Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#476

20.03.2013 17:32

Ainoa oikea avioliitto on miehen ja naisen välinen
Mummeli

#477 Re:

20.03.2013 17:32

rajat homoille ja lesboille

#478 Re: Haha

20.03.2013 17:34

#468: - Haha

aids ja hiv leviää entistä nopeammin, jos homot ja lesbot saavat jatkaa haureuttaan ja syntiä. Tilastot kertoo niissä maissa missä lainmuutos on mennyt läpi. Tämän vuoksi eheytyshoito pitää saada mahdollisimman nopeasti kunnissa toimintaan.


Vieras

#479

20.03.2013 17:36

Pappien tulisi avata nyt suunsa ja perustaa sanomansa niihin argumentteihin, jotka löytyvät Raamatusta. Totuus kun ei pala tulessakaan.
SEURAUKSET?

#480 Totuus ei pala tulessakaan

20.03.2013 17:37

Argumentit tulee kaivaa Raamatusta ja se on pappien tehtävä.
taku

#481 Re: Mitä vttua?

20.03.2013 17:39

#470: Homo - Mitä vttua?

nyt tässä pitää erottaa toisistaan kaksi eri kysymystä.ensinnäkin kysymys homojen oikeuksista tulisiko homoilla olla samat oikeudet kuin heteropareilla ja pitäisikö heidän päästä naimisiin.Jos olisitte hallitusneuvotteluissa pyytänyt itsellenne oikeutta yhteiseen sukunimeen olisitte sen saaneet tosta noin vaan mutta se ei tuntunut kiinnostavan.Avioliitolla ja rekisteröidyllä parisuhteella ei käytännössä ole juuri mitään eroa ainoat erot ovat tuo sukunimi ja adoptio oikeus.Muuten rekatussaparisuhteessa saa täysin samat oikeudet kuin avioliitossa


Vieras

#482

20.03.2013 17:40

Tosi hyvä että joku laittoi täman adressin vireille,Siunausta ja varjelusta kaikille jotka tämän allekirjoittavat.
Huomasitteko vuosituhannen vaihtuneen

#483 Avatkaa jo ne silmänne...

20.03.2013 17:44

Näitä uskovaisten kommentteja luettuani, ajatukseni siitä, että EN allekirjoita tätä vain vahvistui.

Homous mielisairaus? Kuinka monella täällä on lääkitys päällä? Kättä ylös...ja jos ei ole, niin käykää toki tervehtimässä tohtoria mahdollisimman pian...

Olen kasvanut kristillisessä perheessä ja elin siinä 'uskon kuplassa' ainakin lukioikään asti, kunnes aloin ajatella omilla aivoillani. Kristinusko/raamattu jos mikä on opittua, vuosisatoja eteenpäin kerrottuja satuja. Niin minutkin siihen kastettiin ja koulussa lueskeltiin niitä satuja. Onneksi lapsenkin aivot kehittyvät ja olen tajunnut erota ahdasmielisestä ja vanhanaikaisesta kirkosta.

Moni roikkuu kirkossa vain perinteiden takia (kaste ja kirkkohäät), vaikka muuten koko satukirjalle naureskellaankin. Järki päähän ihmiset...
Homo

#484 Re: Re: Mitä vttua?

20.03.2013 17:45

#481: taku - Re: Mitä vttua?

Juuri tuossa kirjoitin, mitä muuta menetämme rekatuilla parisuhteilla. Emme saa päättää kumppaniemme hoidoista, emmekä saa perintöä automaattimesti. Miksei meillä tulisi olla samat oikeudet kuin heteropareilla? :D Olemmeko jotenkin sairaita tai epänormaaleja? Olemme ihmisiä siinä kuin tekin, parahit heterot. Eroaminen avioliitosta on raamatussa suurempi synti, kuin homous. Lisäksi kirkon ei pitäisi myöskään suostua eronneiden parien vihkimiseen, jos lähdetään linjalle "raamattu on lakikirja". Emme me käy kadulla saman sukupuolen kimppuun ja raiskaa, kuten eivät heterotkaan käy vastakaisen sukupuolen kimppuun ;)

takulle viestiä:

#485 Re: Re: Avioliitto kuuluu kaikille

20.03.2013 17:48

#426: taku - Re: Avioliitto kuuluu kaikille

Tee synneistäsi parannus! Harrastatko ajatusleikkiä huviksesi sisarusparien avioliitolla? Varmaan tarvitsisit nyt jo pikaista apua ihan jo henkisellä tasolla, joten ilmottaudu pikaisesti mielenterveystoimistoon! Rukoile Jeesuksen puoleen kääntyen ja pyydä Häntä, Jeesusta, tulemaan sydämeesi!

Rautalanka

#486 Re: Re: Mitä vttua?

20.03.2013 17:49

#481: taku - Re: Mitä vttua?

