ELVYTYSTÄ JA HYVINVOINTIA - EI LEIKKAUKSILLE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ELVYTYSTÄ JA HYVINVOINTIA - EI LEIKKAUKSILLE!.


Anonyymi

#1

23.03.2015 15:22

Haluan politiikan suunnan muuttamista. Tarkoitus on, että adressi on askel rintaman kokoamiseksi sen puolesta ja siksi sen on muotoiltu aika yleiseksi, mutta ajatus lienee selvä. Aion toteuttaa adressissa ehdotettua toimintaa lähettämällä adressin sähköpostitse kansanedustajalle tai useammalle (osoitteet etunimi.sukunimi@eduskunta.fi lienevät yhä toiminnassa) ja kerron täällä mitä he ovat vastanneet.
Kaisa Varonen os. Borg

#2 Muistakaa myös tämä, vaikka painotus on hieman eri

23.03.2015 15:37

https://www.facebook.com/events/534048866738320/
Työttömille oikeusturvaa ja parempaa toimeentuloa.


Vieras

#3 Lisää lainaa!

23.03.2015 15:59

Suomesta on tullut maa, jossa ei yrittäjän kannata palkata ketään töihin ja työttömän ei kannata töihin mennä. Otetaan siis lisää lainaa ja jatketaan samaa rataa, lisää virkamiehiä keksimään kaikenlaisia murheita kansalaisille. Lainan maksavat 2 miljoonaa työssäkäyvää, jotka siinä sivussa elättävät 3,5 miljoonaa lasta, vanhusta, työtöntä ja siivellä-eläjää. Pistetään päälle vielä lisää veroja. 


Vieras

#4 Re: perintövero

23.03.2015 16:03

Sun henkilökohtainen osuus valtion lainasta on 18 000 eu, kuntasi lainat päälle. Muksuillekos ajattelit perintönä jättää perintöveron?

 


Vieras

#5 köyhyys saadaan suomesta pois

23.03.2015 16:23

Tärkein työni Eduskunnassa olisi että köyhyys saadaan suomesta pois,kun kunnolla Eduskunnassa keskitytäisiin kehittämään Yhteiskuntaa ja elinkeinoeläämäämme Suomessa,ilman mitään älyttömiä leikkauksia mitkä koskee suurimmaksi osaksi köyhiä ihmisiä,mikä ei ole demokraattista toimintaa kansalaisiamme kohtaan.Kun lupaudun niin teen sen aivan loppuun saakka,en ahnehdi itselleni mitään.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2015 17:03



Vieras

#7

23.03.2015 17:12

Leikkauspolitiikan tulokset on nähty: rikkaat ovat saaneet verohelpotuksensa ja kansa köyhyyden. On ylijärjellistä jatkaa kurjistuspolitiikkaa, kun vaihtoehtona on järkevä talouden elvytys, lisätä työpaikkoja ja poistaa synkkyys ja näköalattomuus, mihin Kokoomuksen johdolla maamme on suistettu.

Vieras

#8 Re:

23.03.2015 18:13

Minkä ihmeen leikkauspolitiikan? Eihän mistään ole vielä leikattu. Valtion ja kuntien menot senkun kasvavat. Ainoa mitä on lisätty, on verotus. Keskiluokka ei pysty kohta enempää maksamaan ja vaikka kaikki rahat vietäisiin Suomen muutamalta tuhannelta rikkaalta ei siitä kertyisi kuin pari miljardia.

Verottaja, vasemmisto ja virkamieskoneisto tekee kaikkensa ettei talouden rattaat ikinä enää lähde Suomessa pyörimään. 

Kateus, tuo vasemmiston ikuinen polttoaine.

 


Vieras

#9 Re: köyhyys saadaan suomesta pois

23.03.2015 18:15

#5: - köyhyys saadaan suomesta pois 

 Sitten voisit siinä sivussa opetella kirjoittamaankin.

Z

#10 Nykyinen tilanne anarkokapitalismin tuotosta

23.03.2015 18:29

Kuntien ja valtion menot ovat paisuneet ja paisuvat edelleen yksityistämisen myötä. Tämä kehitys alkoi 90-luvulla muutamien verotusta ja pankkitoimintaa koskevien muutosten myötä. Ennen pystyimme rakentamaan hyvinvointia edullisesti. Valtion leipä oli pitkä, vaikkakin kapea. Mutta nykyinen kaiken yhtiöittäminen ja yksityistäminen sekä sijoitustoiminnan kelluminen reaalielämästä irralleen ovat ajaneet tilanteen siihen, ettei monikaan saa enää toimeentulokelpoista palkkaa, mutta sijoittajien voittojen maksimoimiseksi kaikki maksaa maltaita. Syy on globalisaatiossa ja anarkokapitalismissa.

