Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#27426 Re: Re: Missähän täysjärkinen porukka lymyää?

22.01.2014 23:50

#27425: SEURAKUNNASTA,   joka siihen asti  oli ollut OSALLISTUJA,
.                                                   tuli nyt KATSOMO!

 

JOS   muistais aamupäivällä 11.20 syynätä tuon ohi vilahtaneen 
aikamatkan,  jossa   Turus Pasi  on myös mukana  pohtimassa
tuota todella tärkeää vaihetta kirkon  historiassa:

Kirkko ja valtio solmivat epäpyhän liiton. -


( No nyt se  on  tullut onneksi myös arkistoon, - voi katsoa milloin vaan.)

http://www.tv7.fi/broadcast/?broadcast=25479_118859



Vieras

#27428 Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

23.01.2014 07:33

#27427: - Kristillinen huijausskandaali laajenee

Mikähän on Vapa-veljesten veren väri....?

Soteuudistus taas on hyvä keppihevonen huijareita tukeville virkamiehille pyöritellä käsiään, että eivät voi tilannetta lainsäädännöllisesti parantaa.


Vieras

#27429 Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

23.01.2014 08:10

#27427: - Kristillinen huijausskandaali laajenee

 

Signalin mielestä tässä on taatusti takana paavin ja koko katolisen kirkon salaliitto.

 

 

 

 


Vieras

#27430

23.01.2014 09:17

Päivän Sana

Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä.

Ef. 2:19 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Signal

#27431 Re: Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

23.01.2014 09:33

#27429: - Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

No, vastataan nyt kerran kun kysytään.

En tiedä ihan prikulleen tuonlaista katolisen kirkon virallisissa päätöksissä. Siellä tunnistamisen lisäksi selviää myös synneistään anekaupalla, ja niitä voi ostaa elävien lisäksi myös kuolleille. Tuon syntimittarin tehoalue on siis varsin suppea, eikä tuo lisäetua jo aikaisemmin katollisen kirkon keksimään rahastusideaan. Lisäbonuksena, heillä toinen pedofiilipappi voi antaa toiselle "anteeksiannon ja rauhan", vaikka monella papilla on aktiivisessa käytössään oma syntimittari.

Kärpäsenä katossa

#27432 Re: Re: Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

23.01.2014 09:42

#27431: Signal - Re: Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

 

Signalin tiedot anekaupasta ovat 500 vuoden takaa.Kyllä erilaiset protestanttiset toimijat ovat huomattavasti tehokkaampia rahankerääjiä kuin katolinen kirkko. Hyviä esimerkkejä ovat Suomen evlut kirkko verotusoikeuksineen, Leo Mellerin firmat sekä manaaja-ekonomi Pirkko Jalovaaran bisnekset. Muita tehokkaita uskontobisneksen pyörittäjiä ovat Jehovan todistajat ja mormonit.

Kaiken muun hölynpölyn lisäksi Signal luulee, että paavi liittyy jotenkin kattoon.

 

 

 

Mittarit romukoppaan!

#27433 Re: Testaa syntisyysprosenttisi!

23.01.2014 11:38

#27388: Jeesuksen omainen - Testaa syntisyysprosenttisi!

Höpö höpö ja huomenna lissää! Kyllä se on Taivaan Isä, joka tutkii sydämet ja synnit. Ja Hän kyllä näyttää tietävän meistä IHAN KAIKEN.

Signal

#27434 Re: Re: Re: Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

23.01.2014 12:52

#27432: Kärpäsenä katossa - Re: Re: Re: Kristillinen huijausskandaali laajenee

Ne eivät ole minun tietojani, anekauppasta löytyy tiedot kirkolliskokousten päätöksistä ja wigipediasta. Sitä en tiedä, onko anepäätöstä koskaan edes peruttu, vai loppuiko se Lutherin uskonpuhdistukseen. Katolinen kirkko on omien sanojensa mukaan edelleen sama, ja se väittää edustavansa suoraa jatkuvuutta aina Paavalista saakka. Kuitenkin, katollinen kirkko pitää traditiota yhtä luotettavana kuin Raamattuakin.