"Muuten rekatussaparisuhteessa saa täysin samat oikeudet kuin avioliitossa"

Ei nyt ihan putkeen mennyt ikävä kyllä tämäkään väite. Suurimmat erot rekisteröidyn parisuhteen ja avioliiton välillä tulevat mm. toisen puolison kuollessa, kun aletaan katsomaan perinnönjakoa. Rekisteröidyn parisuhteen osapuolilla ei nimittäin ole suoraa lainvoimaista oikeutta puolisonsa omaisuuteen tämän kuollessa. Alaikäisten lasten huoltajuuskaan ei siirry, vaan pahimmissa tapauksissa lapset voidaan ottaa jopa huostaan, vaikka käytännössä olisivatkin rekisteröidyn parisuhteen osapuolten yhdessä kasvattamat. Muitakin eroja löytyy, mutta tuossa ne tärkeimmät. Tuo lesken asema jo erityisesti tekee tästä nimenomaan ihmisoikeuskysymyksen. Tieto lisää tuskaa, mutta tietämättömyys se vasta päähän sattuukin.

TommyB

#487 Mikä ihmeen Raamatun totuus.

20.03.2013 17:53

#479: -

Ei palakaan tulessa, mutta mitä siihen Raamattua sekoitat. Sieltähän löytyy pääsääsntöisesti jorinoita, joihin ei enää kukaan tervejärkinen usko. Eiköhän maailman luominen kuudessa päivässä, vetten päällä kävely, kuolleista nouseminen, pyhästä hengestä raskaaksi tuleminen ym. roska ole jo nykytiede todistanut mahdottomuudeksi. Se oli sitä jo 2000 vuotta sitten.

Olisi muutenkin vähintää kohtuullista, etteivät kristityt aina vaatisi muita elämään omien harhojensa ja satukirjojensa mukaan. Ei varmaan ole tullut mieleen, mutta tämä Suomikin on aika kovaa vauhtia sekularisoitumassa, eikä Raamatun juttuihin usko enää kovinkaan iso prosentti suomalaisista. Että niin se menee ja tällaisilla adresseilla ero kirkosta ja vieraantuminen uskonnosta sen kuin kiihtyy, mikä on tietysti hyvä asia.


Vieras

#488 Perhearvot

20.03.2013 17:53

Perhearvot - johon kuuluu luonnollisesti,äiti,isä,lapset kuin isovanhemmat, sukulaissiteet ystävineen että lapsenkin kannalta katsoen tulevaisuutta "silmälläpitäen selittelyittä" normaalissa yhteiskunnassa globaalisuudestaan huolimatta on oltava nykyinen terve pohja rakentaa : Uutta sukupolvea.

Seppo Muurinen


Vieras

#489 Re: Re: Haha

20.03.2013 17:54

#478: rajat homoille ja lesboille - Re: Haha

Ei ole pätevä argumentti. Yritä uudestaan.

Katsos kun aids ja hiv EI johdu homoudesta. Aids ja hiv ei erottele oletko homo vai hetero. Merkitystä on vain sillä onko se seksi suojaamatonta vai ei. Se että se aikoinaan levisi oli pelkästään seurausta valistuksen puutteesta. Homot kun harrastivat helpommin suojaamatonta seksiä, koska ei ollut pelkoa tulla raskaaksi. Nyt sen sijaan tietoisuus myös näistä sukupuolitaudeista on kasvanut.

Ja muuten: Raamatun mukaan suojattu seksi on syntiä. Eikös siellä kehoiteta lisääntymään ja täyttämään maa? Aika hitonmoista syntiä siis, että tässä jatkuvasti estetään se lasten synty ehkäisyllä. Viisas opus kaiken kaikkiaan siis.

Jeps. Koetapa keksiä uusi argumentti kiitos. Nämä lähinnä hävettävät.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.03.2013 17:58



Vieras

#491

20.03.2013 18:01

Homous loppui olemasta rikos, koska poliisilla ja oikeuslaitoksella oli paljon muutakin tekemistä, kuin kytätä muille suhteellisen vaaratonta homosairaiden keskinäistä moraalisesti väärää ja ällöttävää puuhastelua. Sairausluokituksesta homous poistui turhana parantumattomien hoitona siksi, ettei homot olleet kovin vaarallisia muille. Nyt homot ovat osoittaneet olevansa vaarallisia jopa lapsille, koska he ovat vaatimassa jo jopa adoptio-oikeutta, joka taas lapsen näkökulmasta on lapsen normaalin kahityksen takia erittäin vaarallista. On myös saatu lehdistä lukea homojen pakottaneen alaikäisiä seksisuhteeseen kanssaan, siksi nyt olisi homoudesta tehtävä uudestaan rangaistavaa ja hoitoon pakottaminen olisi saatava voimaan heti kun yleinen taloustilanne sen vain sallii.

