Allekirjoita ja ota kantaa Markun Koneet - toiminnan puolesta

Uhkasakon peruutuksen puolesta

#26 Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle

16.10.2012 00:20

Haluaisin sanoa Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle että ajatelkaa nyt mitä olette tekemässä! Te liiottelette ihan selvästi ja paisuttelette asiaa. Markun Koneet on ihan mukavasti menestyvä kodinkoneiden kierrätysyritys. Te haluatte lakkauttaa sen uhkasakon uhalla! Keksitte että edusta on ruma ja kodinkoneita on valtavat läjät jotka näkyy satelliitissa. Totta kai kaikki muukin näkyy satelliitissa. Senhän takia satelliitti on että siinä kaikki näkyy. Jääkaapit ovat siistissä järjestyksessä pihassa. Kaupungilla on muita alueita jotka kuuluu kaupungille, joista voi sanoa että ne on epäsiistejä ja nepä vasta satelliitissä näkyvätkin.
Ei ole kaikki miltä näyttää....

#27 Re: Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle

16.10.2012 00:36

#26: Uhkasakon peruutuksen puolesta - Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle

Olen samaa mieltä. Peruuttakaa uhkasakko ja antakaa yrityksen jatkaa, jos totta puhutaan niin ei positiivinen toiminta voi Vaasan rakennus- ja ympäristölautakuntaa häiritä. Tuntuu sille niinkuin koko asian takana  onkin jokin toinen selitys joka ei jää  arvoitukseksi.

Yksi allekirjoittanut

#28 Re: Re: Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle

16.10.2012 00:49

#27: Ei ole kaikki miltä näyttää.... - Re: Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle

Joo, tää alkaa vähä tuntumaan oudolle. Markun Koneet menee hyvin, asiakkaita riittää, Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunta  päättää lakkauttaa 50.000E uhkasakolla VR'lle, jolta Markku Greggilä vuokraa tiloja. Jotenkin logiikka ei riitä ymmärtämään että mistä kenkä oikein puristaa...asiassa on ihan selvästi jotain hämärää ...Ymmärtäisin jos ei olisi asiakkaita eikä kukaan ei tulisi ostamaan kodinkoneita ja varaosia, mutta tilanne on päinvastoin. Yritys on todella suosittu ja asiakkaat tyytyväisiä, onhan siitä jo osoituksena monet allekirjoittaneet.

Yksi monista asiakkaista

#29 Re: Re: Re: Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle

16.10.2012 00:57

#28: Yksi allekirjoittanut - Re: Re: Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunalle

On totta, firma menestyy, asiakkaita on (myös minä olen yksi)

Vaasan rakennus - ja ympäristölautakunta haluaa sen lopettaa ja mitä ne haluaa siihen tilalle laittaa? Kuka on listalla odottamassa sitä paikkaa? Mikä ja kuka on ajatuksen takana?

Markku Greggilä

#30 Verratkaa Markun Koneiden -ja Kaupungin keskusvaraston ulkovarastointia

16.10.2012 18:27

Vaasan rakennus-ja ympäristölautakunta, Hannu Kuokkanen ilmoitti että alueella toimivat yritykset ja asukkaat ovat valittaneet että ulkovarastointi turmelee kadulta näkyvää maisemaa ja häiritsee alueella toimivin kiinteistöjen toimintaa, 50.000€ uhkasakolla VR'lle jolta tiloja vuokraan, niin että "tarpeettomat" kodinkoneet tulisi tyhjätä pois toukokuuhun 2013 mennessä. Mitkä ovat Hannu Kuokaselle "tarpeettomia" ja mitkä "tarpeellisia" koneita? Neljä vuotta sitten lautakunta, Hannu Kuokkanen ymmärsi kierrätyksen arvokkuuden, mutta ymmärrystä ei löydy enään! Mitkä ovat Lautakunnalle, Hannu Kuokkaselle "tarpeettomia" koneita"? Eihän ulkopuolinen voi sanoa mitkä kodinkoneet ovat tarpeettomia koska ne ovat raaka-aine varastoani, niin kuin esim. autokorjaamoiden- ja liikkeiden pihassa on autoja ja betonifirman pihassa on soraläjiä ja puutavara firman pihassa on puutavaraa ja Kaupungin keskusvaraston pihassa on röykkiöittäin erilaisia raaka-aineita jne...

Voisitteko ystävällisesti ottaa kantaa ja verrata kaupungin keskusvarastoa, ja Markun koneitten varastotilaa, kumassako on röykkiöittäin tavaraa? Lautakunta lupasi 4 vuotta sitten istuttaa kaupungin keskusvaraston ympärille kuusiaidan jota ei vieläkään olla istutettu. Keskusvarasto on pääväylien ja - teitten varrella jossa liikenne on satakertainen verrattuna Markun koneitten ohi kulkevaan liikenteeseen.

