Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

OOO
Vieras

#226 Re: taidan olla "äärikristitty"

12.04.2011 02:56

#210: kristian aalto - taidan olla "äärikristitty" 

 Usko sinä mitä lystäät, s**tanaako se meitä täysjärkisiä kiinnostaa. Onneksi maailma ei pyöri sinun tai inkvisiittorikavereittesi uskomusten mukaan. Voi olla taivas aika kuiva mesta, jos siellä on vain kaltaisiasi hard core hihhuleita.

justiina
Vieras

#227

12.04.2011 08:18

Suomi on kristitty valtio, siitä ei saa tehdä muslimimaata.
vIISAUTTA MITÄ LEHDISSÄ JA TV:SSÄ JULKAISTAAN
Vieras

#228

12.04.2011 08:52

Nyt on sitte Suomessakin päästy asiaa,vaalien alla mellakoidaan.Sitä mallia on näytetty televisiossa,ja samoin se joukkojen ampuminen kaupoissa ym.KYLLÄ SUOMALAISETKIN OPPIVAT KUN OPPITUNTEJA TULEE TUUTIN TÄYDELTÄ.KANNATTTAIS VÄHÄN AJATELLA MINKÄLAISTA YMPÄRISTÖÄ TEEMME LAPSILLEMME
Ei häivähdystäkään objektiivisuutta
Vieras

#229

12.04.2011 10:10

Jo oli aikakin puuttua Helsingin Sanomien kristillisyyden vastaiseen kirjoitteluun. Itse olen sen vuoksi jo muutama vuosi sitten lopettanut Hesarin tilaamisen. En halua täyttää mieltäni kaiken maailman moskalla.
Ollaan rohkeita !
Vieras

#230

12.04.2011 19:32

Näin meidän KRISTITTYJEN tulee puhaltaa yhteen hiileen ja olla YHTÄ mitä teemme. Jatketaan näin.
vuodesta 2003 Helsingissä asunut
Vieras

#231 ero maakuntien valtalehtiin silmiinpistävä

12.04.2011 21:55

Maakuntien valtalehdissä kirjoitetaan ev.lut. kirkosta enemmän kuin Hesarissa - ja lisäksi normaaliin sävyyn. Kerrotaan esim. seurakuntien järjestämistä tapahtumista samalla "normaalin positiivisella" lehtityylillä kuin ei-hengellisistä tapahtumistakin. Hesarin suhtautuminen ev.lut. kirkkoon ja yleensä kristinuskoon on selvästi negatiivista! Eron huomaa kyllä, jos lukee vähän aikaa esim. Turun Sanomia tai Aamulehteä.

Toivoisin, että adressissa ilmaisu "kirkkoon kuuluu" (niin ja niin monta prosenttia kansasta) voitaisiin korvata sanoilla "evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluu...". Tuo pelkkä "kirkko" pistää aina silmään, koska kuulun yhteen vapaan suunnan kirkkokuntaan, mieheni kuuluu toiseen. Lehdissä kirjoitetaan aina pelkästä "kirkosta" kun tarkoitetaan ev. lut. kansankirkkoa, unohtaen että maassa on jonkin verran ortodokseja, helluntailaisia ja muihinkin pienempiin kirkkokuntiin kuuluvia.
viisaampi
Vieras

#232 Re: ei mitään uutta Auringon alla.......

12.04.2011 22:30

#7: Pale - ei mitään uutta Auringon alla....... 

Eikös tää Hesarin toimittaja ollut joku aika sitten Billbergeriläisten kokouksessa??

 


Vieras

#233

13.04.2011 10:58

www.adressit.com/Kallio

adressissa kehotetaan kirkkoa pysymään Raamatussa ja tunnustuksessa kirkkolain ja järjestyksen 1. pykälien mukaisesti

käykääpä ystävät allekirjoittamassa ja kertokaa eteenpäin!

Vieras

#234

13.04.2011 13:45

Kunnioittava puhetapa mielipiteestä riippumatta on kaiken vuorovaikutuksen edellytys.
nainen Espoosta
Vieras

#235

13.04.2011 15:39

Jos nämä uskovien vihaajat tietäisivät mitä seuraisi siitä, että Suomi olisi islamilainen valtio he katuisivat puheitaan uskovia kristittyjä vastaan ja iloitsisivat siitä, että olemme yhä vielä kristitty maa! Sitäpaitsi missä on se suvaitsevaisuus,jota nämä lyhytnäköiset parjaajat peräänkuuluttavat, mutta eivät itse elä mallinsa mukaan?!
Rukous kristittyjen puolesta Suomessa
Vieras

#236 Mihin menet Suomi?

