Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Harri

#526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:00

#523: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

Homoseksuaalien ehkäisyn puutteesta eli homoseksuaalien vastuuttomuudesta.

Lue Sanaa niin et luule!

#527 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

20.03.2013 19:02

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Kyllä Raamatussa selkeästi sanotaan mikä on väärin, siellä ei ole homo tai lesbo sanaa, mutta seuraavista  kohdista voi lukea ja todeta, mikä ei ole Jumalan tahdon mukaista!

1. Kor. 6:9.   Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,  10. eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.

!. Tim. 1:10  9. Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien,
10. siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia.


Vieras

#528 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:03

#526: Harri - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

Ja sepäs ei ole johtunut homoudesta vaan valistuksen puutteesta. Samalla tavalla se tauti iskee heteroihin, mutta heterot käyttävät helpommin sitä kortsua kun pelkäävät paksuksi pamahtamista. Mutta heti jos on naiselta esim. putket poikki niin sitten jyystetään niin että oksat pois. Ei se hetero ole tautien suhteen yhtään viisaampi. Enemmän pelkäävät niitä äkillisiä raskauksia.


Vieras

#529

20.03.2013 19:06

Avioliito voi olla vain naisen ja miehen kesken solmittu liitto.
Harri

#530 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:06

#528: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

Mitä merkitystä sillä on mitä varten joku käyttää ehkäisyä? Sillä miksi ehkäisyä ei käytetä on merkitystä. Homoseksuaalien dark roomit, cruisailu, Laakson kalliot, Yrjönkadun sauna yms. seikat kertoo vastuuttomasta elämäntavasta.

Juissi

#531 Re:

20.03.2013 19:06

#15: Ernu -

Olkoon homot keskenään ja rakastakoot toisiaan niin paljon kuin haluaa mutta ei sekoiteta siihen lapsia, ei poljeta lapsien perusoikeutta Isään ja Äitiin. Nyt pitää puolustaa puolustuskyvyttömiä lapsia

Upea päivä

#532 Ei omin ihmisvoimin

20.03.2013 19:07

#501 Hyvältä tämä addressi todellakin näyttää. Totuutta kannattavien joukko on aina pienempi kuin valheenpuhujien, koska totuus on usein vaikea kohdata. Lukumäärillä ei mitata totuutta. Mutta totuudessa on voima. Jumalan Pyhä Henki on vahvempi kuin valheenpuhujien satatuhatpäinen joukko. Totuutta ei tarvitse puolustella, se ei vapise eikä horju pilkkapuheiden edessä. Totuus tuo ihmisen sydämeen rauhan.

Vieras

#533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:07

#528: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

Niinpä. Ja ainahan miehet vikisee, että on kivempi panna ilman kortsua. Yleensä se on nainen joka raskauden pelossa sitten vaatii sitä käyttämään. Siinä vaiheessa kun suhde on vakiintuneempi niin siirrytään pillereihin.

Ville Riekkinen

#534 Miehen ja naisen välinen liito

20.03.2013 19:08

Kirkon ei pidä hyväksyä muita vaihtoehtoja,esim. muka mies ja mies, nainen ja nainen.Ei heillä ole sitä tarkoitusta,joksi avioliitto on luotu.Tässä suhteessa ollaan niiden ymmärtämättömien ihmisten,keskuudessa todellakin aivan väärällä,tuomittavalla asialla.
Tälläisia asioita ei pitä käsitellä ja puhuakaan,varsinkaan julkisesti ja kasvavan nuorison keskuudessa.Se on mielisairautta ja tauti, jolla ei ole ainakaan mitään siunaustakaan.
Elämä ja elämän kulku luonnon ehdoilla,ei ihmisen järjellä.Saasteet leviävät henkisellä puolellakin ja vievät pohjaa,sivistykseltä,kulttuurilta ja ennenkaikkea se johtaa jälleen luojan ankaraan tuomioon ja hävitykseen,pois syntiset,samalle vartaalle mahtuvat kaikki.
Kannattakin rukoilla pelastusta, löytyykö niin ja niin monta vanhurkasta,ei varmaankaan löydy kun tuhon omaksi meneekin.
taku

#535 Re: Re: Re: Avioliitto kuuluu kaikille

20.03.2013 19:10

#485: takulle viestiä: - Re: Re: Avioliitto kuuluu kaikille

taisit ymmärtää minut väärin.Kun joku sanoi että kaikilla pareilla tulee olla oikeus avioiittoon niin KYSYIN koskeeko tämä sisarparejakin.En ole kiinnostunut lähisukulaisistani mitenkään sillä tavalla ihmettelen vaan tuota liberaalien logiikkaa.oma suhtautumiseni sisaravioliittoihin on hyvin samanlainen kuin homouteenkin

rajat homoille ja lesboille

#536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:10

#523: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

lesbot ja homot eheytyshoitoon eikä mitään avioliitto juttuja kun ei ne lapsia saa tehtyä vaikka kuinka olisivat avioliitossa.

