Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

jomitajy73

#451

20.03.2013 16:19

olen kristitty ja uskon vahvasti että miehen ja naisen liitto on pysyvä ja julkinen kunnes kuolema erottaa. niin myötä,- kuin vastamäessäkin kulkeminen.. en hyväksy missään suhteessa homo/ lesboliittoja..
Rautalanka

#452 Re: Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

20.03.2013 16:24

#436: - Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

"Se, ettei homoutta ole julistettu sairaudeksi, johtuu vain siitä, ettei Suomessa verorahojen väärin kohdentamisen takia pystytä muitakaan mielisairauksia hoitamaan..."

Korjaampa nyt sinulle, että homous poistettiin Suomessa tautiluokituksesta vuonna 1981 ja esim. Yhdysvalloissa jo 1977, siellä tosin on vielä sellainen, kuin 'itseä häiritsevä homoseksuaalisuus' mutta jos se ei yksilöä häiritse, niin en minä sitä ainakaan voi tuomita. Rikollisena homoseksuaalisuutta pidettiin Suomessa vuoteen 1971 asti.

Sitten voitkin miettiä ihan itseksesi a) Miksi se on poistettu tautiluokituksesta ja miksi se ei enää ole rikollista ja b) miksi sinä täällä levität väärää tietoa ja c) oletko tosiaan elänyt väärän tiedon varassa asian suhteen, joten d) miksi näin?
Ja ei, Raamatusta ei löydy vastausta ainakaan a-kohtaan, muihin toki saattaa löytyä.


Vieras

#453 Re: ÄÄLIÖT KYYKKYYN

20.03.2013 16:24

#440: HESE - ÄÄLIÖT KYYKKYYN

Tämä ei taida olla HESE:n juttuja. On senverran säälittävän oloista luettavaa, mutta onneksi aito erottuu.


Vieras

#454

20.03.2013 16:28

Avioliitto on Jumalan laki/käsky vain miehen ja naisen välille, ei samaa sukupuolta olevien ihmisten välille.Homous ja lesbous on Jumalan edessä kauhistus.
Homotiainen

#455 Re:

20.03.2013 16:28

#449: -

Täytyy korjata että niitä tuli 24 h:n aikana 105000 kanttajaa..

Wisemen77

#456 Seksuaalisuus

20.03.2013 16:29

Homoseksuaalisuus ei ole millään tavoin harkittu asia, vaan se on geeniperäinen ilmentymä. Sen takia homoja ei tulisi syrjiä. Ottakaa ihmiset selvää asioista, esim netistä löytyy useita hyviä artikkeleita asiasta. Mm kuuluisa evoluutiotutkija Richard Dawkings esittelee asiaa perinpohjaisesti.

Vieras

#457 Re: Re: Avioliitto kuuluu kaikille

20.03.2013 16:30

#435: Entäs ne lapset - Re: Avioliitto kuuluu kaikille

Avioliitto saattaa kaikille kuuluakin mutta kuuluuko lemmikit? Millä oikeudella muka?

Voiko kukaan selittää että mikä on ihmisen oikeus lemmikkeihin?

En näe mitään oikeutusta sille että biologisesti 0% mahdollisuudella koiria/kissoja/yms. siittävillä/synnyttävillä olisi jokin kummallinen oikeus lemmikkeihin... jos joku on eri mieltä niin selittäköön mistä tämä oikeutus tulee. Ei ainakaan mistään tasa-arvosta.

ihmisen voi myös korvata valkoihoisella pariskunnalla, ja lemmikin valitsemallasi etnisellä ihmisryhmällä... Koska oikeesti, niin idioottimaiselta toi kuulosti. Se että on homo tarkoittaa että tunnet ainoastaan oman sukupuolesi jäseniin viehätystä. Se on kaikki mitä se tarkoittaa. Eihän se rajoita millään tavalla ihmisen kykyä rakastaa tai pitää muista huolta, ja homot jos jotkut ymmärtää kuinka tärkeää on tulla hyväksytyksi sellaisena minä on. Eiköhän ne ihan tajua että lapsen seksuaalisuutta ei vanhempien tule päättää.

 

Ihan tyhmää tämmönen älämölö oikeesti.


Vieras

#458 Re:

20.03.2013 16:34

#454: -

Tunkekaa oikeasti ne satukirjat jo hanuriin ja alkakaa ajatella omilla aivoilla!


