Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#6101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

04.04.2013 07:43

#6089: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

Minun Jumalani sanoo, että sinä olet iljettävä, kuvottava kauhistus, jonka perheen itse pääpahuus on oksentanut ulos. Uskontoni opettaa, että vain sen piirissä voi pelastua. Jumalani sana on tietenkin sinunkaltaisellesi ateistille hullutusta, mutta rukoilen, että teet parannuksen ja päästät irti saastaisesta kristillisestä perhe-elämästäsi.


Vieras

#6102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

04.04.2013 07:45

#6077: Uruguai edellä, Suomi perässä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne" 

 

"Uruguai on hyväksymässä homoavioliitot. Ei olisi uskonut, että Uruguai on ihmisoikeusasioissa Suomea edellä?" v: Hyväksymällä pahuus ja haureus ja vääristämällä avioliitto, päästään ihmisoikeusasioissa "edelle"???? Tämä on paksuinta tuubaa mitä olen koskaan kuullut!
Aurinkomme ylös nousi

#6103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 07:47

Hei taas Taku! Ihana kohdata ystävällisyyttä näillä sivuilla!          Juu, ei se apt.tekojen teksti kyllä malta pysähtyä pohtimaan opillista pohjaa, niinkuin moni muu P:lin kirjeistä, esim. Room.                                                                               Nuo yhteiset juuret islamin kanssa kattavat vissiin Aabrahamin, Ismaelin  ja  Moosesta myös jollakin lailla. Jeesus on profeetta, mutta kokonaan toisenlainen kuin kr.uskossa.  Sitten yllättävästi raamatun lopunaikojen kuvauksissa muslimi tunnistaa antikristuksen, jonka on oppinut tuntemaan koraanistaan mahdina / islamin lopunajallisena messiaana. Youtuben videoista löytyy esim Valid Shoebatin (ent.islamistiterroristi) tekstä runsaasti mm.tältä alueelta.                                                                                                                                                                                                                              Koraanin alkupuolelta löytyy myös maltillista tekstiä, ehkä liittyen Muhammedin Mekassa viettäm. aikaan. Mutta myöhempi Medinan vaihe on arabiankielisisissä versioissa erittäin väkivaltaista ., jossa myös kumotaan aiemmin lausuttua, sekä kehotetaan tuhoamaan ensin sapatin kansa (juutalaiset)  sitten sunnuntain viettäjät (kristityt).                                                                                                                                                                                       Kr.uskon vaiheissakin on menty pieleen tietysti  .Kun ensimmäisten vainonvuosisatojen jälkeen  Konstantinus rupesi sorvaamaan äitinsä uskonnosta valtiokirkkoa, siirtyi kirkon vihollinen muurin sisäpuolelle. Ja on siinä ns.uskonnollisuuden "kautta   nakertanut elävän uskon ydintä hamaan näihin päiviin saakka monessa muodossa. Käsittäisin tältä pohjalta myös katoliset harharetket. Kuitenkin monia katolisia suuresti arvostaen.   Jatketaan taas!

 

 


Vieras

#6104 Oikealla asialla :)

04.04.2013 07:49

Rohkeasti vain äänet kuuluville miehen ja naisen välisen avioliiton puolesta, se on oikea esimerkki aremmille! :)

(tässähän on meneillään kamppailu kristillisestä arvomaailmasta samalla)

Vieras

#6105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämä on paras adressi mitä on olemassa

04.04.2013 07:51


Vieras

#6106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

04.04.2013 07:52

#6102: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

"Tämä on paksuinta tuubaa mitä olen koskaan kuullut!"

Olen kuullut, että joissakin maissa katsottaisiin tasa-arvon mukaiseksi hyväksyä kristittyjen harjoittama "avio"-elämä ja heidän iljettävät perhesuhteensa. Toistan:

Uskontoni kieltää kristinuskoa tunnustavien oikeuden perhe-elämään. Uskoni mukaan kristittyjen pariutuminen ja avioituminen on syntiä ja siksi kuvottavaa, oksettavaa ja pelkästään väärin; heidän lapsensa tulisi ottaa heiltä pois.

En ymmärrä, miksi minua vihataan vilpittömän ja Jumalaltani peräisin olevan uskoni tähden. Mielestäni kristittyjen elämä ei yksinkertaisesti nauti ihmisoikeussuojaa.

Heidän elämäänsä puuttumattomuus on paksuinta tuuba mitä olen koskaan kuullut.


Vieras

#6107 Re: Oikealla asialla :)

04.04.2013 07:52

#6104: - Oikealla asialla :)  tässähän on meneillään kamppailu kristillisestä arvomaailmasta samalla

 

Ei ole olemassa yhtä kristillistä arvomaailmaa, koska ei ole myöskään olemassa yksiselitteisiä kristillisiä arvoja.


