Huutonetin keskustelupalstoja moderoitava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Huutonetin keskustelupalstoja moderoitava.


Vieras

#1

14.11.2012 21:55

Tekaistuilla nimimerkeillä adressin allekirjoittaneet Huuto.net-keskustelupalstan vakiohäiriköt eivät näköjään vieläkään ole keksineet itselleen parempaa tekemistä tai muuta huvia kuin nettikiusaaminen.
Adressin laatija

#2 Arvoisa vieras,

15.11.2012 19:28

#1: -

olen aivan samaa mieltä tuollaisesta pelleilystä, mutta osasin kyllä odottaakin tuota taattua tuttua Huutonet-foorumin soopaa. Ei se mitään. :) Poistan pelleily-allekirjoitukset sitten ennen adressin luovuttamista Huutonetin ylläpidolle. Jos suinkin mahdollista, rohjetkaa toki kaikki allekirjoittaa oikealla omalla koko nimellänne. Sen saa myös rastin ruutuun laittamalla valittua salatuksi, jolloin kukaan muu ei allekirjoitusta näe, kuin minä - adressin laatija, ja toiseksi Huutonetin ylläpito, jolle adressin sitten lopulta toimitan. Minulle voi laittaa tämän palvelun kautta viestiä, jos tahtoo tietää jotakin minusta, ennen kuin rohkenee oikean koko nimensä allekirjoitukseen laittaa. Vastaan sitä avoimemmin, mitä avoimemmilta, hyväntahtoisemmilta ja vilpittömämmiltä saamani viestit vaikuttavat. Minäkään en tahdo mahdollisia häiriköitä yksityiselämääni piinaamaan. Kiitokset kaikille allekirjoittaneille! :)

Se piski inahtaa, johon kalikka...

#3

17.11.2012 11:35

Herää kysymys, että minkälaiset ihmiset eivät halua allekirjoittaa adressia, jossa vaaditaan aktiivisempaa moderointia keskustelufoorumille. Väkisinkin tulee mieleen juuri sellaiset kirjoittajat, joilla olisi eniten menetettävää. Kirjoittajat, joilla ei ole hallussa yleiset hyvät käytöstavat, eikä ymmärrystä ja malttia noudattaa kyseisen keskustelupalstan varsin selkeitä ja maltillisia sääntöjä.
Foorumin Kermaa

#4 Öykkämöykkää

17.11.2012 12:28

Täällähän niitä foorumilaisia ilmoittautuu, joiden mielestä Huutonetin keskustelufoorumin sääntöjen noudattamista ei kuulu valvoa:

http://www.huuto.net/forum/show/id/1530082

Vieras

#5

17.11.2012 15:56

MODET TÖIHIN JA tapio LUOTO HERÄTYS

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.11.2012 16:08


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.11.2012 17:27


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.11.2012 12:11


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.11.2012 12:14


Adressin laatija

#10 Viesti epäasialliselle viestittäjälle

18.11.2012 15:24

Kiitos aktiivisuudestasi ja mielenkiinnostasi adressia kohtaan. Syy, miksi viestisi ovat poistettu, on mm. niissä esiintyvä nimittely. Natsiksi tai itkijöiksi nimittely ei kuulu asialliseen keskusteluun. Vihjailusi sen suhteen, että osa (vai kaikki?) Huutonetin keskustelupalstaa kritisoivista olisivat itse häiriköitä ja nettikiusaajia, jääköön omaan arvoonsa, ja Huutonetin ylläpidon ratkaistavaksi. Jos sinua, tai ketä tahansa, häiritsee epäasialliset viestit Huutonetin keskustelufoorumilla, olipa näiden viestien sisältö sitten mitä tahansa, niin ei muuta kuin nimeä adressiin. :) Jos ylläpito poistaisi ajoissa esimerkiksi kaikki pahantahtoisesti henkilöön menevät viestit foorumiltaan, ei muodostuisi noita vuosia kestäviä kaunoja ja riitoja, joita siellä foorumilla taas tälläkin hetkellä puidaan. Minkälainen ihminen kokee, että hänellä on enemmän menetettävää kuin voitettavaa, jos allekirjoittaisi tämän adressin?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.11.2012 17:00


janssonin kiusaus

#12 Hieno kommentti heti alussa

18.11.2012 17:03

Tästä voin olla samaa mieltä!
"Tekaistuilla nimimerkeillä adressin allekirjoittaneet Huuto.net-keskustelupalstan vakiohäiriköt eivät näköjään vieläkään ole keksineet itselleen parempaa tekemistä tai muuta huvia kuin nettikiusaaminen."
kuka tykkää kuka ei

#13 loputtomat riidat ja uhkailut

18.11.2012 20:12

jos palstalla olisi ollut edes jonkinlaista valvontaa, ei näitäkään iän ikuisia tappeluita käräjillä uhkailuineen summuineen olisi:

http://www.huuto.net/forum/show/id/1529328

tän päiväset (18.11.) kommentit siellä hyvinä esimerkkeinä!
saturnus

#14 Allekirjoitin sittenkin

18.11.2012 22:07

koska minua on herjattu huuto.net keskustelualuuella usean kertaan, ja vieläpä useaan otteeseen mm. vertaamalla minua (huuto.net käyttäjätunustani) keksutelussa linkitettyyn valokuvaan, joka esittää ns. puhelintolppa päin lentänyttä noita-akkaa.
http://www.sotkamolehti.fi/cs/Satellite?blobcol=urldata&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1195974023155&ssbinary=true

