Kuhmoisten Syrjänmäen kulttuurihistoriallisen alakoulun jatkokäytöstä päättäminen tulee jättää tuleville luottamushenkilöille vaalien jälkeen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Jäämme odottamaan kunnan jatkotoimenpiteitä

2021-04-16 03:04:19

Kiitos teille kaikille, jotka ripeästi otitte kantaa Kuhmoisten Syrjänmäen alakoulun säilyttämisen puolesta!

Minulle on luvattu, että koulun purkusuunnitelma on toistaiseksi jäissä.

Jotta purkamisesta luovuttaisiin lopullisesti, tarvitaan nyt hyviä toimivia ideoita alakoululun jatkokäytölle.

Jos haluat päästä kanssani tutustumaan rakennukseen tai muuten neuvotella koulun jatkokäytöstä, soita/whatsapp 050 52 06 442 tai laita sähköpostia liisa.keskinen@sci.fi

Hyvää kevään jatkoa! :) Liisa B-K


Liisa Brander-Keskinen

Ensimmäinen versio adressista toimitettu Kuhmoisten kunnanhallitukselle

2021-04-12 09:19:56

Hei! Tiedoksenne, että olen tänään 12.4.21 laittanut adressin siihen tähän mennessä kertyneine 104ne allekirjoituksineen menemään Kuhmoisten kunnahallituksen 19.4.21 kokoukseen. Oletan näin, että se ´merkitään tiedoksi´.

Kansalaismielipiteellä on kuitenkin vaikutusta, joten jatkamme allekirjoitusten keräämistä ja muuta vaikuttamista, jotta lopullinen päätös säilyttämisestä/purkamisesta siirtyisi ensi syksyyn.

Yt. Liisa B-K


Liisa Brander-Keskinen

Syrjänmäen alakoulua uhkaa purkaminen

2021-04-05 10:08:43

Kuhmoisten kunnanhallitus on 29.3.21 tehnyt yllättäen päätöksen myydä Syrjänmäen alakoulu purettavaksi. Suojeltu kohde sijaitsee Kuhmoisten keskustassa ja siinä on syksyllä 2019 todettu kreosoottiongelma. Kohdetta ei kuitenkaan ole aiempien päätösten (kiinteistöstrategia 2017) mukaisesti laitettu myyntiin, vaan nyt yllättäen ainoa tarjottu vaihtoehto on sen purkaminen.

Koska kuntavaalit ovat ovella, olisi järkevintä ottaa aikalisä ja tuoda myynti/purkuasia ajan ja harkinnan kanssa uuden valtuuston käsittelyyn syksyllä 2021. Tätä ennen ehdittäisiin käydä keskustelua muuallakin kuin valtuuston sisällä.


Liisa Brander-KeskinenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.