Juha Keltti

#11 Re:

23.03.2015 18:39

#1: -  

 Eduskuntaan uudelleen pyrkivien kansanedustajien ja sinne valittavien edustajien on tarkoitus saada tämä adressi tietoonsa. Ehdokas on potentiaalinen kansanedustaja joten kysymme myös heiltä, kannattavatko he näitä ajatuksia.


Vieras

#12 Re: Nykyinen tilanne anarkokapitalismin tuotosta

23.03.2015 19:19

#10: Z - Nykyinen tilanne anarkokapitalismin tuotosta 

 Höpö höpö. Valtion virkamiehiä ei tässä lasketa, mutta kuntien palkkamenot on 24 miljardia!!!! Palkkakulut nousevat miljardilla joka vuosi. 440 000 ihmistä on töissä kunta-alalla. 20% kuntien menoista on ostopalvelua. Tottakai sairaat, vanhukset ja koulutus pitää hoitaa, mutta,,,,,,,,,,

Z

#13 Re: Re: Nykyinen tilanne anarkokapitalismin tuotosta

23.03.2015 19:29

@12

Höpö höpö itelles. Tiedätkö, kuinka monta miljardia maasta virtaa ulos veroparatiiseihin verokeinottelun seurauksena? Entä tiedätkö, kuinka monta miljardia kuntien ja valtion menot kusevat siksi, että hankitaan näiltä suunnitellun lyhytikäisyyden markkinoilta sutta ja sekundaa, jota joudutaan sitten moninkertaisin kustannuksin korjaamaan? Tiedätkö, mitä maksaa kunnille ja valtiolle se, että työt teetetään ulkomaisella halpatyövoimalla? Entä paljonko julkisen puolen kustannuksista tulee siitä, että papereita pyöritellään ja ihmisiä pompotellaan edestakaisin vailla järjen häivää? Mites tää, että ensi vuonna ylitetään se raja, kun 85 maailman rikkainta omistaa enemmän kuin kaikki muut 7 miljardia yhteensä?

Kaikki kansalaiset pitää hoitaa. Tälle pelleilylle on tultava loppu tai olemme pian kehitysmaa. Ruohonjuuritasolla ei enää olla kaukana. Palkkaa sinä vartiomiehet ja rakenna muuri kotisi ympärille, sillä pian huumebisnes ja asekauppa valtaa kadut, kun muu ei ihmisiä elätä.


Vieras

#14

23.03.2015 19:45

Verokeinottelu johtuu Suomen ääliömäisestä verotuksesta. Kun verotat liikaa verotuloja tulee vähemmän ja toimeliaisuus loppuu. Toki. Rikolliset kiinni ja vankilaan. Maailmanongelmia ei kannata yhdistää ihan kaikkeen, mikä helvetin ongelma vasemmistolle on se, jos jollain Wahlroosilla on rahaa.

Ei Suomen ongelmat johdu muutaman lääkärifirman varosuunnittelusta. Suomen ongelma on jämähtäminen  sosialismiin. Vasemmisto ei tule koskaan ymmärtämään mistä raha tulee. Nuorille pitää saada jotain toivoa yrittää, vapautta tehdä töitä ja vaurastua. Nyt tässä maassa ei kenenkään kannata palkata ketään töihin eikä kenenkään kannata mennä töihin.

Outin kannattaja

#15 Outi Alanko-Kahiluoto on kirjoittanut tänään näin:

23.03.2015 20:11

Yksi monien puolesta

#16 Tietääkö ihmiset, miksi ylipäätään Suomessa joudutaan leikkaamaan?

23.03.2015 20:13

Kuten kaikki varmaan jo tietävät, me olemme EU:ssa nettomaksajia eli siis me maksamme sinne paljon enemmän kuin sieltä saamme. Suomen köyhtyminen ei todellakaan johdu julkisen sektorin koosta, ainakaan hoitajia ja poliiseja ei ole liikaa, ei se johdu maahanmuuttajistakaan eikä eläkeläisistä tai vanhuksista eikä edes "laiskoista" työttömistä! Syy maamme alasajoon on yksinkertaisesti se, että meidän kaikki rahamme menevät EU:n ja euron tukemiseen ja päättäjämme ajavat EU:n eivätkä Suomen etuja. Nyt vasta juuri vaalien alla jotkut heistä väittävät olevansa isänmaallisia. Koomista!

(Sekin, mitä EU:sta saadaan, on useille rasitukseksi, kuten esim. kaikenlaiset EU-projektit, mitä lähes joka työpaikalla on jo pakko tehdä, koska sillä saadaan  kuitattua osa henkilöstön palkoista. Projektit ovat kuitenkin valtava lisätyö työntekijöiden selkänahasta ja pois heidän vapaa-ajastaan, sen verran tiukat aikataulut niihin on laadittu. On tragikoomista, että raha näihin projekteihin nyhdetään meiltä veroissa ja sitten anottuamme pääsemme raatamaan näiden projektien parissa normaalin työmme lisäksi ja saamme normaalina palkkana sitten näitä EU:lle maksamiamme rahoja osan takaisin.)