Sitten yksi fiksu meni laittamaan minut vakiokirjoittajien listalle, vaikka en siinne ole kirjoitanut kun lyhyen aikaa ja satunnaisesti, enkä siillä rääväsuu merodilla parjate ja herjaten kuten tiuetty vakiosakki - ja em. kuvan löaittaja opli nyt lisännyt tarpeettomasti ja saisttomasti minun tunnukseni omansa ja kveriensa kanssa samaan listaan.
Ihan nii kuin olisin pahin rääväsuu, mitä en ole, en herjaa, en kirjoita rivoja yms.
Mutta se, että olen esittänyt vastakkaisen mielipiteen eräissä yleisen keskustelun keskusteluissa, ja esittänyt selkeästi kirjkoituksissani vaateeni huuto.net keksutelun sääntöjen noudattamisesta ja noudattamisen valvonnasta - tahi vähinträän yleisen keskustelun sulkemisesta,
onsaanut aikaan herjavyöryn itseäni kohtaan - joita edellä viitattu kirjoita mm. kirjoittaa viikonloppuisin - ja poistaa roisimmat viimeistään maanantaiaamuna ennen meklariston ja sivuja tarkkailevien töihin tuloa.

Niipä em. huuto.net nimimerkin tekemä käyttäjänimeni lisäys omansa ja vakiosakkinsa
oheen ns. ketähän saa lähdot -listaan oli pelkkä kosto.

Nyt sain mittani täyteen. Julkinen herjaus on rikos, josta voidaan pahimmillaan tuomita vankeuteen. Mikäli poliisi rikostutkintaansa pyytää, huuto.net meklarin on luovutettava nimimerkin takana olevan henkilön tiedot poliisille.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.11.2012 00:00


Adressin laatija

#16 Re: Allekirjoitin sittenkin

19.11.2012 09:08

#14: saturnus - Allekirjoitin sittenkin

Kiitos allekirjoituksestasi. Mm. sinun kokemasi ajojahti tuolla foorumilla, herjoineen kaikkineen,  on erittäin törkeää ja epäasiallista. Toivotaan, että ylläpito alkaisi viimeinkin reagoida asianmukaisesti.

kaikki vaan pois

#17 Allekirjoittaisin

19.11.2012 10:14

Minäkin allekirjoittaisin kun lisättäisi vielä kaikki muutkin keskustelupalstat netissä ynnä naamakirja,Kaikissa on törkeää tekstiä joka ei soivi minun hipiälle ja vielä lehtien yleisönosastokirjoitukset, sitten olisin tyytyväinen.Saisin tämän hirveän himoni tapettua, mennä lukemaan törkyviestejä.
Adressin laatija

#18 Re: Allekirjoittaisin

19.11.2012 10:27

#17: kaikki vaan pois - Allekirjoittaisin

No, yritetään vaikuttaa asioihin yksi asia kerrallaan, parannellaan maailmaa palanen kerrallaan. ;) Voithan aina laatia itse sellaisen adressin, joka kattaa laajemmin nämä mainitsemasi keskustelukanavat.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.11.2012 12:04


Dah

#20

29.11.2012 13:23

Minusta olisi kiva, jos huuto.net aloittaisi ensin ihan niihin hupihuutajiin ja niiden tekemisiin puuttumisen. Ne haittaavat oikeasti kaupaunkäyntiä.
Adressin laatija

#21 Re:

29.11.2012 17:27

#20: Dah -

Olen samaa mieltä siitä, että Huutonetin ylläpito on ollut liian tehoton mitä tulee noihin hupihuutajiin. Myöskin erilaiset huijarit ja muut sääntöjä rikkovat käyttäjät saavat mellastaa turhan vapaasti. Jos joku laatii näistä asianmukaisen adressin, varmasti allekirjoitan. Eniten minua kuitenkin on harmittanut keskustelufoorumin valvomattomuus, ja näyttää siltä, että monia muitakin asia on harmittanut. Vuosia sitten lauotut loukkaukset nousevat siellä yhä uudestaan ja uudestaan esiin. Ilmapiiri on kaunainen ja keskustelukulttuuri muotoutunut tylyksi ja epäasialliseksi. Jatkuvasti keskusteluun tupsahtaa uusia tulokkaita, jotka ongelmista tietämättöminä saavat lokaa naamalleen, ja täysin ymmärrettävästi pahoittavat mielensä. Sanoma siellä on, että talossa talon tavoilla, ja jos ei miellytä, lähe vetään. Ei todellakaan tarttis olla niin!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.12.2012 06:40



Vieras

#23 Re: Huuto.netin keskustelupalstan törkeä kielenkäyttö

22.12.2012 18:26

#1: -

Olen täysin samaa mieltä siitä, että keskustelupalstan kielenkäyttö on todella törkeää ja enkä voi ymmärtää, miten huuto.netin ylläpito voi sallia sellaista. Myöskin keskustelupalstalla julkisesti herjataan joitakin käyttäjiä. Toivon, että huuto.netin ylläpito toimii ja poistaa myös vanhatkin keskusteluketjut, joissa ei ole asiallista kielenkäyttöä tai jossa tuodaan esille nimimerkkejä joiden toimintaa morkataan.

Keskustelupalstalla rellestää tietty vakioporukka ja jos joku uusi yrittää asiallisesti kysyä neuvoja, kohta hänen myyntinsä tuodaan julksesti arvosteltavaksi ja hänen mukavakin keskustelunaloituksensa muutetaan epäasialliseksi.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.12.2012 13:14