Ev.lut kirkon jäsenmaksu ei myy synninpäästöä, eikä se ole julistautunut edes erehtymättömäksi, kuten paavi pius 9 julisti vuonna 1870, siis jälleen ohi sen, mitä Raamattu sanoo. Toki väärin rahaa keräävät monet uskontosuunnat, mukana myös protestanttiset pikkuyrittäjät, mutta he eivät johda harhaan 1,12 miljardia ihmistä kuten paavinkirkko. On turha vedota noiden tekemisiin.

En tiedä yhtään mistä katosta kirjoitat, vai tarkoitatko katolilaisuutta? Itse olen kirjoittanut vain siitä, miten ekumenian nimissä on tarkoitus sulauttaa muut kirkot katolliseen kirkkoon (heidän mukaansa paavinkirkko on ainut pelastuksen tie). Yhdistyminen/ ekumenia on heidän kaikkien yhteinen tavoitteensa, eikä sitä pidetä edes salassa. Tuo on aloitettu jo ev.lutissakin vähä vähältä, Raamatun sanan väärentämisellä, ristisaatolla, kynttilähäkkyröillä, ristinmerkeillä, laululurituksilla, pyhiinvaelluksen uudelleen tulemisella, ja pian tulee varmaan pyhimysten palvonta, kun neitsyt mariakin tuotiin jo seimineen jouluna.

”Ekumeeninen liike ei juutu historiaan, vaan katsoo ja menee eteenpäin. Keskeistä on toistemme uskon hyväksyminen ja yhteisten lähtökohtien muistaminen”, korostaa komission roomalaiskatolisten puheenjohtaja, Regensburgin piispa Gerhard Müller Saksasta.

Armon varassa

#27435 Re: Re: Testaa syntisyysprosenttisi!

23.01.2014 15:10

#27433: Mittarit romukoppaan! - Re: Testaa syntisyysprosenttisi!

 

Jumalalle synti on aina hirveä asia, meidän lainrikkomisemme maksoi Jeesukselle äärettömän paljon. Kuvittele itsesi Jeesuksen tilanteeseen: sinut tuomitaan täysin syyttömästi, lyödään,pilkataan,revitään parrasta,syljetään,kiusataan,herjataan,lyödään roomalaisella ruoskalla kymmeniä kertoja selkään (historian mukaan monet ruoskittavat kuolivat jo pelkästään ruoskimiseen) ja lopuksi lyödään ristille kolmella naulalla. KAIKKI TÄMÄ MEIDÄN TAKIAMME, KOSKA ME OLEMME RIKKONEET KAIKKI JUMALAN KÄSKYT. Jeesus inhoaa syntiä ja Jeesus tehtiin synniksi meidän takiamme. Sinä inhoat koiransontaa, miltä tuntuisi jos sinut tehtäisiin koiransonnaksi edes minuutin ajaksi? Ajatus ei tunnu miellyttävältä eikä esteettiseltä, eihän?

Onneksi Jeesus antoi verensä ja henkensä meidän edestämme, muuten kellään meistä ei olisi mitään toivoa selvitä tuomiolla Jumalan edessä.Syntiinlankeemuksessa ihminen turmeltui perusteellisesti,siksi myös pelastuksen oli oltava perusteellinen.

aiipu

#27436

23.01.2014 18:20

Ihmiset, jotka ovat sitä mieltä, että toisten rakkaus on arvokkaampaa tai sallitumpaa kuin toisten, ovat sairaita, kieroja ja itsekeskeisiä. Sitä sanotaan, että ollaan niin oikeudenmukaisia ja että ajatellaan lapsia. Se, että joku makaa samaa sukupuolta olevan kanssa samassa sängyssä ei tee sinulle tai lapsillesi yhtään mitään - ellei kukaan teistä hyppää itse sinne sänkyyn mukaan.

Vieras

#27437 Re:

23.01.2014 19:25

#27436: aiipu -

No nyt se on muuttunut samaa sukupuolta olevan kanssa samassa sängyssä makaamiseksi. Olen tähän asti ollut siinä käsityksessä, että avioliittolakia haluavat muuttaa. Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Ja miksi ihmeessä tulisin teidän sänkyynne. Menee todella kummalliseksi. Lapsia tuleekin ajatella.