Hihhulihei

#537 Kyllästynyt tuomitsemiseen...

20.03.2013 19:11

Aika hauskaa, että kaikki jotka ovat uskovaisia niin ''koko'' sydämestä, on oikeutettu tuomittemaan kaikkia muita, jotka elää Herran sanaa vastaan. Minusta on tosi typerää, että pitää olla niin ahdasmielisiä juntteja ja tuomita muita. Tunnetteko ittenne lähemmäs Jumalaa ku sanotte jollekki homolle/lesbolle, että kuinka väärin se elää ja se joutuu helvettiin?

Olen ite homo, enkä kyllä ite välttämättä halua naimisiin kirkossa, johtuen varmaan vielä siitä, että olen 17- vuotias. Mutta ymmärrän kaikkia niitä, jotka kuitenki haluaa kirkkohäät. En ymmärrä, miksi se teille uskovaisille on niin ongelmaista, koska se avioliitto mikä solmitaan EI koske teitä millään muotoa eikä liity teihin. Te jotka uskotte siihen jatkuvaan jeesusteluun ja raamatun joka ikistä lausetta, vaikkaki minusta kyllä tuntuu, että KAIKKI painottaa sitä, että homous on väärin, niin ette ole yhtään vähempää syntisiä kun me homot/lesbotkaan. Ja aina tulee olemaan homoja ja lesboja, se ei tule jäämään missään vaiheessa pois ja aina niitä on ollutki. Kaikki mikä ei uskovaisten tai muuten vain ahdasmielisten ääliöiden mielestä sovi siihen tiettyyn muottiin, on niin väärin. Jos et ole hetero tai ole mieleltäs ku ääliö, sinut tuomitaan heti. Jos kuitenkin ihmiset haluaa tuomita ja arvostella muita, pitäs niitten ihmisten pyrkiä täydellisyyteen, että ne voi niin tehä. Tunnen itteni niin normaaliksi ku olla ja voin, mutta mikä loppujenlopuksi on normaalia? Ja homous ei ole mikään mielisairaus tai sairaus yleisestikkään. Voin sanoa, että olen tienny pienestä asti, että tykkään pojista. Se ei ole mitenkään tarttunu keltään. Homous on Jumalan luomaa, koska juntit, ei sitä muuten olis.

Yrittäkään olla avoimia ja ystävällisiä erilaisille ihmisille, koska erilaisuus on rikkautta. Älkää olko tuomitsevia ja ahdamieliesiä, koska mitä te sillä tulette koskaan voittamaan? Paikan taivaassa? Jos siihen vaaditaan sitä, niin sitten mielummin rakastan ja olen suvaitsevainen ja menen helvettiin. Koska näinhän siinä käy teän himouskovaisten mukaan.

Kiitoosss.

Ps. Uskon kyllä Jumalaan (((:
Tommy B

#538 Re: totuus ei pala tulessakaan

20.03.2013 19:11

#514: tiiapa se - totuus ei pala tulessakaan

Et varmaan tiiapa ole huomannut, että tässä lakialoitteessa on kyse kahden samaa sukupuolta olevan IHMISEN välisestä liitosta. Luulisi jo, että tuollaisista panttioinosmaisista koira/lehmä/sika- jutuista olisi jo päästy. Jopa teille satukirja Raamattuun sokeasti uskoville fundamentalisteille, on moinen puhe silkkaa järjen köyhyyttä. Toki jos asiargumentit loppuvat, niin Raamatusta löytyy aina jokin järjettömyys jolla voi asiaansa perustella.

erika

#539 Pilkkaajalla on paha olla

20.03.2013 19:12

#532 Kumpi voitti, Daavid vai Goljat?

Vieras

#540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:15

#530: Harri - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

Sillä on hyvinkin paljon merkitystä. Raskaaksi tulon pelko on luonnollinen syy siihen miksi ehkäisyä helpommin käytetään. Samoin se, että ei voi saada lapsia sille että ei käytetä. Tauti ei johdu homoudesta, vaan on suoraa seurausta valistuksen puutteesta. Ehkäisyä ei ole katsottu tarpeelliseksi, koska ei kerran raskaaksi voi tulla. Jos et tuota tajua niin olet täysin toivoton tapaus.