Vieras

#17 Yksi monien puolesta

23.03.2015 20:17

Surullinen esimerkki on EU:n "antama" ruoka-apu köyhille.  :(   Meillä ei olisi leipäjonoja, jos ei kaikki rahamme ohjattaisi EU:n talouseliitille!  On häpeä, että vanhuksemme joutuvat seisomaan leipäjonoissa, he, jotka rakensivat meille hyvinvointiyhteiskunnan! Koko eduskunta sietäisi hävetä!


Vieras

#18 Re: Tietääkö ihmiset, miksi ylipäätään Suomessa joudutaan leikkaamaan?

23.03.2015 21:18

#16: Yksi monien puolesta - Tietääkö ihmiset, miksi ylipäätään Suomessa joudutaan leikkaamaan? 

 Eu:lle jokainen suomalainen maksaa 25 eu vuodessa, se on sitä solidaarisuutta Kreikan köyhille.


Vieras

#19 Re: Yksi monien puolesta

23.03.2015 21:21

#17: - Yksi monien puolesta 

 Ruoka-apu on kyllä hanurista. 5 eurolla saa kilon kirjolohta.


Vieras

#20

23.03.2015 21:28

Töitä kansalle, ja vasemmistolle. Kaikki työ pitäisi kelvata. Ongelma on se, että kun töitä on tarjolla, ne eivät kelpaa, ja vasemmisto komppaa. Verot pois kokonaan matalapalkkatöistä ja kotitalousvähennys 10 kertaiseksi. Jos ei ole kouluttautunut mihinkään on tehtävä mitä on tarjolla. Niin se oli Neuvostoliitossakin.


Vieras

#21

23.03.2015 21:39

Paras elvytys on kun veroja laskettaisiin, rakennusvalvonnan kateuspykälät pois, kotitalousvähennykseen kunnnon korotus, yrittäminen kannattavaksi, vienti vetämään.Raha kiertämään, kyllä ne verotkin sitten sieltä kertyvät, vielä moninkertaisesti. Nyt raha ei liiku, suomalaiset ovat ahdistuneita, keskiluokka verotettu kuiviin, yrittäjät eivät halua palkata ketään ja työttömät eivät halua töihin. Kateus on vasemmiston polttoaine.

Z

#22 Tervetuloa nykyaikaan!

23.03.2015 22:21

Kylläpä täällä joku eliitin kätyri yrittää vääntää kaikkia anarkokapitalismin vastaisia ihmisyyden puolustajia vasemmistolaisiksi. Hei haloo, vasemmisto-oikeisto-kahtiajako ei enää päde nyky-yhteiskunnassa ja kaikkien ihmisten tasavertaisuus kuuluu muillekin kuin vasemmistolaisille. Tervetuloa sieltä satavuotiaan poliittisen poteroitumisen uumenistä tänne avoimelle 2010-luvulle, jolla ihmisyys alkaa nousta kapitalismin arvojen yläupolelle. BTW, Neuvostoliitossakin noudatettiin valtiokapitalismia. Päivitä tietosi tälle vuosituhannelle.


Vieras

#23

24.03.2015 05:05

Talouslaskelmien perusteella.

Vieras

#24 Re: Tervetuloa nykyaikaan!

24.03.2015 06:46

#22: Z - Tervetuloa nykyaikaan! 

 Kuka nyt on anarkokapitalismin kannattaja Suomessa? Haloo, ei edes Wahlroos. Jos Suomessa joku ehdottaa talouspolitiikkaan muutakin kuin säätelyä, verotusta ja virkamiehiä vasemmistosta alkaa kuulua riistäjä, kapitalisti, anarkokapitalisti -huutelua.

Yhtälailla ihmisyyden puolustajia ovat ne, jotka ajattelevat niin, että nuoriso tarvitsee toivoa ja vapautta yrittää, ja vastuunottoa itsestään. Nuoriso tarvitsee ennenkaikkea työtä, jonka teettäminen on tehty lähes mahdottomaksi yrityksille, työllistäminen tuottaa tappiota. Tämä kelpaa vasemmistolle, eihän ihmisen työllistäminen saa tuottaa voittoa kenellekään.

Suomalainen sosialismi on tuottanut valtavan määrän nuorisoa, joka on toivotonta ja haukkuu yhteiskuntaa kaikista vaivoistaan.


Vieras

#25 Re:

24.03.2015 07:03

#7: -  

 "Rikkaat saaneet verohelpotuksensa", minkä ihmeen verohelpotuksen?

Suomessa on muutama tuhat ns. rikasta. Suomalainen verotus  on yhtä tulonsiirtoa työssäkäyviltä pienituloisille, nyt tarvitaan lisää keskituloisia maksamaan tätä toimintaa. Suomen veroaste suhteutettuna bruttokansantuotteeseen on Suomessa n.58% kun se EU -maissa keskimäärin on 48%.  

Kuinka paljon veroja vielä ajattelit nostaa?