Vetoomus lasten korona-rokotusten keskeyttämiselle suomessa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressi lasten koronarokotusten keskeyttämiseksi

2021-10-25 14:36:01

Olen luonut adressin jossa olen pyytänyt lasten koronarokotusten keskeyttämistä. Kun adressi on saanut tarpeeksi nimiä tarkoitus laittaa vetoomus eteenpäin. Itse en pidä lasten koronarokotusohjelmaa tarpeellisena. Ja lukuisten tutkimattomien haittailmoitusten valossa voi lapsille ja heidän kehitykselleen olla lopulta vahingollisempi kuin itse tauti. Lapset sairastuvat harvoin vakavasti ja onko se minkään rokotuksen väärti jos lapsi saa siitä pitkäaikaisen haitan.Itse olen sen verran joutunut todistamaan näitä haittavaikutuksia,etten ole valmis uhraamaan lapsia tälläiselle ehdollisen myyntiluvan saaneelle geeni-injektiopiikille joka ei anna edes pitkäaikaista suojaa .tutkitusti. keskeytys tulisi lasten osalta kestää ainakin 2-3 vuotta eli niin kauan että löytyy joko suoja pitempiaikaisesti. Nykyiset geeni-injektiot tarjoavat suojan median mukaan 2-3 kk. Minusta kukaan ei tarvitse tälläistä geeni injektio piikkiä.


Eini F.Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…