Itärata tulee rakentaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

"Eteenpäin sanoi mummo lumessa"

2020-07-02 16:26:09

Väyläviraston selvitys osoitti kiistattomasti sen, että uusista itäistä ratavaihtoehdoista Itärata on selvästi kustannustehokkain.

Nyt tarvitaan vahva kansan kannanotto tämän hankkeen puolesta. Toivon että sinä, joka olet jo antanut nimesi tälle tärkeälle asialle, kutsut kaikki tuttusi ja ystäväsi mukaan tähän tärkeään hankkeeseen.

Hallitus tarvitsee faktatiedon lisäksi vahvan signaalin alueen ihmisiltä päätöksensä tueksi.

Kiitos, kun olet mukana. Nyt on loppukirin aika.


Juha Huhtala

Adressin luovutus lähestyy

2020-05-20 18:08:11

Terve,

Nyt on aika päättää ajankohdasta, että milloin adressi luovutetaan päättäjille. 

Olen kiitollinen teille kaikille, jotka olette tämän tärkeän asian tukena. 

Nyt kun hallitus on kertonut elvyttävänsä taloutta julkisin investoinnein, on nostettu esiin myös raideinfraan investointi. Nyt onkin paras mahdollinen ajankohta edistää itäistä ratayhteyttä.

Elämme jännittäviä aikoja, mutta olemme toiveikkaita, että myös itäinen Suomi pidetään kehityksessä mukana.


Juha Huhtala

Loppukirin aika

2020-03-10 22:09:25

Tervehdys allekirjoittajat!

Meitä on yhteensä jo yli 1200 ihmistä, joka on todella hieno saavutus. Koska elämme jännittäviä aikoja ratalinjausten suhteen, on loppukirin aika. 

Pyydän sinua jakamaan adressia sosiaalisen median kanavissa, ja muilla tavoin välittämään tietoa adressin olemassaolosta. On tärkeää, että tieto adressista leviää mahdollisimman laajalti koko ratankkeen suurella vaikutusalueella. Seuraan tilannetta päivittäin, havainnoidaan että miten loppukiri vaikuttaa. Ihan lähiaikoina lukitsen päivän allekirjoitusten luovuttamiseksi joko liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakalle, tai vaihtoehtoisesti liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Suna Kymäläiselle.

Mitä enemmän adressissa on nimiä, sitä vaikuttavampi se on. Siksi pyydän teitä kaikkia mukaan viimeiseen rutistukseen.Asia on tärkeä, ja koko itäisen Suomen yhteinen.

Kiitos vielä kerran, ja mukavaa kevättä.


Juha HuhtalaJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…