EI polttoaineiden hinnankorotuksille!

inbound2293030125929084728.jpgPyydämme jokaista teitä, jotka olette samaa mieltä siitä, ettei polttoaineiden hinnat voi enää nousta, allekirjoittamaan tämän adressin.

Meillä Suomessa on pitkät välimatkat. Kaikki eivät voi/halua asua kaupungeissa tai asutuskeskuksissa. Väestö ikääntyy, työttömyys lisääntyy, kaupat ja palvelut karkaavat valtaväestön eli kaltaistemme ulottuvilta. Polttoaineiden hinnat nousevat kuten lopputuotteidenkin; mm. elintarvikkeiden. 

Yhtälö on mahdoton! Siksi keräämme nimiä tähän adressiin; luovuttaaksemme tämän keväällä 2020 Helsingissä, mielenosoituksen yhteydessä, Eduskuntatalon edessä päättäjillemme.

"EI polttoaineiden hinnankorotuksille" on Facebook:ssa kerännyt 8 vuorokauden aikana 1600 kannattajaa. Täällä toivomme moninkertaistavamme tuon määrän.

Mitä nöyrimmin pyydämmekin: Mikäli olet kanssamme asiasta samaa mieltä: Uhraa hetki hyvinvointimme ja vapaan liikkuvuutemme tähden ja allekirjoita kyseinen adressi. Kiitos.

Luovutetaan se yhdessä keväällä 2020 Helsingissä.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Arto Eloranta voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…