Ja menepäs vaari seuraamaan vähän heteroteinien sekä aikuisten elämää jos luulet että vain homot ovat vastuuttomia. Suosittelen aloittamaan opiskelupiireistä. Siellä vasta villi meno on. GOOM risteilyä (myös porausristeilynä, toisinsanoen panoristeilynä, tunnettu) ja tulossa muun muassa Akateeminen vappu eli viikon kestävä ryyppääminen ja juhlinta.

Ai yleistän? Niin teet sinäkin.

Harri

#541 Re: Kyllästynyt tuomitsemiseen...

20.03.2013 19:15

#537: Hihhulihei - Kyllästynyt tuomitsemiseen...

Tuomitseminen on yksi virheellinen tapa leimata ihmisiä. Otetaan esimerkiksi se, että istut kaverisi autossa ja hän ajaa 80 km/h alueella 100 km/h. Kysynkin että rikkooko kaverisi lakia? Vastaat että kyllä rikkoo. Sinun logiikalla olet tuomitsemassa kaverisi vaikka sitähän et tee vaan sen tekee poliisi jos ratsia sattuu kohdalle.

Samoin tekee kristityt. He kertovat että homoseksuaalinen elämäntapa on syntiä Jumalan sanan mukaan. He kertovat että Jumalan lain mukaan teko on rangaistava, mutta eivät tuomitse. Kun ihminen kuolemansa jälkeen joutuu Jumalan eteen tulee tuomio teoista.

Ei pidä sotkea varoittamista ja tuomitsemista keskenään.


Vieras

#542 Kaikkien parhaaksi

20.03.2013 19:17

Itsekin olen homoseksuaali, mutta en silti kannata lakiuudistusta. Mielestäni on tarpeeksi, että saamme elää rekisteröidyssä parisuhteessa ja saamme halutessamme siunauksen - kyllä sen pitäisi riittää. Turhaa tällainen uudistusvääntö, pidetään perinteet perinteinä, kaikkien parhaaksi.
Harri

#543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:17

#540: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

En yleistä yhtään mitään jos totean tilastojen kertovan että homoseksuaalien hiv-tartunnat on ylikorostuneet verrattuna heteroväestöön.

Kiistätkö väestöliiton tilastot ja väitätkö että he yleistävät?


Vieras

#544

20.03.2013 19:19

Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto johon kuuluvat lapset täysine oikeuksineen. Lapsilla on oltava perusoikeus Isään ja Äitiin. Nyt yritetään ajaa homojen mieltymyksiä lapsiin homoliiton nojalla.

Vieras

#545

20.03.2013 19:20

ei se oo oikein jumala ei tykkää todellakin ei
taku

#546 Re: Kyllästynyt tuomitsemiseen...

20.03.2013 19:21

#537: Hihhulihei - Kyllästynyt tuomitsemiseen...

Taas kerran on mennyt puurot ja vellit sekaisin.Nimittäin on eri asia tuomia teot ja tuomita iminen.En pidäsinua mitenkään muita huonompana ihmisenä.Kukaan meistä ei ole täydellinen.Hienoa että uskot Jumalaan.Kukaan ihminen ei pelastu omilla teoilla ja homo voi päästä taivaaseen jos vaan uskoo Jumalaan ja Jeesukseen.Homoseksuaaliset impulssi eivät ole syntiä mutta teot ovat joskaan eivät läheskään niin suuri synti kuin mitä eräät väittävät.Paljon suurempi synti on se että länsimaissa eletään yltäkylläisyydessä kun muuala nähdään nälkää

Tommy B

#547 Re: Re: Kyllästynyt tuomitsemiseen...

20.03.2013 19:23

#541: Harri - Re: Kyllästynyt tuomitsemiseen...

Vertauksesi oli ihan kohdallaan siihen ylinopusjuttuun saakka. Täälläkin on tuomittu homoseksuaalisuus ties kuinka monessa kirjoituksessa. Pieni osa neuvoo ja opastaa, suurin osa on ottanut tuon taruolento Jumalan osan ja tuomitsee perusteenaan satukirja Raamattu. Jos Jumala olisi olemassa, täältäkin olevista heterokristityistä aika moni lähtisi näillä asetuksilla suoraan helvettiin otettuaan "Jumalan" paikan.

 

taku

#548 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:24

#543: Harri - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

Tässä on kyse oikeastaan anaaliseksistä eikä homoseksuaalisuudesta.Homot sattuneesta syystä harjoittavat enemmän anaalia kuin heterot .Anaaliyhdynnässä on paljon suurempi riski saada HIV tartunta kuin ns vaginayhdynnässä


Vieras

#549

20.03.2013 19:29

Vanhurskauden asialla, demonihenkiä vastaan!
Harri

#550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

20.03.2013 19:32

#548: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha

Siinä toit yhden perustelun miksi nämä parjatut hihhulit ovat oikeassa.