Vieras

#459 Re:

20.03.2013 16:35

#449: -

Loput yli 5 000 000 Suomalaisista luottaa Suomen eduskunnan asiantuntevaan ratkaisuun, joka jo ennenkin on tullut hyvin selväksi, eli selvä ei homoavioliitoille. Jokainen kansanedustaja ymmärtää äänestäjien enemmistön mielipiteen asiaan ja eivät siksi halua tehdä päätöstä enemmistön tahdon vastaisesti, jos vielä haluavat tulla valituksi eduskuntaan. Eikä tällähetkelläkään eduskunnassa ole muutenkaan kuin muutama homo myönteinen kansanedustajia ja vain yksi ministeri.


Vieras

#460

20.03.2013 16:43

Allekirjoitin äsken vahingossa tämän, voisko sen poistaa? Kiitos

Vieras

#461

20.03.2013 16:47

Koko Luojan luomakunnassa vallitsee Hänen säätämänsä yksi ja selvä järjestys: pesueessa kuin pesueessa hääräilee isä, äiti ja 'lapset'.
Katsellaanpa vaikka lintumaailmaa ylt'ympäri maapallomme: uros-naaras-poikueineen on AINA yhdessä!
Näin oli myös ihmiskunnan alussa: mies>vaimo>lapset! 'Lisääntykää ja täyttäkää maa...' oli Isän Luoja-Jumalan kehoitus luoduilleen miehelle ja naiselle!. Eikä Jumala ole tätä kehoitustaan missään maailman vaiheessa muuttanut tai mitätöinyt, eikä tule muuttamaan!

Vieras

#462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

20.03.2013 16:48

#452: Rautalanka - Re: Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

Amerikkalaiset on todettu jo muissakin yhteyksissä maailman tyhmimmäksi kansaksi, että se siitä. Jos jokin laajan kansanosan ongelma julistettaisiin nyt sairaudeksi, niin sitä ei voitaisi rahapulan takia hoitaa, eli lääketieteen edustajat ovat hiljaa. Esimerkiksi eilen tulleen TV ohjelman mukaan yli 18 vuotiaiden sairastuminen narkolepsiaan sikainfluenssa rokotuksen takia sitä ei ole myönnetty, koska rahat eivät riitä hoitoon ja korvauksiin. Jos nyt homous julistettaisiin sairaudeksi, niin rahat loppuisi alta aikayksikön, mutta vielä näiden homojen kanssa tullaan toimeen, koska ne eivät ole vielä toistaiseksi ollut muille haitaksi, muuten kuin inhottavuudellaan ja vastenmielisellä ylipirteällä käytöksellään niin TV:ssä kuin muualla.

eheytyshoito

#463 rajat

20.03.2013 17:06

vaikka tulos 1 miljoonaa ääntä niin ei anna lupaa tehdä haureutta , syntiä. Homous ja lesbous on kauhistus ja sairasta kehitystä, koska siinä ei ole tulevaisuutta. Lakiin muutosta ei tule. Homoille ja lesboille on hyvä eheytyshoito olemassa ja siihen suuntaan myös presidenttikin on ohjaamassa.

 


Vieras

#464

20.03.2013 17:11

Höpölöpö. Avioliitto kuuluu kaikille. Rasismiin rinnastettavissa tuollainen vastahakoisuus.
Nainen, mieheni vaimo

#465

20.03.2013 17:11

Ihmettelen. mikä on SUKUPUOLINEUTRAALI avioliitto. Neutraalihan tarkoittaa:keskiarvo - tai ei kumpikaan.
Mitä on poistettu sellaisesta ihmisestä ,joka on "neutraali"? Tuo NIMITYS on ihan hassu!
Avioliitto kuuluu vain miehelle JA naiselle. Muille suhteille löytynee oma nimityksensä.
Just saying

#467 Re:

20.03.2013 17:12

#461: -

Mutta eikö Raamatussa esimerkiksi Abrahamilla ollut muutama kymmenen vaimoa? Joten tällöin Abrahamin avioliitto ei ollut mies ja nainen, vaan mies ja monta naista :>

Ja mitä tulee noihin eläinmaailman juttuihin, niin esimerkiksi  mustaleskinaaraat syövät uroskumppaninsa seksin jälkeen :>

Ja niistä linnuista, että eikö käki laskenutkaan munia muiden lintujen pesiin? Joten tällöin ne "uros-naaraspoikueineen on AINA yhdessä" ei oikein kelpaa... :/

 

