Valtamedia boikottiin!

Medialla hallitaan väkijoukkoja - tai ainakin kovasti yritetään.

Mitä luulette, onko Suomen valtamedia puolueeton media? Ketkä hallitsevat tai omistavat Suomen pääkanavat ja suurilevikkiset lehdet? Katsotaan asiaa tarkemmin. YLE:n hallintoportaassa pesii SFP-aktiiveja ja muita ruotsinmielisiä ruotsinkielisistä puhumattakaan. "MTV Oy päätyi vuoden 2005 omistusjärjestelyissä ruotsalaisten Bonnierin ja Proventuksen omistukseen." TV-kanava Nelonen kuuluu SanomaWSOY:n omistukseen, joka on ruotsinkielisten ja -mielisten täydellisessä omistuksessa. Ruotsinkielinen ja -mielinen Aatos Erkko on SanomaWSOY:n suuromistaja. Alma Median suurin omistaja on Nordea Pankki Suomi Oyj, joka kuuluu pohjoismaiseen Nordea Groupiin, jonka suuromistajuus löytynee Ruotsista. Herrajestas sitä lehtien määrää Suomessa, jotka Alma Media omistaa - puhumattakaan SanomaWSOY:stä! Muun muassa Iltalehti on Alma Median omistuksessa. Lisäksi Alma Median yksi suurimmista sisäpiiriomistajista on Stadigh Kari, joka on myös Alma Median hallituksen puheenjohtaja ja Sampo-konsernin kakkosmies! Sampo-konsernin ykkösmies, Björn Wahlroos on tunnettu ruotsinmielisyydestään. Pienet on piirit Suomen elinkeinoelämän huipulla!

Nyt kun olen osoittanut teille, että Suomen valtamedia on käytännössä ruotsalaisomistuksessa - niin voidaanko sanoa että Suomen media olisi puolueeton? Ei voida, ei mitenkään! Ruotsalaiset valtaavat yhä enemmän suomalaisomistuksessa olevia yrityksiä, niin tämä ruotsinmielinen puolueellisuus vain pahenee entisestään! Svenska kultur-hymni vain kovenee Suomen valtiojohdossa. Roviolle joutaisi tuollainen propaganda!

Ajatelkaapa, kun media syöttää ihmisille - joilla ei ole mitään tietoa ruotsalaismielisestä lobbauksesta Suomessa, ihmisille joilla on täysin neuraali suhtautuminen mm. pakkoruotsiin eli heillä ei ole omaa kantaa asiasta tai Suomen kielipolitiikasta ylipäätään - taukoamatta sellaista propagandaa, että "pakkoruotsi on kivaa", "pakkoruotsi takaa tasa-arvon", "kaksikielisyys on rikkautta", "ruotsi takaa sivistyksen", tai että "pakkoruotsinvastustajat vihaavat ruotsinkielisiä" - niin mitä luulette millaisen mielikuvan neuraalisti suhtautuva ihminen lopulta ruotsinkielestä ja pakkoruotsinvastustajista saa? Olisikohan se juuri samainen käsitys, jota median välityksellä ihmisille kovasti yritetään tyrkyttää?

Jos ihmisille lobataan kymmenen vuotta, että ruokavalion tyydyttyneet rasvat ovat pahasta ja tyydyttymättömät ovat hyväksi - niin mitä luulette ihmisten kertovan ja luulevan, kun heiltä kysytään asiasta mielipidettä? Olisikohan se mahdollisesti sama mitä ihmisille on asiasta median kautta kerrottu, vaikka ihmiset eivät olisi nähneet, saati lukeneet ainoatakaan tutkimustulosta asian tiimoilta? Ihmisten sokea luottamus valtamediaa ohjaavaan elinkeino- ja valtiovaltaan on aivan jotain uskomatonta! Ihmiset ovat joko niin kiireisiä tai niin laiskoja, etteivät he itse jaksa tai kykene ajattelemaan itseään koskevia asioita, saati taistelemaan itsenäisesti massiivista korruptiota vastaan, joka kulkee myös ”itsesensuurin” nimellä! Mediassa kansalaisilta sensuroidaan elinkeino- ja valtiovallan kannalta harmillista tai haitallista tietoa itsesensuurin verukkeella! Suomen edustusto antaa kansalaisten olettaa ja yrittää luoda kuvaa, että valtiojohto "tietää aina" mikä on kansalaisille hyväksi ja mikä ei! Isoveli valvoo, mutta kuka valvoo isoveljeä? Kansalaiset? Ehei! Kansalaisten järjestäytyminen riippumattoman median puolesta olisi ensiarvoisen tärkeää! Suomen kansaa yritetään kuljettaa puolueellisen median avulla kuin pässiä narussa! Tämä on täysin törkeää ja tuomittava teko! Minä en tule ikinä hyväksymään valtamedian ylläpitämiä perusteettomia uskomuksia, joita ihmisille syötetään totena - FAKTANA!

Kirves ei riitä pätkimään Suomen valtion korruptiota! Siihen tarvitaan jo moottorisaha!

Adressin tarkoituksena on herättää ihmisten kriittinen ajattelukyky – muuttaa heidän käsityssuhdetta valtamediaa kohtaan. Valtamedia markkinoi enemmän mielikuvia kuin todellista tietoa! Mediasta kuultuun ja luettuun sanaan ei ole luottamista ilman sen kyseenalaistamista! Parhaiten ihmiset pääsevät heihin kohdistuvasta piilomainonnasta kärrylle ottamalla selvää seuratun median omistajuudesta. Vanha sanonta pätee tänäkin päivänä hyvin – ellei jopa liian, sillä ”kenen leipää syöt, sen lauluja laulat!” Vastustakaa median syöttämää propagandaa! Se on valheellista ja katalaa! Sitä ei välttämättä ensi silmäyksellä huomaa, mutta kun tiedostat asian, katsot ja seuraat valtamediaa – tulet huomaamaan sen valtavan piilopropagandan mitä meille joka ikinen päivä lehdistä, radioista ja televiosta syötetään! Olkaa itsenne herra! Vastustakaa pakkopullaa! (Adressin luovutuksesta ei ole toistaiseksi tietoa.)


do.ut.des do.ut.des    Ota yhteyttä adressin tekijään