Homo

#492

20.03.2013 18:04

"On myös saatu lehdistä lukea homojen pakottaneen alaikäisiä seksisuhteeseen kanssaan."
Täällä kärjistetään homoja ja miten homojen syy on kaikki (<-- ei nyt ihan noin kärjistetysti, tuon kuvan saa), ja tottakai homoistakin löytyy pedofiliaa, mutta jos pidemälle lähdetään, niin tilatot puhuvat puolestaan. Heterot ovat enemmän taipuvaisia pedofiliaan, kuin muut seksuaalisuuden alalajit.

Vieras

#493 Re:

20.03.2013 18:07

#491: -

Niin ja niitä satoja ja tuhansia uutisia joissa heteroiden lapsia on tapettu, hyväksikäytetty, jne ei ole koskaan tapahtunut vai?

Ja anna tulla puolueettoman tahon tutkimusta, jossa osoitetaan, että homojen/lesbojen lapset voivat huonommin. Hiljaista taitaa olla. Siinäpähän huutelet vailla minkäänlaista näyttöä XD.

Ja muuten: saattaa olla uutta tietoa, mutta niitä lapsia ei kasvateta sukupuolielimillä. Taitaa olla enemmän merkitystä sillä ovatko vanhemmat/vanhempi rakastavia kuin sillä mitä sieltä jalkojen välistä löytyy.

Just saying

#494 Re:

20.03.2013 18:07

#491: -

Heterot eivät tietenkään ole koskaan pakottaneet alaikäisiä seksisuhteeseen kanssaan vai? Kyllä niitäkin stooreja on yhtä paljon siellä lehdissä - psykologisen teorian mukaan vain et kiinnitä siihen huomiota, koska se ei tue omaa mielipidettäsi asiasta :)


Vieras

#495 Kiitos

20.03.2013 18:07

Hyvin taas te kristityt muistutitte taas, miksi vihaan teitä.

Vieras

#496

20.03.2013 18:08

luonnollisestikin avioliitto on asetettu miehen ja naisen väliseksi liitoksi, se pitäs olla itsestään jo selvä asia meille jokaiselle ihmisille, eikä siitä edes tarviis kenenkään spekuloida mitään ja jokaisen täysjärkisen pitäis se omassatunnossa ymmärtää ilman että siitä annettais jotain erityistä opetusta sen asian kirkastamisesksi. simsalabim!
Rautalanka

#497 Re:

20.03.2013 18:10

#491: -

Itsepä sen sanoit, muille suhteellisen vaaratonta. Tai siis täysin vaaratonta. Jos se on mielestäsi ällöttävää, niin älä hyvä ihminen silloin ajattele sitä, niin ei ällötä. Mutta älä kuitenkaan pedofiliaa sekoita tähän, sillä siinä on kyse lasten, jotka eivät omaa vielä edes riittävästi omaa harkintakykyäkään, hyväksikäytöstä, kun tässä asiassa on kyse kahden aikuisen ihmisen täydessä yhteisymmärryksessä tekemästä päätöksestä. Kai sinäkin sentään näet eron?

Adoptiokaan ei tarkoita sitä, että adoptoitu lapsi päätyy automaattisesti hyväksikäytetyksi, sitäpaitsi siinä on muutenkin erittäin tiukka seula, että siitä vain itse selvittämään, kuinka tiukka se onkaan. Eli jätetään tuo lasten seksuaalinen hyväksikäyttö myös ihan omaksi aiheekseen, sillä ei se tähän kuulu.

Useiden psykologisten tutkimuksen mukaan ei sitäpaitsi ole samaa sukupuolta olevien vanhempien todettu haitanneen lapsen kehitystä tilastollisesti merkittävästi, sama pätee myös yksinhuoltajien kasvattamiin lapsiin. Toki on myös joku muuta osoittava tutkimus, mutta niitä on huomattavasti vähemmän.


Vieras

#498

20.03.2013 18:12

Ei pidä vääristellä asioita. Normaali perhe on isä äiti ja lapset. Lapselle jo lähtökohtaisesti annettu väärät roolimallit vääristää lapsen normaalin kehityksen.
Homo

#499 Re:

20.03.2013 18:14

#498: -

Tai ehkä lapsi oppii olemaan avarakatseinen, eikä elä stereotypiassa.


Vieras

#500 Re:

20.03.2013 18:14

#498: -

Itse vääristelet asioita. Missään ei ole todisteita siitä, että lapsen kehitys vääristää jos tällä ei ole isää + äitiä. Katsos kun niitä yksinhuoltajia ja eronneita ym on myös pilvinpimein.

Ja kaikki homot ja lesbot on muuten putkahtaneet heteroista. Että silleen. Niin paljon vaikutusta sillä onko isi ja äiti.