Anne Berner erotettava ministerinvirasta

Keskustapuolueen jäsen, liikenneministeri Anne Berner on erotettava nykyisestä virastaan toimivan joukkoliikenteen säilyttämiseksi. Ministeri Berner toimillaan aikoo hankaloittaa työmatkalaisten matkantekoa, kun VR:n juna-asemia lakkautetaan ja vuoroja vähennetään.  Autottomien työmatkat hidastuvat vuoroja vähennettäessä ja juna-asemia lakkautettaessa. Suomessa on pitkät välimatkat. Töissäkävijä myöhästyy töistä ja saa esimieheltä negatiivisia huomautuksia työntekijän voimatta asialle itse mitään. Hinnat nousevat ja täytyy muuttaa lähemmäksi kaupungin keskustaa. Helsingin joukkoliikenteen yksityistäminen olisi huolestuttava suunnitelma, sillä HSL:n lakkauttamisen jälkeen hintojen asettaminen siirtyisi pienemmille joukkoliikenneyrityksille, joten eri bussilinjoilla pääkaupunkiseudulla tulisi olemaan eri hinnat, kuin aikaisemmin yhtenäishintaiselle kaupungin sisäiselle kertalipulle. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Rasmus Karppinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…