Vieras

#27438 Re:

23.01.2014 19:34

#27436: aiipu -

Kyllä kai totuuden nimissä jotain muutakin tehdään kuin vain pelkästään maataan samaa sukupuolta olevan kanssa samassa sängyssä.


Vieras

#27439 Re:

23.01.2014 19:40

#27436: aiipu -

Mielestäni homon ja lesbon tulisi myös ajatella lapsia eikä vain sängyssä makaamista.


Vieras

#27440 Re:

23.01.2014 19:44

#27436: aiipu -

Eräs vaihtoehto olisi hankkia toinenkin sänky. Ei olisi niin ahdasta.


Vieras

#27441

23.01.2014 22:57


Tuossa se onkin hyvä päivän päätös: Höpö höpö ja huomenna lissää!
Virgo92

#27442 Sairaaksi ei voi aivan kuka tahansa ketään nimittää....

24.01.2014 00:23

#27436: aiipu -  

 Olet muuten oikeassa ,paitsi siinä etteivät he mitään sairaita yleensä ole.  He ovat suurimmalta osaltaan vain ymmärtämättömiä , piittaamattomia  , kovasydämisiä (usein aika ns. ´kovakalloisiakin´) ,ennakkoluulojen täyttämiä,luokittelunhaluisia, toiset heistä ankaran tuomitsevia, eräät  (joskin harvemmat heistä) jopa hyvinkin pilkallisia ja siitä kierolla tavallaan nauttivia,tarve ylemmyyden tuntoon on kuitenkin heidän joukossaan aika yleistä . Tyyliin.... .("Olenhan sentään kasvanut kunnolliseksi enkä SENTÄÄN  ole mikään lesbo" (...tai homo)

Mitään muuta kaikille heistä yhteistä  piirrettä tästä joukosta on  vaikea nimetä, kuin se ainoastaan se että aniharva heistä on valmis itsetutkisteluun asian suhteen,  siis halukkaita edes  tarkastelemaan  ITSE omia  käsityksiään  (ja niiden oikeutusta) koskien sukupuolivähemmistöjä.

 Tosiasiahan on  se, että itse asiassa kaikki ns. ´syyt´vastustaa homoseksuaalien ihmisten avioliittoon pääsemisen oikeutta ovat lopultakin vain tekosyitä , joiden tehtävänä on suojella vastustajan omia ennakkoluuloja.

 Kun puhuin ´tästä joukosta´ tarkoitin nyt  tietystikin vain niitä , jotka katsovat tarpeelliseksi ilmaista näitä ennakkoluulojaan julkisesti-enkä  siis suinkaan  tarkoita KAIKKIA heteroseksuaaleja ihmisiä. Vain  siis niitä, joita heille itselleen täysin ventovieraiden ihmisten  sukupuolielämä häiritsee.

 Ääritapauksissahan  joitain  saattaa häiritä jo pelkkä tietoisuus siitä etteivät nämä ihmiset,( siis homot ja lesbot) ole eliniäksi suljetut lukkojen taakse, kuten meidän kai  joidenkin ääriennnakkoluuloisten ihmisten  mielestä  pitäisi olla. Näiden ihmisten  kohdalla on ehkä syytä epäillä jo  jotain vakavampaakin mielenterveysongelmaa .

 Olennaista näiden ennakkoluulojen tarkastelussa yleensä  on  havaita se, että niiden  asteikko on laaja ja että sillä asteikolla psyykkisesti  terveet ihmiset ovat toki  aina enemmän vastuussa omista ennakkoluuloistaan ja niiden seurauksista, mutta halutessaan myös kykeneviä tarkastelemaan niitä   ja ainakin omalta osaltaan niihin ja  (kukaties...)ehkä jopa muuttamaan lukkiutuneita arvojaan ja käsityksiään ja samalla vapautumaan niiden kahlitsevuudesta-omaksi parhaakseen.

Viha ja ennakkoluulot ovat hyvinvoinnin ja harmonian vastakohta-kuten leimaaminen hyväksynnän....Vapautukaa siis näistä  tällaisista tunteista ja sellaisen suhtautumisen tarpeesta joka vaatii tuomitsemaan , niin teette  suuren palveluksen itsellenne ja kaikille.

