Adressi Maisaaren ja Pähkinäisten ulkoilusaarten puolesta

FB_IMG_16511706443081.jpgTurun kaupungin ulkoilusaarten tulevaisuutta suunnitellaan kaupungin taholta uusiksi tavalla, jota emme voi hyväksyä. Kaupunki kaavailee kolmelle ulkoilusaarelleen: Maisaari, Pähkinäinen ja Vepsä, yhtä, niin sanottua suuryrittäjää nykyisten kolmen yrittäjän sijaan. Kilpailutus on kesän 2022 aikana.

Voimassa olevan sopimuksen allekirjoitushetkellä yrittäjien annettiin ymmärtää, että heillä on mahdollisuus kolmen vuoden optioon, mikäli työt tehdään hyvin ja toimintaa kehitetään. Ja tämä on toteutunut hyvin.

Nykyisellään saarten viehätys tunnelmassa ja palveluissa perustuu yrittäjien oman käden jälkeen; Maisaaren yrittäjä toiminut kuuden, Pähkinäisen 12 vuoden ajan. Em. saarten virkistyskäyttö palveluineen on kaupungin taholta määritetty ajalle kesä-elokuu. Nyt kuitenkin esimerkiksi Maisaari on ollut avoinna huhtikuun puolivälistä lokakuun loppuun, mikä on huomattava etu niin veneilijöille, kuin muillekin saaressa kävijöille. Yksilöllisyys ja omaleimaisuus ovat pienyrittäjyyden aikaansaamia arvokkaita vetovoimatekijöitä, joiden toivotaan säilyvän.

Me allekirjoittaneet toivomme, että nykyisille Maisaaren ja Pähkinäisten yrittäjille annetaan mahdollisuus jatkaa ja edelleen kehittää saarten toimintaa kävijöiden parhaaksi.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Leena Seppälä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…