13.04.2011 16:52

Puhutaan kristittyjen vainosta suljetuissa maissa, yhden puolueen maissa. On sanottu, että onneksi sitä ei ole Suomessa joka on vapaa maaa ja täällä on uskonnon vapaus, eikä ketään vainota uskon tähden! Äkkiä olen havahtunut, että täällähän on mitä rajuin kristittyjen viha!!! On uskomatonta, että kourallinen ateisteja voi sabotoida valtaosaa suomalaisista! Se ei olisi mahdollista, ellei media olisi ateistien äänitorvena. Tiedotusvalta on keskittynyt yhdelle konsernille joka edustaa ateismi-nimistä uskontoa! Valtaenemmistö suomalaisista saa kuulla ja lukea kaikenlaista törkyä jolla loukataan kristittyjä ja kristinuskoa. Eikö se olekaan kiellettyä laissa, toisten vakaumuksen loukkaaminen??? Eikö virallisten tiedotusvälineiden tarvitse olla puolueettomia??? Me emme voi enää arvostella esim. Pohjois-Korean, lähi-idän maiden ja itäisen naapurimme olematonta sananvapautta, niillä se on lähinnä politiikkaan kohdistuvaa, meillä kristinuskoon!!! Iso konsernikin voi kaatua kun sen pystyssäpitäjät havahtuvat.
ihmettelen
Vieras

#237

13.04.2011 19:06

jokaisella on oikeus esittää kantansa. Miksi homous tai lesboys on nostettu tapetille kyllä jokainen joka rikkoo 10 käskyä vastaan on tehnyt syntiä
Alma
Vieras

#238 Lopetin Hesarin tilauksen

14.04.2011 18:26

Hesarin tilausjakso oli juuri päättymässä sopivasti ja postilaatikkoon tuli 269 euron lasku. Olen 15 vuotta tilannut päivittäistä Hesaria. Nyt lopetin tilauksen. Adressissa mainitut seikat mielessä. Nyt on ihan helpottunut ja vapautunut olo. Miksi rasittaa itseään moisella?
Kari Haikonen
Vieras

#239 Kiitos adressista, allekirjoitimme

14.04.2011 20:09

Hesarin lopetin jo syksyllä, paljolta olen nyt säästynyt. Olen kuullut tämän lisäksi , että yleisönosastot pursuaa saastaa meille uskovaisille. Eikä Israeliakaan ole lehdessä kunnioitettu, mutta sehän ei ole uutta :

Olavi Syväntö:
1800-luvun amerikkalainen kirjailija ja lehtimies Mark Twain sanoi: ”Jos et lue lehtiä, olet tietämätön, mutta jos luet, olet saanut vääriä tietoja.” Ongelma on juuri se, että Israelin suhteen on tullut hyvin paljon vääriä tietoja myös Suomen tiedotusvälineiden kautta, kuten myös muualla maailmassa. Israel on tälläkin hetkellä hyvin monella tavalla väärin ymmärretty.


