Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#170 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

14.03.2013 21:55

1. Pidetään Kristinusko pois tästä keskutelusta. Se, että ajetaan seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatonta avioliittolakia, EI tarkoita että kirkon olisi vihkittävä homopareja. Koko keskutelussa on kyse LAIN nimeämästä insituutiosta, jolla ei ole mitään tekemistä kirkon kanssa. Kaiken lisäksi Raamattu sallisi mm. raiskatun naittamisen raiskaajalleen (5. mooseksen kirja 22:28-29), joten itse en ainakaan lähtisi raamatun teksteillä perustelemaan tässä aiheessa.

2. Rekisteröity liitto ei ihan ole lain silmissä sama kuin avioliitto. plus mitä järkeä on ylläpitää kahta lähes samanlaista byrokratiaa, rahan ja ajan tuhlausta jos minulta kysytään.

3,1. Homoparit eivät voi saada luonnollisesti lapsia? Vaihdevuodet ohittaneilta tai muuten hedelmättömyydestä kärsiviltä avio- ja adoptio-oikeus pois?
3,2. homoparien mahdollisia lapsia kiusataan? Niin myös köyhiä, kehitysvammaisia tai jotenkin muuten vähän erilaisia lapsia kiusataan. Avio- ja adoptio-oikeus pois näiden henkilöiden vanhemmilta? Muutenkin, eikös se ongelma ole siellä kiusaajissa, ennemin kuin kiusattujen vanhemmissa? Itsehän lähtisin parantamaan tätä maailman osa-aluetta sieltä kiusaajien suunnilta.

Herätkää nyt oikeasti tälle vuosituhannelle. Perustuslaissakin sanotaan, että ihmiset ovat lain silmissä saman arvoisia riippumatta mistää henkilöön liittyvästä seikasta. Ja kun nyt lain nimeämästä instituutiosta puhutaan, ei tarvitse olla ruudinkeksijä tajutakseen sitä pientä ristiriitaa tässä tilanteessa ja suomen lain välillä :)

Vastaukset


Vieras

#172 Re: 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

2013-03-14 22:39:32

#170: - 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

<rakas ystvä. <jumala on säätänyt avioliiton miehen ja naisen väliseksi liitoksi ja siunannut sen. sitä ei kumoo sinun mielipiteesi suunta tai toiseen. Tee parannus ja anna elämäsi Jeesukselle niin pelastust tästä avoin rikoja sukupolvesta ihan kaikkiseen elämään. Aamen

 


Vieras

#193 Re: 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

2013-03-16 22:11:19

#170: - 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

Älä valehtele. Jos sukupuollineutraali avioliittolaki menee läpi eduskunnassa, on satavarma, että heti kirkkoa aletaan painostamaan samaan suuntaan, niin on tapahtunut muuallakin maailmassa. Se on takuuvarmasti tavoitteena myös sukupuolineutraalin avioliittolain kannattajilla. Kirkkoa aletaan painostamaan sisältä ja ulkoa, niin kuin sitä aletaan painostamaan jo nyt. Kirkolta vaadittaisiin sen jälkeen vihkioikeuden poistoa jos se ei suostu vihkimään homopareja, niin kävi Ruotsissa ja siellä kirkko taipui vihkimään homopareja.