Vieras

#6108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämä on paras adressi mitä on olemassa

04.04.2013 07:55

#6083: Kyllä tälle adressille ! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämä on paras adressi mitä on olemassa

Uskomattomat eivät saata käsittää, että uskovia on kaikissa puolueissa, kaikissa kunnissa, kaikissa ammateissa, kaikissa ikäryhmissä.

 

Valtaosa äärikristyistä kannattaa Kristillisteokraatteja, kepua ja persuja.


Vieras

#6109 Re: Oikealla asialla :)

04.04.2013 07:58

#6104: - Oikealla asialla :)

"(tässähän on meneillään kamppailu kristillisestä arvomaailmasta samalla)"

Perustatte varmasti addressin myös avioeroa vastaan? Vai osuuko se ikävästi enemmistöä vastaan? Vähemmistöjä on kivaa ja helppoa lyödä.

Avioeroaddresin lisäksi kristillinen arvomaailma huutaa omaa addressiaan myös raamatulliselle raiskausteon hyvitykselle: perustakaa nyt äkkiä vetoomus sen ajamiseksi, että raiskauksen voi sovittaa menemällä naimisiin raiskauksen uhrin kanssa. Nämä menettelyt on teidän jumalanne hyväksynyt ja kirjoituttanut pyhiin teksteihinne.


Vieras

#6110 Lukutaito ja terve järki

04.04.2013 08:03

Riittävät sanelemaan että naisen ja miehen välinen avioliitto on ainoa oikea malli.
Tosin pilkkaajat kieltävät Raamatun ohjeellisuuden asiassa, se muuta totuutta miksikään ja sekös heitä kiukuttaa.

Ilman sen kummempaa vakaumustakin olevat useimmat ymmärtävät että millaisesta luonnottomuudesta on kyse noissa "koiras/koiras" suhteissa ja nyt sille pitäisi saada vielä lain voima ja avioliitto nimike, ei ikinä tässä maassa!

Avioliitto pidettäköön kunniassa

#6111 Re: Re: Oikealla asialla :)

04.04.2013 08:07

#6109: - Re: Oikealla asialla :)

Olen eron kokenut, silti puolustan avioliittoa ainoana oikeana naisen ja miehen välisenä avioliiton muotona. tarkoitushakuinen syytöksesi ei tehonnut.

 

Ei ole avioliiton vika jos ihmiset ajavat siinä toisinaan karille ja se ei himmennä avioliittoa yhtään että minä olen asiassa haaksirikon kärsinyt, silti se on pyhä ja Jumalan säätämä elämänmuoto.

 

Ei ole ajokortin vika jos kuljettaja menettää auton hallinnan ja suistuu ojaan.

 

Ilolla puolustan terveitä arvoja :)


Vieras

#6112 Musta korostaa Valkeata

04.04.2013 08:13

Hyvä kun arvotyhjiössä elävät aloittivat kampanjointinsa, tämän taiston myötä sen koko iljettävyys tulee päivänvaloon ja terveet arvot omaavat havahtuvat huomaamaan että mitä tässä yritetään nyt viekkaudella ja vääryydellä meiltä viedä ja muuksi muuttaa.

Hyvä asia ja kestävällä perustuksella.

Vieras

#6113 "kristityt" homot

04.04.2013 08:17

Nyt kun tässä keskustelussa on osoitettu, ettei kristitty voi harjoittaa homoutta, homot yrittävät tehdä tyhjäksi koko Raamatun sanan. Ensin yritettiin poistaa Paavalin Pyhässä Hengessä saadut opetukset ja nyt kiellettään koko Kristinusko kun homoilulle ei löydy hyväksyntää Raamatusta.
Samoin on typerän lakimuutoksenkin kanssa: homoparat luulevat saavansa hyväksyntää hirvittäville teoilleen muilta kansalaisilta, leikkimällä avioliittoa keskenään.
Ei teidän paha olonne mihinkään häviä, niin kauan kuin teette syntiä, ettekä suostu tekemään parannusta ja uskomaan evankeliumia, jotta saisitte armahduksen.
Menkää Jumalan tuomiolle ja tunnustakaa syntinne nöyrästi, niin saatte vielä armahduksen! Älkää uskoko eksyttäjienne, noita valheprofeettoja, jotka tässäkin keskustelu osiossa valehtelevat saattaakseen teidät ikuiseen kärsimykseen.