Minun toimintani ei ole kaavan vastaista. Kaava on vuodelta 1856, kaava N° 1 - Tavara-asema, ja vastaa alkuperäisen kaavan toimintaa. Samalla n°1 kaava-alueella toimii romukauppoja, betoniasema ja vielä saman radan varressa on kaupungin keskusvarasto jotka kaikki näkyvät pääteille ja satelliitissä. Vastapäätä kaava-aluetta N°1, tavara-asemaa on Kaava-alue N° 905, jossa toimii varasto, toimisto ja yritystiloja.

Laki sanoo että kaikki kansalaiset ja yrittäjät ovat tasavertaisia lain edessä?

Vieras

#31 Ekologiskt tänkande

29.10.2012 19:34

Jag underskriver och kräver att ”Markkus Machiner” - företag, och jag kräver att Vasas byggnings -och miljönämnden kommer att avbryta sitt beslut och, om styrelsen inte kan, vill jag uppmana att Vasas stad löser fallet och tar bort hotet om böter för VR företaget och att ”Markus Maskiner” kommer att fortsätta att fungera som förut. Markku Greggilä har på ett ekologist sätt gjort att människor har fått i gott skick, hushållsapparater, samt reservdelar och han är expert på sitt område
En annan ekologiskt tänkande

#32 Re: Ekologiskt tänkande

29.10.2012 19:35

Sisua ja voimaa kansan syvistä riveistä.

#33 Oikeudenmukaisuus ja tasavertaisuus lain edessä

05.11.2012 23:58

Ehdottaisin sinulle Markku että antaisit median ruodittavaksi tämän epäoikeudenmukaisen asian esim. 45 minuuttia tai Ajankohtainen kakkonen niin että tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus lain edessä toteutuisi. Suomenhahan pitäisi olla yksi maailman demokraattisimpia ja oikeudenmukaisimpia valtioita. Toivoisin että järki voittaa niin ettei sinun tarvitsisi valittaa EU tuomioistuimeen.
Oikeudenmukainen

#34 Kansan syvistä riveistä

06.11.2012 00:04

Joo älä anna periksi Markku, oikeus voittaa.
Uusiokäyttäjä

#35 Vielä on toivoa

06.11.2012 00:06

Uusiokäyttö ja keräys on tulevaisuutta.
Asiaa seuraava

#36 Ehdotus

06.11.2012 00:09

Markku, Jos tämä asia ei pääty siihen niinkuin me allekirjoittaneet vaadimme että saat jatkaa toimintaasi, niin laita vaan asia median käsiteltäväksi.
Ihmettelen

#37 Ei lakkauttaa

06.11.2012 00:14

Mistä me sitten ostetaan kierrätys kodinkoneita ja osia jos Markun yritys lakkautetaan. Koko asia tuntuu oudolta. Sakkouhka on VR4lle ja kuitenkin Markku on siinä yrittäjänä ja se ei muka kohdistu Markkuun? Voiko laissa näin menetellä?
Kierrätys kunniaan

#38 Ei lakkauttaa

06.11.2012 00:15

Asia haiskahtaa kieroudelta.
Yksi allekirjoittaneista

#39 Ei lakkauttaa

06.11.2012 00:20

Kuka itse asiassa Markun toimen lakkauttamisen takana on? Ehkä yksi ainut mies. Meitä allekirjoittaneita onkin suuri joukko 78 Markun toiminnan puolesta vastaan yksi mies.
Kaupungin virkamiehiin pettynyt

#40 Tosi tyytyväinen asiakas

03.12.2012 00:22

Sakkouhka on heti peruutettava. Eikö Vaasan rakennus- ja ympäristölautakunnalla ole mitään tärkeämpää tekemistä kun nuuskia rehellistä ja hyvää työtä tekevien kansalaisten nurkkia. Markun Koneet on tehny vuosikymmenien ajan niin hyvää työtä kierrättämällä hyväkuntoisia kodinkoneita että olkaa tyytyväisiä että kaupungissamme on tällainen paikka josta löytää hyviä koneita ja varaosia. Tukekaa ihmisen työtä josta kaikki hyötyvät. Antakaa Markulle mitali pitkästä ja hyvästä työstä kaupunkimme ihmisille ja kierrättämiselle. Herätkää kaupungin virkamiehet ja avatkaa silmänne, kannustakaa ja palkitkaa tällaiset ihmiset.
Kaupungin virkamiehiin myös pettynyt Markun monivuotinen asiakas

#41 Re: Tosi tyytyväinen asiakas

03.12.2012 00:26

#40: Kaupungin virkamiehiin pettynyt - Tosi tyytyväinen asiakas

Hei, Olen asiasta  täysin samaa mieltä kanssasi. Palkitkaa Markku pitkästä ja hyvästä työstä. Hänelle kuuluu mitalli!