Ja Raamatussa myös tuon 'Lisääntykää ja täyttäkää maa...' käskyn takia suojaamaton seksi on kiellettyä. Joten homoavioliitot, joissa ei synny lapsia, voidaan täten rinnastaa "normaaleihin" heteroavioliittoihin, jotka käyttävät jonkinlaista raskaudenehkäisymenetelmää. Suomen eläkepommi olisi ratkaistu, jos nykyiset avioliitossa olevat ihmiset lakkaisivat käyttämästä kumia, pillereitä, sterilointia, mitä hyvänsä, niinkuin heidän käsketään Raamatussa tekemään :)


Vieras

#468 Haha

20.03.2013 17:13

Ja adressi ei mitenkään perustele kantaansa. Toteaa vain, että on "lasten parhaaksi" ym sanahelinää ilman minkäänlaisia perusteleluita ja argumentointia. Ja muuten: MISSÄÄN ei ole todistettu että se on lapsen parhaaksi. Koettakaapa hakea relevanttia tutkimusta jota ei ole rahoittanut joku kristillinen järjestö tai muu puolueellinen taho.
Tämän adressin esillepanko kertoo kaiken tarvittavan tasa-arvoisen avioliiton vastustajista.
taku

#469 Re: Re:

20.03.2013 17:24

#458: - Re:

väitätkö sinä sitten ajattelevasi tätä juttua täysin rationaalisesti ilman etät tunteet ohjaavat sinua mitenkään.Tälläisten asioiden ajattelu rationaalisesti on erittäin vaikeaa kelle tahansa ja täysin rationaliseen ajatteluun ei pysty kukaan ihminen.Seksuaalietiikka on erittäin vaikeaa eikä kukaantiedä varmaa vastausta

Homo

#470 Mitä vttua?

20.03.2013 17:26

4. Moos. 11:1 Jumala vihaa vaikertajia. Jos hän kuulee sinun valittavan, hän polttaa sinut kuoliaaksi.

Eli mikäli te täällä vetoatte raamattuun, on teillä peiliin katsomista. Valitatte täällä homoista ja homojen välisistä avioliitosta. Raamattu ei ole lakikirja, sekä kirkot voivat itse säädellä, vihkivätkö homoja vai ei.
On myös raamatun kohtia, joita teidän olisi tarkasteltava lähempää, kuten tuo Mooseksen kohta, pilkka osuu omaan nilkkaan.
Avioliitossa on kuitenkin niin paljon päätösvaltaa enemmän toisesta, kuin rekatussa parisuhteessa. Ei adoptio-oikeutta, ei yhteistä sukunimeä, toisen kuollessa toinen ei saa automaattisesti perintöä, sairaalassa ei lasketa omaiseksi, jolloin tämä ei voi päättää puolisonsa hoidoista. Eli paljon on kohtia, miksi avioliitto homoillekin on myönnettävä, ei vain sen takia, että sen nimi on "avioliitto".

"Jumala rakastaa kaikkia" & "Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen", eli tällöinhän Jumala rakastaa homoja.

Aatami5

#471

20.03.2013 17:27

Allekirjoittaneiden joukossa on varmasti paljon nuoria, jotka haluavat lisää suvaisevaisuutta muihinkin asioihin esim.maahanmuuttajia kohtaan. He eivät voi sitä mitenkään vielä ymmärtää, että jos tämä kyseinen avioliittoneutraali-adressi tosiaan menisi läpi, mitä siitä seuraisi. Varsinkin pitkällä aikavälillä. Adoptio oikeuteen laittaisin tiukan EIn, sillä se on varma, että tällähetkellä lastensuojelussa on lapsia, jotka he onnistuisivat täysin adoptoimaan. Mihin se oikein johtaa? Ainahan lastenkodeista on lapsia viety ihan väärille teille. esim: Joo, nyt saa kaupasta kunnon liimaa. Ja sen hintana oli kymmeniä itsensä kuoliaaksi impanneita laskenkodinlapsia/nuoria.
Harri

#472 Ryhmä Facebookissa

20.03.2013 17:28

Toivotan kaikki allekirjoittaneet Facebookissa ryhmään Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia.

Ryhmä löytyy Facebookista hakemalla tuota ryhmää nimellä tai tästä linkistä:
http://www.facebook.com/groups/367020421845/

Pyydän samalla jakamaan tietoa. Ryhmässä tulee uutta tietoa maailmalta ja Suomesta sekä käydään läpi mm. nykyistä "homoliitto" aloitetta ja sen ongelmia.

Päänkääntäjä

#473 Hienoja argumentteja!

