Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

jojoba

#9351 Oikeus isään ja äitiin

13.04.2013 05:53

Mielestäni tässä sukup neutr avioliittolain hakemisessa poljetaan täysin voimin lapsen oikeutta isään ja äitiin. Onko niin, että aikuisen seksuaaliset nautinnonhalut menevät niin lapsen edun edelle, että oikein adressin kanssa sitä haetaan? Lapsen biologinen perimä on isässä ja äidissä, ei kahdessa samaa sukupuolta olevassa. Juuri sen vuoksi tämä aisa on niin tärkeä ja miehen ja naisen väliselle liitolle tulee suoda oikea arvo ja kunnioitus edelleenkin !!!

Vieras

#9352

13.04.2013 06:32

Olen mielestäni jo aikoja sitten allekirjoittanu,mutta en löytänyt nimeeni.Joten tein sen varmuudenvuoksi uudelleen. Asia on senverran tärkeä etten voinu vastustaa mahollisuuttani äänestää. Kyllä perhe on perhe. Siihen kuuluu Isä,aiti ja papsi/lapset.
Se miksi jompikumpi vanhemmista puuttuu on surullista,mutta nainen ei voi korvata isää eikä mies äitiä. Niin se vain on.

Vieras

#9353 Re: Oikeus isään ja äitiin

13.04.2013 06:33

#9351: jojoba - Oikeus isään ja äitiin

Tätä ne touhuaa. Lapsia käytetään pönkittämään vain omaa homojen ja lesbojen julkisivua. Tasa-arvolla Tässä asiassa EI Ole mitään tekemistä. Sateenkaari porukat syrjäytyy normaali yhteiskunnasta ja lapset syrjäytyy siinä samalla. Sukupuolettomuus EI Ole täysijärkisen tekoja. Se on kapinaa yhteiskuntaa vastaan kun homoilla ja lesboilla on niin paha olla.

EI SUKUPUOLETONTA KASVATUSTA LAPSILLE, MILLÄÄN TASOLLA.


Vieras

#9354 Tiedoksi että, jos jollakin ei ole tietokonetta tai sähköpostia,

13.04.2013 06:34

Sinä voit allekirjoittaa HÄNEN PYYNNÖSTÄÄN TÄMÄN ADRESSIN! On kysytty! Ollaan rehellisiä!
Kerrotaan tästä eteenpäin ja haastetaan ihmisiä osallistumaan!
Lisäksi voit kerärä nimiä paperille. Kaavake löytyy tämän adressin allekirjoitussivun linkin takaa!
Osallistutaan!
Kristytty

#9355 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

13.04.2013 06:55

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Kyllä Jeesus käski rakastaa kaikkia. Mutta Jeesuksen antaman käskyn tarkoittaa Agape rakkautta, ja se on eri kun eros, joka tarkoittaa rakkautta joka on avioliitossa.


Vieras

#9356

13.04.2013 06:55

Avioliitto eli mies ja nainen ! Ei kaksi naiset tai kaksi miehet :(

Vieras

#9357

13.04.2013 06:56

Samaa sukupuolta olevien liitolla saa olla samat edut, oikeudet ja vaatimukset, kunhan sitä ei nimetä avioliitoksi, joka on ainoastaan naisen ja miehen välinen.

Vieras

#9358

13.04.2013 06:56

Elämää ihanaa kun avioliitto mies kanssa saa lapsen elämää hyvää mies ja nainen <3

Vieras

#9359

13.04.2013 06:56

Pysytään Herramme, Israelin Pyhän, antamassa säädöksessä, kun laadimme maallisia lakeja. Se takaa kansallemme menestyksen ja Herran suorion!

Vieras

#9360 Lapsia ei homoille

13.04.2013 06:59

Miksi yleensä homot tarvii lapsia, kun eihän heillä ole äitiä hoitamassa ja antamassa äidin rakkautta.
Tätä EI ymmärrä moni. Vai onko lapset tärkeää vain siinä mielessä että lapset jatkaa homoilua jo lapsesta asti. Vai onko jollakin pedofilillä sormensa pelissä. Koska silloinhan saavat huseerata ilman rajoja. Tämä on niin epäselvää ettei lakialoitteella ole tulevaisuutta, koska on lasten edun mukaista ettei lapsia sotketa homo porukoihin missään EI adoptions eikä muullakaan tavalla.