Vieras

#240 Herää Suomi, älä alistu eksyttäjien edessä

15.04.2011 17:25

Tämä adressi on parasta mitä nykyisen arkkipiispan aikana on tapahtunut. Ehkä tämä nyt havahtuu unesta johon Seta, vasemmisto, vihreät ja tulkaa kaikki-liike on tyhjänpäiväisellä, ellen sanoisi tyhjäpäisellä retoriikallaan vaivuttanut. Hs ja iltalehti saakoon myös osansa tosiasioiden vääristelystä ja hurmahenkisen radikalismin nimissä harjoitetusta sanan ja uskonvapauden rajoittamisesta. Muutama seurakunnan lehti on piispojen nuoleskelussaan ja päätoimittajien keskinäisessä miellyttämiskamppailussaan menettänyt viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Agressiot niitä kohtaan jotka pyrkivät elämään kirkon tunnustuksen mukaisesti ovat osoitus avoimesta vihasta ja vainosta. Toimittajat, jotka eivät tunne edes kristinuskon alkeitakaan, ovat etujoukoissa suu vaahdossa selittämässä omia tulkintojaan. Samaa on sanottava Tulkaa kaikki liikkeen toiminnasta. Se, että maksaa kirkollisveron ja on kirkkovaltuuston tai neuvoston jäsen, ei osoita minkään sortin tunnustuksellisuutta eikä kristillistä vakaumusta. Vakaumus ja tunnustuksellisuus on nähtävissä kyseisten henkilöiden toiminnasta. Kun tällaiset henkilöt ovat julkisuudessa profiloituneet vain ja ainoastaan kristittyjen vainoojina ja kirkon perustan repijöinä mitätöimällä kirkon tunnustuksessa pitäytyvien hengellisen identiteetin, ja samalla heidän itsenä olemisen oikeuden, ollaan kirkon lopullisen hajoamisen kynnyksellä.
Perimmäinen syy tilanteeseen löytyy muutaman piispan vuosia kestäneestä myyräntyöstä kirkon perustusta vastaan. Nyisestä arkkipiispasta kaikki em. tahot saivat oivan keulakuvan agendansa toteuttamiseksi. Tämän maan ja kirkon tulevaisuus ratkaistaan varsin lyhyellä aikavälillä. HS:lla olisi tässä tilanteessa mahdollisuus tehdä parannus. Tämä adressi on juuri siitä syystä erittäin tarpeellinen. Herää Suomi, älä alistu.
praiseAdonai
Vieras

#241

15.04.2011 20:37

Yli 3000 allekirjoitusta, kiitos Herralle!

Vieras

#242

16.04.2011 11:54

Tästä esille nostetusta syystä en enää lue Hesaria!
Persutkin on porvareita
Vieras

#243 Sanomille vihje, lopettakaa homojen paapominen

16.04.2011 12:16

vihreiden ja homojen naemalakko adressissa on melkein saman verran allekirjoittaneita kuin tälläkin adressilla, tajutkaa että te menetätte rahaa kun ette ole puolueettomia ja kirjoitatte vihakirjoituksia / puolueellista propagandaa.

Vihakirjoitukset tulee kalliiksi kaikille, mutta rakkaus parhaimmillaan korjaa koko yhteisön.

Kun köyhien ruoka apu on nyt tuplaantunut porvarihallituksen aikana niin jonkun selkänahasta se apu on tarvinnut heille saada, haluatteko oikeasti te että suomesta tulee kehitysmaa vielä enemmän kuin se nyt on.
Tomi
Vieras

#245 Re: Herää Suomi, älä alistu eksyttäjien edessä

16.04.2011 13:44

#240: - Herää Suomi, älä alistu eksyttäjien edessä

Nyt kun huomenna on vaalipäivä, niin kehotan kaikkia allekirjoittaneita äänestämään KD:tä (pl. ne muutamat, jotka kannattavat sukupuolineutraalia avioliittolakia, kuten Tarja Tallqvist) , niin saadaan torjuttua kristinuskon mustamaalaus ja estettyä sukupuolineutraaliavioliittolaki. Perinteinen avioliittokäsitys ei ole homofobiaa, se on arvovalinta.

En ole homovastainen, mutta fakta on se, että avioliittolakiin liittyy adoptio-oikeus, joka ei todellakaan ole lasten edun mukaista.

Tässä hyvä blogi asiaan:

http://uskonpuolesta.blogspot.com/2010/10/ylen-homoilta-ja-paivi-rasasen-ajojahti.html

Lisätietoa:

Homoliikkeen avoin agenda:GAID-niminen homolehti 11/1987 USA artikkeli:The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck

Poimittu Dosentti Juha Ahvion haastattelusta
1.Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto(perinteinen manipulaation keino)
2.konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homo myönteistä teologiaa
3.kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava
4.on vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita
5.homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia

Jatkoa..
6.On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin
7.homot on kuvattava positiivisesti 8.vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä
9.homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon
10.Homofobia( sairaanloinen pelkotila= fobia )propagandatermin käyttö.Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.
Perinteiset instituutiot on vallattava sisältä päin: koulu,kirkko,media..
Tällaistako on SETAN toiminta?

Homot syyllistyvät 10 kertaa todennäköisemmin pedofiliaan kuin heterot.

