Jyväskylän lyseo tulee säilyttää

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Jyväskylän lyseo tulee säilyttää.

demari

#176 Re: Amislyseo

21.09.2012 08:49

#175: Näin kävi - Amislyseo

Mistä tiesit jo 14.9.2012, että näin kävi??? Mielenkiintoista

demokraatti

#177 demokratia ei toimi

27.09.2012 10:55

#176: demari - Re: Amislyseo

Kuntalaisten ääni ei kuulu kuntayhtymässä, demokratia ei toimi. Pitää olla suuri kunta ja kuntayhtymä joutaa pois. Näin on kuntalaisilla suora mahdollisuus vaikuttaa päätöksentekoon

Stella

#179 Re: Jyväskylän Lyseosta

27.10.2012 19:26

#178: ex-lyseolainen - Jyväskylän Lyseosta

Jättilukiot ovat huono juttu. Lisäksi Jyväskylän lyseon lopettaminen olisi typerääkin typerämpää. Se on arvokas osa  Jyväskylää ja koko Suomen kulttuuria.

Pecka

#180 Koulutuskunnan vihreä ja vasemmistoliittolainen ruotuun

02.12.2012 10:47

Onhan tämä nyt luokatonta, että joku historiaton koulutuskuntayhtymä haaveilee historiallisesta toimistosta ja sillä verukkeella tuhoaa keskeisen osan jyväskyläläistä identiteettiä. Ja kaikki tämä, että voitaisiin luoda moniongelmaisten kampus! Ovatko vihreät ja vasemmistoliitto niin voimattomia ja periaatteettomia, etteivät saa omia edustajiaan ruotuun koulutuskunnassa. Onko heillä todella varaa tällaiseen imagotappioon. Nykyisin on alettu kaivaa vanhojen kulttuurituholaisten nimiä esiin vuosikymmentenkin takaa. Vaikkei tuhottua saa takaisin, ihmisillä on oikeus tietää, kuka oli vastuussa päätöksistä ja millaisia kytköksiä niihin liittyi. Luulen, että jotkut haluavat taas ikuistaa nimensä hyvin ikäviin merkkeihin.
Valitse nimimerkki

#181 Otsikko

21.01.2013 20:15

Olisiko missään mahdollista äänestää lakkauttamisen puolesta?
Turha rahareikä vaan tuollainen rakennus muiden joukossa. Ei se teidän elämäänne voi koskettaa kovin tunteellisesti jos tässä rakennuksessa ei enää vaaranneta sisäilma ongelmilla nuoria, eikä laiteta kaupungin vähäisiä varoja tälläiseen turhaan.

Toivon todella että koulu lakkautetaan. Mieluiten puretaan.
Pirkko Randell

#182 Re: Hallinnon hölmöilyä

27.11.2014 10:32

#1: Hannu Salmi - Hallinnon hölmöilyä 

 Hei, kirjoitin vetoomuksen 28.11.2011. Sitä ennen ja sen jälkeen kirjoitin ainakin kymmeniä, kymmeniä vetoomuksia, kirjeitä ja sähköposteja kolutuskuntayhtymän eri päättäjille, taloudesta vastaaville, ministereille, kansanedustajille ym.ym. On se kumma että tässä maassa ei demokratia toimi, vain raha, raha, raha...Ja pitikö se maan vanhin suomenkielinen oppikoulu, Jyväskylän oppikoulujen lippulaiva, kaupungin kaunistus rakennuksena uniikki, jo vuodelta 1902, lakkauttaa!! Eikö olisi ollut muita kouluja lopetettavaksi, mutta Lyseo olisi pitänyt jo historiallisista syistä säilyttää omassa koulurakennuksessaan. Samalla kun kaupunki on remontoinut esim Puistokoulun ja tehnyt Palokkaan upeita, voisi sanoa ökykouluja kupari- ja lasiseinineen, niin miksi kaupungilta ei liiennyt remonttirahaa Lyseon vaatimattomampiin korjauksiin?? Tiedän että ainoa syy on kateus: ei suvaita että tämä "maailman vanhin suomenkielinen" olisi olemassa! Vuosi on ensi kuussa siitä kun koulu muutettiin pakolla johonkin Viitaniemeen...Harras toiveeni on, että tämä hölmöily purettaisiin, kaupungin päättäjät tekisivät uuden päätöksen ja Lyseo säilyisi. Voisiko kukaan edes kuvitella, että esim Hämeenlinnan Lyseo ( Sibelius, Paasikivi ) tai Oulun lyseo  ( Koskenniemi, Ståhlberg ) tai Kuopion lyseo lakkautettaisiin? ! Tai joku Suomalainen Yhteiskoulu? Miksi sitten tämä vanhin? Millaisia ovat Jyväskylän päättäjät?

     Pirkko Randell, Lyseossa lehtorina 1964 - 98, kahdeksasta veljestäni kuusi kävi Lyseota.