Vieras

#42 Re:

03.12.2012 00:29

#1: Tyytyväinen asiakas -

Joo, samaa miltä. Markulle miljoonat kiitokset hyvästä ja laadukkaasta työstä. Ja se tulee jatkumaan tulevaisuudessakin.Ja tosi fiksu ihminen muutenkin ja äärimmäisen ajatteleva ja viisas.

Markun pulesta

#43 Re: Re:

03.12.2012 00:33

#42: - Re:

Jatka vaan Markku makasiinissä niin kauan kunnes itte päätät ajankohdan jolloin lopetat toiminnan!

Markun pulesta

#44 Re: Re: Re:

03.12.2012 00:35

#43: Markun puolesta - Re: Re:

Markulle vaan voimia jatkaa! Sun laisia ihmisiä tarvitaan. Vaasan kaupungin virkamiehet ovat väärässä.

Kauan eläköön Markun koneet

#45 Re: Re: Re: Re:

03.12.2012 00:41

#44: Markun pulesta - Re: Re: Re:i Ympäri kaupunkia on rumia rönsistyneitä alueita jotka kuuluu kaupungille. Kuinka ne nyt sit muka valitsi Markun koneet alueen joka on kaikista siistein ja toimivin alue jossa on jatkuva vaihtuvuus, tuntuu olituiselle ja epäoikeudenmukaiselle.

Ei periksiantoa

#46 Re: Re: Re: Re: Re:

03.12.2012 00:47

#45: Kauan eläköön Markun koneet - Re: Re: Re: Re:

Koko juttu haiskahtaa omituiselle. Kuka tosta olis voinu valittaa? Onkohan siitä mitä1 n näyttöä ja todistetta että kuka tai ketkä on valittanu. Meistä allekirjoittaneista on todiste että me ollaan Markun koneet jatkuvuuden puolesta ja vaaditaan sakkouhan poitamista. Syyt ovat tuulesta temmattuja. Ei Markun koneet-alue ole millään tavalla ruma eikä riko maisemaa. Tekosyitä ja turhaa puhetta. Kateellisia ihmisiä siinä on taustalla vaan jotka haluaa tehdä kiusaa ja haluaa alueen itselleen.


Vieras

#47 Samaa mieltä

12.12.2012 10:19

#46: Ei periksiantoa - Re: Re: Re: Re: Re:

Olen samaa mieltä kanssasi. Kateellisia ihmisiä ja haluavat alueen itselleen ovat haukkoja.

Periksi ei anneta

#48 Samaa mieltä

12.12.2012 10:21

Jos asiaa ei pian ratkaista ja se venyy niin ei muuta kun juttu lehdistölle ja televisioon ja jos ei silläkä1 n mene läpi niin EU tuomioistuimeen vaan ja siitä edelleen eteenpäin. Oikeuden on voitettava.
Bra Markku

#49 Markku har rätt och Vasa stad har fel

12.12.2012 11:35

“Vasabladet skrev den 21 juli 2012 följande :
Förfarandet kring fraktstationen har spårat ur”
« Vasa stad ställer krav på VR att snygga upp den gamla fraktstationen vid järnvägen. Samtidigt hamnar före¬tagaren Markku Greggilä som hyr byggnaden i kläm och anklagas för att driva verksamhet som förfular omgivningen. Greggilä sysslar med återvinning.

Utspridda skrothögar", enligt miljö- och byggnadsnämnden i Vasa. "En verksamhet som bygger på hållbar utveckling", enligt Markku Greggilä.

Vasabladet skrev följande den 10 april 2008:
“Kylskåpen ska bort till sommaren”
Publicerad 1 januari 0001 kl. 00:00. Senast ändrad 10 april 2008 kl. 21:44
VASA. De hundratals kylar, frysar och andra vitvaror som står på gården vid VR:s gamla magasin på Institutsgatan uppskattas inte av bygg- och miljömyndigheten.
Städa framför egen trappa först, uppmanar Markku Greggilä staden Vasa. Bygg- och miljönämnden är inte glad åt vitvarorna på gårdsplanen utanför VR-magasinet där Greggilä har sin verkstad. Själv tycker han att staden också borde se över sina egna skräpiga och misskötta miljöer

Jag tycker att Markku har helt rätt i vad han säger; "En verksamhet som bygger på hållbar utveckling".
Vasabladets foton var helt överdrivna och försöker manipulera läsaren/oss. Det var tagna så att det skulle se hemskt ut, men I realiteten kylskåperna är fint I raden och gården är inte alls missköt, tvätom, kylskåperna är i ordning. Fortsätt Markku! Jag vill säga en sak till, du är helt tvåspråkig, så det så bra och handla i ditt företag när man får bara välja språket.

Vieras

#50 Re: Markku har rätt och Vasa stad har fel

12.12.2012 11:43

#49: Bra Markku - Markku har rätt och Vasa stad har fel

Jo, jag tycker det samma. Och det är ju bra när man får två språkigt tjänst!