muun muassa perustuslain vastaisia.

Kabineteissa sovitaan, että ne on nyt pakko kirjata hallitusohjelmaan, jotta voidaan näyttää epäkohdista pitkään pommittaneille kansalaisille, että korjaamiseen tähtäävät toimenpiteet on otettu nyt tosissaan."


Vieras

#199 Luihuja otuksia nuo vakuutuslääkärit

07.05.2015 01:23

Vakuutuslääkärithän ovat kiinnostuneet vain ja ainoastaan veroparatiisirahoistaan, saamistaan asuntoeduista, asuntojensa remonteista, saamistaan autoeduista... 


Vieras

#200

18.05.2015 13:25

Vakuutus lääkärien lausunnot ovat usein pelkkää valehtelua ja ihmiset kärsivät tämän vuoksi!