Vieras

#9361

13.04.2013 06:59

EI SUKUPUOLITONTA KASVATUSTA LAPSILLE MILLÄÄN TASOLLA !!!!

Vieras

#9362

13.04.2013 07:02

Olen mielestäni jo aikoja sitten allekirjoittanu,mutta en löytänyt nimeeni.Joten tein sen varmuudenvuoksi uudelleen. Asia on senverran tärkeä etten voinu vastustaa mahollisuuttani äänestää. Kyllä perhe on perhe. Siihen kuuluu Isä,aiti ja papsi/lapset.
Se miksi jompikumpi vanhemmista puuttuu on surullista,mutta nainen ei voi korvata isää eikä mies äitiä. Niin se vain on.
Tätä ne touhuaa. Lapsia käytetään pönkittämään vain omaa homojen ja lesbojen julkisivua. Tasa-arvolla Tässä asiassa EI Ole mitään tekemistä. Sateenkaari porukat syrjäytyy normaali yhteiskunnasta ja lapset syrjäytyy siinä samalla. Sukupuolettomuus EI Ole täysijärkisen tekoja. Se on kapinaa yhteiskuntaa vastaan kun homoilla ja lesboilla on niin paha olla

Vieras

#9363

13.04.2013 07:03

Samaa sukupuolta olevien liitolla saa olla samat edut, oikeudet ja vaatimukset, kunhan sitä ei nimetä avioliitoksi, joka on ainoastaan naisen ja miehen välinen
Hilma

#9364 Avioerokielto on raamatullinen

13.04.2013 07:20

#9356: -

Raamattu ei myöskään anna lupaa avioeroon, joten ruvetäänpa me kristillisdemokraatit hommaamaan avioerokieltoa Suomeen. Päivin pitää ottaa tässä aloite.


Vieras

#9365 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

13.04.2013 07:21

#9355: Kristytty - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Ja tämä taas tarkoittaa sitä, että itsensä uskossaan oikeamielisiksi ja synnittömiksi tuntevien on siltikin osoitettava lähimmäisenrakkautta kaikille, myös homoseksuaaleille. Sitä tämän ketjun hyvät kristityt ihmiset eivät tee. Käskikö Jeeus tuomita? Painottiko hän kahta sanomaansa enemmän kuin mitään muuta? "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä, niin kuin itseäsi" sekä "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille". Kaikki, aivan kaikki.

Jos tahdot laillisen avioliiton itsellesi, kristittynä sinä haluat sen kaikille lähimmäisillesikin. Koskee myös homoseksuaaleja.


Vieras

#9366

13.04.2013 07:26

nykyinen avioliittolaki on riittävä ja kristilliseen tasa-arvoon perustuva.

Vieras

#9367

13.04.2013 07:27

Tässä ketjussa näyttää kirjoittavan useampikin uskovaiseksi tunnustautuva henkilö, joilla vaikuttaa olevan vakava mielenterveyshäiriö. En sano tätä pahalla vaan ulkopuolisen tarkkailijan objektiivisena havaintona. Samat ihmiset näyttävät toistavan viestistä toiseen samoja, väsyneitä, vääräksi todettuja kantojaan (esim. naisparin avioituminen tarkoittaa, että hävitetään sukupuolet..) ja tekevät sen kymmenillä samanlaisilla viesteillä, toki eri tavalla ISOJA KIRJAIMIA käyttäen ja aivan onnetonta suomea kirjoittaen. Herää kysymys koulutus- ja sitä kautta ymmärrystasosta. Pahoittelen, mutta näin asia näyttäytyy minun silmiini.

Vieras

#9368 Re: Re: Haistakaa nyt jo v*ttu!

13.04.2013 07:28

#9332: - Re: Haistakaa nyt jo v*ttu!

Uskontojen uhrit ry, aivopesu:

Tulokkaan uskoa vahvistetaan yhteisissä tilaisuuksissa, jossa jäsenet kertovat menneestä huonosta elämästään ja ylistävät nykyistä onnellisuuttaan ja menestymistään. Näissä ryhmäpaineen vaikutus on voimakkaimmillaan: koko ryhmä kannustaa jos tulokas esittää ryhmän ideologiaan sopivia ajatuksia, mutta vääristä mielipiteistä tai käytöksestä rangaistaan jäätävällä hiljaisuudella.