20.03.2013 17:29

Olen tässä jo pitkään ahdistellut että miksi tuo homoavioliittojupakka pysyy otsikoissa. Minuahan koko touhu ei kiinnosta pätkän vertaa. En halua viettää vapaa-aikaani miettien homojen avioliitto-oikeuksia. Ei ole ennen tarvinut joten miksi pitäisi nyt? Suoraan sanottuna koko juttu hieman kuvottaa minua. Ehkä siksi etten ole koskaan ollut tekemisissä homojen kanssa, ehkä siksi että koen sen vain jotenkin kuvottavaksi.

Kuitenkin täällä kirjoitetut vastalauseet olivat niin tehokkaita että päätin mennä välittömästi äänestämään homoavioliiton puolesta.

Ihmisiähän hekin vain ovat. En minä vieläkään halua kuvitella mitä näiden pariskuntien makuuhuoneessa tapahtuu. Toisaalta taas en halua kuvitella myöskään omien vanhempieni makuuhuonepuuhia. Tai todella lihavien ihmisten akteja, se se vasta ällöttävää puuhaa onkin.

Toiseksi minulla ei ole mitään valtaa olla esteenä toisten parisuhteelle. Ei kenelläkään pitäisi olla. Raamattua on minusta aivan turha paukuttaa tämän asian tiimoilta, sillä koko kirja on käytännössä todistettu vanhentuneeksi, brutaaliksi ja huonoksi ohjekirjaksi.

Ottakaa siis tekin hyvät ihmiset päät pois sieltä itsekeskeisestä takalistosta ja antakaa muillekin kanssaeläjille elää elämäänsä haluamallaan tavalla. En minäkään tuomitse eronneita pariskuntia vain sen takia, että raamatussa sen sanotaan olevan väärin.
Rautalanka

#474 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

20.03.2013 17:29

#462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

Niin ei tietenkään pitäisi enempää antaa siimaa, mutta menköön. Onko sinulla ensinnäkin jotain tutkimuksia tukemaan tuota väitettäsi amerikkalaisista? PISA-tutkimukset eivät sinällään käy, sillä ne mittaavat lähinnä tiettyjen oppisisältöjen omaksumista. Vanhanen&Lynnin tutkimukset käyvät vielä huonommin, vaikka ne tosin olisivat tässä tapauksessa väitettäsi vastaan. Kolmanneksi, mikä sitten oli syynä 1981, kun homoseksuaalisuus poistettiin tautiluokituksesta? Rahapulako? Ja kai sinulla tähänkin on sitten kriittisempääkin tarkastelua kestävä perustelu? Enkä siis tarkoita, että juuri tuosta rahapulasta olisi johtunut, vaan ylipäätään se, minkä itse ymmärtäisit/mieltäisit tuon tautiluokituksesta poiston syyksi.

Se, että sinä itse pidät homoseksuaalisuutta sairautena ja homoja inhottavina, kertonee enemmän kyllä sinusta itsestäsi, kuin homoseksuaalisuudesta.

Sikainfluenssarokotteesta keskustelun voisi kyllä siirtää jollekin terveysaiheisemmallekin sivustolle, tai jollekin big pharma -salaliittofoorumille, koska menee jo asian vierestä. Se on muutenkin kyllä varmaan jo melko yleisessä tiedossa, että sen on todettu aiheuttaneen osalla sen saaneista narkolepsiaa sivuvaikutuksena.

marja

#475 Re:

20.03.2013 17:30

#15: Ernu -

Kyllä tietenkin Jumala rakastaa kaikkia, mutta ei rakasta syntiä, vaan vihaa syntiä. Yhtään syntiä ei pääse taivaaseen, joten jokaikisen ihmisen, joka haluaa päästä taivaaseen, on tehtävä syntielämästään täyskäännös Jumalan puoleen katuvana syntisenä ja pyytämään syntejään anteeksi. Homous ja lesbous on myös syntiä. Kenenkään ihmisen ei tarvitse jäädä moiseen syntitilaan, vaan Jumalan antaan voimaa irrottautua siitä. Niin moni homo ja lesbo on saanut sen kokea, kun on tehnyt syntielämästään todella parannuksen ja luopunut homoudesta ja lesboudesta. - Ei Jumala ole ketään luonut homoksi ja lesboksi, se on ihan turha väite, joka ei tietenkään pidä paikkaansa. Myös Jeesus rukoili Isäänsä, Jumalaa, ei Hän rukoillut ketään äitiä, joten Jumala ei ole isä ja äiti. On vain Isä, Poika ja Pyhä Henki, joka on jokaisessa todella uskovassa ihmisessä.