Länsi-Pohjan keskussairaalan puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Länsi-Pohjan keskussairaalan puolesta -adressin viimeinen rutistus

2020-08-31 09:33:29

Hyvät adressin allekirjoittajat!

Kiitos osallistumisestasi hyvän asian puolesta. Netti- ja paperiadressissa meitä on yhteensä jo yli kuusi tuhatta! Olen todella ylpeä tähänastisesta saavutuksestamme. Työ ei ole kuitenkaan vielä valmis.

Adressimme Länsi-Pohjan Keskussairaalan puolesta siirtyy pikku hiljaa kohti luovutusvaihetta. Olen ollut yhteydessä ministeri Krista Kiuruun tarkoituksenani sopia adressin luovutusaikataulusta syys-lokakuulle. Adressi luovutetaan samalla kaikille Lapin kansanedustajille muistutuksena siitä, kuinka iso huoli meillä on peruspalvelujemme puolesta.

Siispä nyt on viimeinen vaikuttamisen paikka. Jaetaan adressia sosiaalisessa mediassa. Muistutetaan kaikkia tuttaviamme adressin allekirjoittamisen tärkeydestä. Länsi-Pohjan Keskussairaalan säilyttäminen on meidän yhteinen tehtävämme.

Adressimme linkkiä voi, ja pitää jakaa: 
https://www.adressit.com/lansi-pohjan_keskussairaalan_puolesta

Vielä on hyvin aikaa rikkoa uusia tuhatlukuja.

Lähes kaikki puolueet Lapissa ovat ottaneet kantaa sairaalan puolesta adressimme synnyn jälkeen. Lappilaisten selkeä viesti osoittaa: tarvisemme kaksi sairaalaa. Keskittämällä palvelut Rovaniemelle vaarantaisimme ihmishenkiä ja menettäisimme Kemi-Tornion seutukunnasta lukuisia työpaikkoja ja verotuloja. Uhkana olisi myös Meri-Lapin asukkaiden siirtyminen käyttämään Oulun yliopistollisen keskussairaalan palveluja vieden Lapin sotealueelle tarkoitetut rahat mukanaan. Tämä tulisi Lapin maakunnalle kalliiksi ja se voisi näkyä esimerkiksi heikkenevinä terveyskeskuspalveluina ympäri Lappia.

Mielenilmaus tiistaina 18.8. keräsi Kemin torille satoja kiinnostuneita. Paperiadressin sivut täyttyivät nopeasti. Adressi on allekirjoitettavana vielä Aralia-kirpputorilla, kirjastossa ja sairaalan kahviossa Kemissä.

Tehtävämme on taistella yhdessä omien, yhdenvertaisten palveluiden puolesta.

Kemissä, kaksi kuukautta adressin perustamisen jälkeen,

Kai Puro
KTM, toiminnanjohtaja
Lähipalveluiden ja tasa-arvoisten mahdollisuuksien puolustaja

IMG_0848-2_Kopio.jpg


Kai PuroJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…