Tässä lähde: http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=27431

 


Vieras

#246

16.04.2011 14:03

Tosi tärkeä asia...
ais
Vieras

#247 KD

16.04.2011 22:17

Kyllä, huomenna aion äänestää KD:n ehdokasta. Kirkastakoon Herra itesensä uskovissaan.
Rakkaudeta totuuteen.Totuus on Jumalan Sana
Vieras

#248 Re: Re:"Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienaus

17.04.2011 12:38

#177: Elias, 17-vuotias Raamattuun pitäytyvä kristitty - Re:"Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienausta." 

Hei Elias! Olet nuorija Sinulla on hyvä nimi, mutta, raamattua et nyt oikein osaa lukea, raamattu ei koskaan, eikä missään, hyväksy syntiä, ei myös homoutta,joka on synti vaiKka sitä yritetääN kaikin keinoin vääntää hyväksyttäväksi.Suurimpia Raamatun syntejä onkin lopunajassa eläville ihmisille, suvaitsevaisuus.Sitä sanaa viljelee etenkin raamattua tuntemattomattomat ihmiset.Raamattu sanoo mm."ilmestyskirjassa"se minulla on Sinua vastaan, että hyväsksyt tuota naista Isebeliä, joka johtaa minun kansani harjoittamann haureutta." Homous on yksi haureuden muoto, josta raamattu sanoo"Jumala on hyljännyt heidät heidän saastaisuuteensa häpäisemään itse omat ruumiinsa,sillä heidän miespuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen ja himon kiihkoissaan syttyneet toisiinsa,samoin hiedän naispuolensa"jne. eiköhän palata alkulähteelle ja oteta Jumalan sana takaisin srk.en auktoriteetiksi, niin  totuus tekee meidät vapaiksi, myös tämän kaltaisten adressien tarpeellisuudesta.Mutta elämme lopun aikaa ja siitäkin raamattu sanoo:"he kääntävät meidän Herramme tuntemisen irstaudeksi,.." Olemme alkaneet tulkita Jumalan sanaa sen sijaan, että lukisimme sitä niinkuin Jeesus opetti,"kirjoitettu on", kun on kirjoitettu, että homous on synti muiden syntien ohella, niin mitä me olemme muuttamaan kirjoituksia.On rehellisempää elää synnissä ja myöntää se, kuin yrittää petata sitä Jumalan iäti kestäävää sanaa väärentämällä.Homojen ja lesbojen, varkaiden ,valehtelijoiden, murhaajien, kierojen, veropetoksia tekevien,huorintekijöiden ja kaikkien meidän pitää kertoa Jeesukselle syntimme ja vain ja yksin Hän voi antaa synnit anteeksi ja vapauttaa kaikista yllä  mainituista ja niistä, joita ei tullut luetteloon, syntiä on monenlaista.Yksi pahimpia on saattaa lähimmäinen syynalaise,ksi vaikka olisi syytön, eli toisista pahan puhuminen, oli se totta tai vielä pahempaa, valhetellen panettelua, on myös synti.JOS, Jumalan sana olisi kirkkojemme opas, emme olisi tässä tilanteessa missä nyt olemme.Minä en kuulu luterilaiseen kirkkoon.(Luther kielsi kirkon perustamisennimelleen,seurakunta on Kristuksen, sen nimi tulisi olla esim.turun paikallis srk.ta) enkä nyt ainakaan liittyisikään.Sen perusta, kunon jo raamatun vastainen, niin mitä muuta siltä olisi voinut odottaakaan, kun raamattukin sanoo jo saastainen saastuu ja pyhä pyhittyy, lopunaikana.Kirkko tulee vielä sylkäisemään ulos ne, jotka ovat totuudessa, eivätkä tajua, että heidän olisi jo uskoon tultuaan kuulunut etsiä srk.ta, joka elää todeksi Jumalan asettamaa seurakunta pohjaa, ollen jo siten sanan noudattajia, eikä vain sen kuulija.Raamatun mukaan seurakunta koostui uskoon tulleista ja sen kokeneena he itse kukin ottivat kasteen ja alkoivat kokoontua , jolloin heistä muodostui Kristuksen seuraajia ja he valitsivat keskuudestaan, rukoillen Jumaln avulla, seurakuntaan vanhimmat ja paimenet.Kun kansa on rappiolla, niin naiset sitä hallitsee, tämäki on meidän aikana nähtävissä.Petosta kaikkialla.Aikaa  parannuksen tekoon ei ole enää kauan, "sillä, pian tulee Hän joka tuleva on , eikä viivyttele" Eli Jeeus tulee ja noutaa omansa pois. On todella vakavaa alkaa peitellä  syntejään, omaksi ja toisten kadotukseksi vääntämällä raamattua , joka on Jumalan Sana ja ohjenuora tätä ja iankaikista elämää varten!Piispat, papit kirkkoneuvostot ja valtuustot katsokaa, mitä raamattu teille sanoo ja tehkääparannuksen soveliaita hedelmiä.Te ette pelasta  Jeeus pelasta Jeesus pelastaa,te ohjaatte laumaa nyt harhaan ja joudutte tekemään tiliä kaikkivaltiaalle!OLETKO SINÄ JA MINÄ VALMIS,KUN HÄN TULEE,SILLÄ TULEE HETKENÄ, MINÄ HYVÄNSÄ?AINOASTAAN HÄNEEN USKOMALLA ME PELASTUMME JA USKO ON, ETTÄ PIDÄMME HÄNEN OPETUKSENSA!