Vieras

#9369

13.04.2013 07:29

Laitan bensaa auton tankkiin enkä pakoputkeen - lainatakseni Teuvo Hakkaraista...
Valitse nimimerkki

#9370 Otsikko

13.04.2013 07:31

Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

On puhuttava kovaan ääneen siitä, että homoavioliittojen myötä perinteinen käsitys perheestä ja avioliitosta sortuu, vaikka miehen ja naisen välinen avioliitto-oikeus pysyy täysin ennallaan.

On viitattava siihen, että nykyinen avioliittokäsite on Jumalan tahtoa, vaikka Raamatussa esiintyy toinen toista hurjempia avioliittomalleja. Se, ettei kirkon tarvitse järjestää homoille kirkkohäitä on jatkuvasti unohdettava.

On vaadittava, että nykyiset homojen “kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen rekisteröidyt parisuhteet” saavat riittää, sillä homoilla on jo muutenkin tarpeeksi hyvät olosuhteet. On saatava sellainen kuva, että homot tahtovat joitakin erityisoikeuksia, vaikka he haluavatkin vain samaa avioliittomahdollisuutta, kuin heteroparit.

Homoja tukevia on leimattava aivopestyiksi ääliöiksi, jotka ovat jääneet homojen ajamaan propagandaan.

On painotettava, ettei tasa-arvoisessa avioliittolaissa ole kyse tasa-arvosta

a) kertomalla, että homoilla on jo nyt mahdollisuus avioitua vastakkaisen sukupuolen kanssa

b) vertaamalla homoseksuaalisuutta mm. sukurutsaan

On todettava, mihin kaikkeen tasa-arvoinen avioliittolaki seuraavaksi johtaa, mm. avioitumiseen eläinten kanssa eli lajineutraaliin avioliittolakiin.

On vastustettava homoavioliittojen mukana tulevaa adoptio-oikeutta ja vedottava tunteisiin sellaisten lapsiraukkojen kohdalta, jotka joutuvat homoperheisiin, vaikka mitään perusteluja sille, että lapsi saisi huonompaa kasvatusta, ei ole. Sitä, että homot voivat nykyisenkin lainsäädännön alla adoptoida lapsia, ei tule ottaa huomioon.

On levitettävä yleistä helpotusta, ettei eduskunnan pidä hyväksyä tasa-arvoista avioliittolakia kannattajamäärästä huolimatta. Kannattajamäärää on vähäteltävä mm. sanomalla, että 2% väestöstä ei ole kansaa, ja peräti väittämällä, että kaikki, jotka eivät ole allekirjoittaneet lakialoitetta, vastustavat sitä.

On vedottava omaan hyvyyteen ja kerrottava, kuinka yrittää pelastaa avioliittoa.

Aina kun on mahdollista, on käytettävä itse kirjoittajaan kohdistuvia ad hominem -argumentteja, esim. haukkua sukurutsan vastustajia epätasa-arvoisiksi.

http://dmitryvyskubov.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136026-tasa-arvoisen-avioliittolain-vastustajan-kymmenen-kaskya
Thelma-mummo

#9371 Re: Re: Re: Haistakaa nyt jo v*ttu!

13.04.2013 07:39

#9368: - Re: Re: Haistakaa nyt jo v*ttu!

Niin, minäkin olen joutunut tällaisen kohtelun uhriksi, ja olen joutunut pettymään (myös uskoviin) ihmisiin, mutta Jeesukseen en milloinkaan!  Mutta tätä samaa käytöstä on myös ei-uskovissa, ei ainoastaan meissä uskovissa!

Enkä itsekään ole syytön tällaisenkaan käytösen suhteen! Uskallatko sanoa, että sinä olisit syytön?

Koska itsekin olen mokaillut, niin siksi tarvitsen Jeesusta. Tarvitsen jonkun, johon voin luottaa, joka auttaa, joka on esimerkkinä, joka antaa voimia, joka pelastaa, joka johdattaa, joka puhdistaa, joka vapauttaa, joka opettaa rakastamaan hänen tahtonsa mukaisesti, joka opettaa kunnioittamaan, joka eheyttään, joka antaa rauhan, joka sitoo sydämen haavat, joka eheyttää perheitä (kuten meidän), joka poistaa pelon ja joka vie perille!

Se ei ole tarkoittanut vaikeuksien loppua, päinvastoin. Hän antaa vain ratkaisut, auttaa kestämään, toimimaan hänen tahtonsa mukaisesti, joka useimmiten on ihan jotain muuta kuin minun inhimillinen tahtoni! Mutta lopulta on aina osoittanut parhaaksi! Rakastan Jeesusta, ja hän on opettanut rakastamaan muita!