Tuomitsijan (väistämättä) rumat ilmeet eivät kenenkään kasvoja  erityisemmin korista, eikä  pilkallisten halventavien vitsien kertojan likainen nauru tee kenestäkään puoleensavetävämpää - kenenkään silmissä...

Negatiiviset tunteet ja niiden tunteminen ovat tutkitusti pahasta kenelle tahansa .TE voitte vapauttaa itsenne niistä kokonaan -jos haluatte-....Lakatkaa vain tuomitsemasta ,eläkää omaa elämäänne ja antakaa muidenkin elää omaansa.Suurimman hyödyn tästä asenteenmuutoksesta saatte lopulta itsellenne.Vapaudutte henkisesti  näiden ennakkoluulojenne orjuudesta ja niiden silmälapuista. Jumala ,Jeesus tai Raamattu eivät vaadi teitä kristittyinä  asettumaan kenenkään elämän tuomitsijoiksi...


Vieras

#27443

24.01.2014 09:05

Päivän Sana

Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa.

Fil. 4:19 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Vieras

#27444 Filippiläiskirje 4

24.01.2014 10:10


4 Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
5 Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
6 Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.
8 Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa;
9 mitä myös olette oppineet ja saaneet ja minulta kuulleet ja minussa nähneet, sitä tehkää, niin rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne.

einoleino

#27445 Re: Höpö

24.01.2014 10:42

#1: Mie - Höpö

Hyvä pointti, kyllä. Useampi ihminen voisi mennä yhteen, esimerkiksi kokonaiset perheet. Ennenvanhaan oli hyviä ystäväperheitä ja yhdessäoloa samassa talossa. Meidän perhe ja toinen perhe olimme lomilla yhdessä ja saunavuorot oli yhteiset. Nykyaika tarvitsee luovia ajatuksia, että jaksamme elää kaupungeissa.

poikatyttö

#27446 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

24.01.2014 11:43

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

opittu käyttäytymismalli? isäni ja äitini ovat sitten varmaan molemmat homoja kun olen kasvanut homoksi. pienenäkin kun leikin niin isi pakotti mut leikkimään poikien leikkejä vaikka olisin halunnut leikkiä barbeilla. hei cmoon, lapsi tekee sellaista kuin haluaa ja sitä myötä kasvaa sellaiseksi kuin itsensä tuntee. kaipa te sen sitten opitte kun sukuun tulee joku sellainen. :)

ps. ei pitäisi olla teidän muiden asia jos meille suodaan avioliitto? pitäkää huoli omista asioistanne niin että jokainen saa elää kuin haluaa -> parempi ja tasa-arvoinen suomi, jota muut maat ihailee.


Vieras

#27448 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

24.01.2014 14:13

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#27449

24.01.2014 18:53


No vihdoin: Pam - palvelualojen ammattiliitto on tuonut esiin liian kauan piilotellun asian:
siivous - ja kiinteistönhoito-aloilla räikeitä alipalkkauksia.
Tämä alkoi jo 80-luvun alussa, kun siivoustoimistoja alettiin perustaa. Kaupallisen koulutuksen saaneet ihmiset hoksasivat, että tässähän on rahastuksen sauma. Tiedätkö, paljonko taloyhtiösi siivooja saa siitä rahasta, joka on pudjetoitu kiinteistön siivoukseen, ei juuri mitään.
Oisi aika tehdä vanhurskaus raskasta ruumiillista työtä tekeviä kohtaan. Ammattiliitoille he eivät ole olleet
tärkeitä, otetaan kristityt tämä sydämen asiaksi.
Aamoksen sanoin:" Sillä he myyvät hurskaan rahasta ja köyhän kenkäparista,
polkevat maan tomuun vaivaisten pään ja vääntävät mutkaiseksi nöyrien tien.

Vieras

#27450 Re:

24.01.2014 19:19

#27449: -

Niinpä, taitavat olla ahneus ja sydämettömyys aika korkealla syntien rankinglistalla. 
Jospa keskittyisittekin tästä asiasta adressia vääntämään ja ahneita työnantajia ahdistelemaan, niin voisi syntyä uskisten ja maailman paremmaksi muuttajien kesken win-win-tilanne.