2. Piet kirje 2 luku:
Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku. Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi. Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle. Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi; sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla. Näin Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta, mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät, ja varsinkin ne, jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa ja ylenkatsovat herrauden. Nuo uhkarohkeat, itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja, vaikka enkelitkään, jotka väkevyydeltään ja voimaltaan ovat suuremmat, eivät lausu heitä vastaan herjaavaa tuomiota Herran edessä. Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia. He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan, tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa, mutta sai rikkomuksestaan ojennuksen: mykkä juhta puhui ihmisen äänellä ja esti profeetan mielettömyyden. Sellaiset ovat vedettömiä lähteitä ja myrskytuulen ajamia hattaroita, ja pimeyden synkeys on heille varattu. Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on. Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi. Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä. Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa."
Jeesus on Rouva

#6114 Adressi on hämäystä

04.04.2013 08:18

Timo Keskitalo on KD:n aktiivi. Hän on saanut näin mandaatin verhota pj. Räsäsen siunauksella tasa-arvoista avioliittolakia vastustavan adressin laatimiseen, käyttämällä Suomen Evankelista Allianssia peiteverhona.

Kyse on se aivan selkeästä puoluepolitiikasta, ja joka ei sitä tajua niin on todella naiivi. Keskitalo ajaa tällä itseään KD:n äänestäjien tietoisuuteen, sillä tässähän on kyse ennen muuta hänen omista poliittisista tavoitteistaan seuraavia eduskuntavaaleja ajatellen.

Joten pitäkää vaan uskonne, mutta politiikkaa tekin täällä harjoitatte yhden puolueen nimeen. Olisi ollut paljon reilumpaa laittaa adressi suoraan Räsäsen nimiin, mutta ilmeisesti hän haluaa olla Keskitalon mesenaatti, tosin ei kovin näkymätön.

Vieras

#6115 Re: Adressi on hämäystä

04.04.2013 08:20

#6114: Jeesus on Rouva - Adressi on hämäystä

Nyt kun tässä keskustelussa on osoitettu, ettei kristitty voi harjoittaa homoutta

 

Siis kuka ja missä on osoittanut, ettei ole olemassa homoseksuaalisia kristittyjä?

Mitä homoseksuaalit kristityt itse moisesta väitteestä sanovat?


Vieras

#6116 Taustoja

04.04.2013 08:20

Taas vähän läpinäkyvyyttä homoliittoja puolustavien strategiasta.

Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet.
1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino.)

2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa.

3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.

4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita.

5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.

6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin.

7. Homot on kuvattava positiivisesti.

8. Vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä.

9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.

10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.

11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media.

Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA
Artikkeli: The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck.

On varmaan paljon niitäkin, joiden silmät ovat sokaistuneet, eivätkä nää mitä tekevät. Malli on annettu ja toiseet seuraa käyttäytymisellään muiden esimerkkiä.

Vieras

#6117 Re: Taustoja

04.04.2013 08:21

#6116: - Taustoja Taas vähän läpinäkyvyyttä homoliittoja puolustavien strategiasta.

Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet.

 

Lainaa myös Siionin viisaiden pöytäkirjoja. Niiden lähdearvo on sama.

Luterilainen

#6118 Väärä adressi

04.04.2013 08:24

Nämä adressin allekirjoittajat eivät voi olla luterilaisia, koska luterilainen Jumala noudattaa kahden regimentin - maallisen ja hengellisen - oppia. Lainsäädäntötyö ei siis kuulu Jumalan tehtäviin, vaan eduskunnalle.

Vieras

#6119

04.04.2013 08:25

Jokainen Raamatun sanaan uskova on tämän tosiasian puolesta puhuva! Ne jotka eivät usko tätä tosiasiata laittakoot Raamatun kirjahyllyyn. Eivät he silloin usko mitään muutakaan Raamatun sanaa!
ei muuta sanottavaa

#6120 Re: Re: Re: Hyvä adressi :)

04.04.2013 08:32

#6092: sana jokaiselle meille - Re: Re: Hyvä adressi :)

 

 

 

Miehen ja naisen välinen avioliitto pidettäköön kunniassa. Meillä on hyvä avioliittolaki.

 

 

 


Vieras

#6121 Re: Re: Oikealla asialla :)

04.04.2013 08:33

#6109: - Re: Oikealla asialla :) Perustatte varmasti addressin myös avioeroa vastaan? Vai osuuko se ikävästi enemmistöä vastaan? Vähemmistöjä on kivaa ja helppoa lyödä.

Sinähän voit aloittaa sen. Ei ole kovin vaikeaa. Allekirjoitan kyllä jos et aivan soopaa kirjoita sinne.


Vieras

#6122 Re: Tämä on paras adressi mitä on olemassa

04.04.2013 08:34

ritu

#6123 Re: Oikealla asialla :)

04.04.2013 08:36

#6104: - Oikealla asialla :)

 

 

Meillä on jo miehen ja naisen välinen tasa-arvoinen avioliitto!

 

 


Vieras

#6124 Re: Oikealla asialla :)

04.04.2013 09:10


Vieras

#6125

04.04.2013 09:12

Jumala on luonut naisen ja miehen välisen liiton,lesbot- ja homoliitot ovat SYNTIÄ!