lähimmäiselle
Vieras

#249 Re: Re:"Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienaus

17.04.2011 13:05

#177: Elias, 17-vuotias Raamattuun pitäytyvä kristitty - Re:"Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienausta." 

Niin, emme vihaa homoja, mutta totuus on, että Jumala on aika ankara sanoissaan, näitä syntejä kohtaan, joskin meidän jokaisen on tehtävä parannus omista synneistämme, joita on myös homoilla, homouden lisäksi.Homous ja lesbous , jotka kuuluvat samaan katekoriaan, sillä se on Jumalan säädäntöä vastaan sotivaa järkyttävää moraalittomuutta.Raamattu on kaiken tämän jo aikoja ilmoittanut millaisiksi ihmiset muuttuvat, ajan lopun lähetessä  .Yhdynnästä seuraa lapsia avioliitossa, johon sukupuolielämän tulisi nivoutua.Mitä syntyy homoudesta, vain häpeällistä menoa, aids ym, joka nostaa lopulta Jumalan vihan, sitä emme pääse pakoon.Jumala tulee pian tekemään lopun kaikesta iljettävyydestä, jota tulee sarjojen ja elokuva, ym. lehdistö  töryn kautta maailmaamme.Homoja on jo kohta enemmän kuin heteroja, pian seuraa Sodoman ja Gomoran kohtalo maailmaamme.Nämä kirjoituksemme on kuin taistelisi yksin tuulimyllyjä vastaan.Kaikki on Jumalan, Hän tulee näyttämäään, mitä Hän tästä ajattelee.Emme ole kenenkään tuomareita, mutta tarjolla on vielä Jumalan armo, joka puhdistaa kaikesta synnistä ja saastasta,jos haluaa sitä todella.Monet eivät halua tehdä parannusta noituudestaan, velhoudestaan,haureudestaan, valheistaan taimuista kauhistuksista, saati poikkeavasta sukupuolielämästä.He ovat antautuneet syntiensä vietäviksi."Synnistä saa lyhytaikaista nautintoa(vaikka se kestäisi 100-vuotta) ,mutta sen loppu on iankaikkinen kadotus"-raamattu-(iankaikinen kadotus loputon)Luovuthan mieluummin syntielämästä ja saat jo täällä maistaa tulevan maailman rauhaa iloa ja todellista onnea, sen lisäksi pääsemme ikuiseen iloon jota emme täällä pysty edes määrittelemään, mitä Jumala on meille varannut.Ajattele paras päivä elämässä, kun olit onnellisin,totuus vastaanotetuna, se kertautuu taivaassa käsittämättömäksi iloksi.Jos tajuaisimme sen, miten eläisimmekään, mekin, jotka olemme antaneet elämän ohjat jo Jeesukselle.


Vieras

#250 Re: Asian ydin

17.04.2011 13:32

#215: Rakkaus, Kunnioitus ja lähimmäisyys - Asian ydin 

 ....niin ihan totta,...otsikkosi,....rakkaus Jumalaan on kuitenkin totuuden julkituomista,synti on synti on se homous, lesbous, valehtelu, huoruus, tms. Suvaitsevaisuus on yksi lopunajan synneistä.Enkä uskokaan että meidän tulee nousta homoutta vastustamaan vihan avulla.Kun mielipidettä kysytään on vastattava raamattuun nojaten jos on uskovainen.Järkyttävää on mitä sotkua tämä homouden julkinen hyväksyntä on jo nuorison keskelä saanut aikaan!