 


Vieras

#9372

13.04.2013 07:40

Mies ja nainen voivat ainoastaan solmia avioliiton.

Vieras

#9373 Re: Re: Re: Jumala kuulee rukoukset

13.04.2013 07:45

#9325: - Re: Re: Jumala kuulee rukoukset Minun tapauksessani etiikan laki on "älkää tehkö toisille, mitä he eivät halua itselleen tehtävän". Miksi siis homot teette toisille avioliiton suhteen sitä, mitä he eivät halua itselleen tehtävän avioliiton suhteen. En halua, että sovinnainen avioliittoni tasa-arvoistetaan homoavioliiton kanssa millään tavalla ihmisarvon suhteen. Avioliiton kautta saavuttamani ihmisarvo on saavutettu etu, jota ei voi poistaa eikä luovuttaa saavutettavaksi sen suhteen ristiriitaisilla liitoilla. Ihmisarvon riistäjiä te homot olette, ettekä mitään muuta. Älkää yrittäkö vetää meitä, jotka emme sitä halua, omaan homokategoriaanne. Valitkaa homosuhteellenne sellainen nimi, joka antaa oikean kuvan edustamastanne epäihmisarvosta.

En ymmärrä, miksi vastasit minun viestiini, jossa oli lainaus Uskontojen uhrit ry:n lahkoa koskevasta kirjoituksesta. Homogeniasta en puhunut.

Mutta tartunpa tähän kirjoitukseesi kuitenkin. Minun tapauksessani etiikan laki on "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekvän teille, tehkää se heille". Sitä ei yleensä käytetä tuolla tavalla kääntäen, kuten sinä teet. Etiikka lähtee itsestä, omista teoista. Siitä, mitä minun täytyy tehdä muille. Ei siitä, mitä minä vaadin tältä maailmalta, mitä minä haluan tai en halua.

Olen itse heteronainen ja avioliitossa miehen kanssa. Ja nimenomaan haluan, että sovinnainen avioliittoni tasa-arvoistetaan homoavioliiton kanssa juuri ihmisarvon takia! Tuo, mitä sanot, on minusta järkyttävää, sillä sinähän väität, että homoseksuaalisen ihmisen ihmisarvo ei ole yhtä suuri kuin sinun! Minä en ole saavuttanut ihmisarvoani avioliiton kautta, vaan se oli minulla jo ennen avioliittoa ja tulee aina olemaan. Ihmisarvo on asia, joka kuuluu kaikille ihmisille, olivatpa he aviossa tai eivät. YK:n ihmisoikeuksien julistuksen ensimmäinen artikla alkaa "Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan."

Minä olen surullinen ja järkyttynyt siitä, mitä sinä kirjoitat. Kyllä sinä olet tässä ihmisarvon riistäjä, eivätkä homoseksuaalit. Sinä lähdet koko ajan siitä, että homoseksuaaliset ihmiset olisivat jotenkin sinua huonompia, sinua alemmalla tasolla. Että avioliiton tasa-arvoistaminen tarkoittaisi sitä, että sinun kategoriaasi alennettaisiin, kun joutuisit samaan luokkaan homojen kanssa. Ymmärrätkö, että se nimenomaan ei ole tasa-arvoa, ei humaania, ei inhimillistä, ei oikeudenmukaista? Millä oikeudella sinä pidät itseäsi heitä parempana? Millä?

veryxyl

#9374 Re:

13.04.2013 07:46

#9326: -

Minä huomasin ja varmasti joku muukin. Ja Jumala auttaa aina, kun hätä on suuri ja kun ihminen itse haluaa apua.

Nyt rakkaat lähimmäiset niitä linkkejä, joista ihminen saa hädässänsä ensiavun ja "jatkohoito-ohjeet". Rukoilen puolestanne, kaikkien ihmisten, että löytäisimme avun oikeaan aikaan!!!

Homotkin on ihmisiä

#9375 Re: Otsikko

13.04.2013 07:48

#9370: Valitse nimimerkki - Otsikko 

 

Tässä linkissä kerrotaan miten homoaktivistien toiminta eroaa kristittyjen toiminnasta: http://koti.phnet.fi/petripaavola/homoaktivistit.html