Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.


Vieras

#176

15.03.2013 11:54

lapsilla kuuluu olla isä ja äiti siis mies ja nainen ja avioliitossa.

Vieras

#177

15.03.2013 12:32

Ehdottomasti EI homoavioliitolle ja adoptiolle.
Homoliitos ei ole kysymys kristillisestä ja luonnon mukaisesta avioliitosta. Lapset kärsivät eniten, koska he eivät saa oikeata mallia eikä kokemusksia kasvaessaan homoliitossa. Homoliitto on kolmen tai neljän "ryhmä", koska lapsen alkuun saattaminen edellyttää moniaviollista toimintaa. Käsittämätöhtä homoavioliiton avulla tehtävää kiusantekoa, koska kristillinen avioliitto on niin selkeästi ja yksinkertaisesti määritely, ettei eksymisen vaaraa ole.
vieras

#178

15.03.2013 13:25

Käsittämätöntä, että pieni, äänekäs seksuaalisesti erilainen ryhmä kääntää koko maan ylösalaisin. Ihan kuin se olisi kaikkein tärkein asia tässä maassa. Homo- ja lesboavioliitot ovat luonnottomia. Eivät lapset synny peräsuolesta, eikä peräaukkoa ole tarkoitettu yhdyntään. Miksi adoptio pitäisi sallia homoille ja lesboille? Olisitko valmis antamaan oman, esim. alle 2-vuotiaan lapsesi homoparin omaksi? Aiemmin adoption perusta on ollut etsiä lapselle mahdollsimman hyvää ja tasapainoista kotia, ei jollekin kodille tai erityisryhmälle lasta. Seksuaalisen poikkeavuuden takana on paljon muutakin, kuin fyyssisen toiminna erilaisuus. Siellä on hirvittävä, vääristynt henkimaailma. Monia hyviä kirjoja on julkaistu entisten homojen kirjoittamina, he tätä asiaa valottavat sisältäpäin. Ei uskovilla ole vihaa ketään kohtaan, eikä uskova ole suvaitsematon, kuten täälläkin vastapuoli antaa ymmärtää. Uskova elää Raamatun sanan mukaan, ja siellä tämä asia on määritelty synniksi ja luonnottomaksi.Uskova sanoutuu synnistä irti, mutta ei tuomitse ketään, se on homma on kaikkivaltiaan käsissä.
panic

#179 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

15.03.2013 13:46


Vieras

#180 Re:

15.03.2013 13:56

#10: Kaija -

okei kaija, huomaan että olet mielenvikainen kiihkouskovainen. Selitän tässä sulle yhden asian, ja se toivottavasti herättää sut tosta transsista jossa olet.

Tiedätkö mitä on propaganda? Se on sitä kuin diktaattori puhuu kansan puolelleen ja uskottelee heille mitä ikinä haluaa, ja kansa sen jälkeen sokeasti seuraa häntä, ja tekee miten hän käskee. Sinä Kaija hyvä olet tällainen ihminen, seuraat sokeasti asiaa joka on täyttä fiktiota.

Ai jumalan olemattomuutta ei voi todistaa? Noh, darwinin teoria on jo TODISTETTU, joten se POIS SULKEE MAHDOLLISUUDEN ETTÄ OLISI OLEMASSA JUMALA.

Kaija hyvä, jos jumala olisi luonut ihmisestä oman peilikuvansa, niin kerro mulle minkä helvetin takia on olemassa tummaihoisia afrikkalaisia? Kerro mulle miksi vatikaanin ylimmän hierarkian papit polttelee vapaa-ajallaan pilveä, rypee rahassa ja sihauttelee tupakan blunttia? NO SIKSI KOSKA SINUN KALTAISET VÄHÄ AIVOISET MASSA IHMISET USKOVAT V*TTU KAIKEN MITÄ TEILLE SANOTTAN.

Herää jo oikeesti tähän maailmaan... Jos sä kuolet ni madot syö sut, et sä minnekkää taivaaseen päädy :DDD


Vieras

#181

15.03.2013 15:17

biologisesti luonnollista

Vieras

#182 Re: Höpö

15.03.2013 15:31

Toivottavasti joku työntäis teidän kaikkien anaaliin tulikuuman lampputolpan. Ahdasmieliset juntit.

kaapro

#183

15.03.2013 17:11

siis on luonnostaan oleva miehen ja naisen välinen liitto. Sehän käy ilmi naisen ja miehen erilaisesta ruumiin rakenteestakin. Eihän ruumiin rakenteet ole muuttuneet vuosituhanten saatossa, vaan ne on luotu toisilleen sopiviksi niin luonteeltaan kuin biologialtaan. Että silleen.....

Vieras

#184

15.03.2013 17:23

On aikoihin eletty,kun tälläiseen itsestään selvyyteen pitää kuluttaa näinkin paljon energiaa.
Ei tarvitse edes uskon vakaumusta, kun tietää mikä on oikein ja mikä väärin tässä asiassa.
On syytä pitää mielessä perustotuus: mies on mies ja nainen on nainen!Näin ollut luomisesta asti eikä se miksikään muutu.

Vieras

#185

15.03.2013 19:24

luetaan Jumalan sanaa ei ole epäselvä asia !!! vaikka sanan alkulehdiltä kuin Jumala loi miehen ja naisen ......
Jeesus on herra

#186 Re: MInulta on kysytty mikä minua vaivaa.

15.03.2013 21:48

#92: Jebediah - MInulta on kysytty mikä minua vaivaa.

Nyt vasta huomasin,kuinka kaltoin on elämä sinua kohdellut. Turhaan syytät kuitenkin itseäsi. Minkäs sinä sille mahdat,jos nukkuessasi joku luciferin valtaan joutunut perverssi sinua lähentelee. Lähinnä ajattelisin,että tämä on herramme sinulle suuntaama koettelemus. Kokemuksesi perusteella voit kertoa kaikille homoseksuaalien likaisista mielihaluista ja sairaista perversioista. Olet tämän koettelemuksen myötä tullut todelliseksi herramme soturiksi. Lujuutta ja voimaa sinulle,rukoilen puolestasi ja kehotan samoin myös kaikkia tämän adressin allekirjottaneita tekemään.

Jebediah

#187 Re: Re: MInulta on kysytty mikä minua vaivaa.

15.03.2013 21:50

#186: Jeesus on herra - Re: MInulta on kysytty mikä minua vaivaa.

Halleluja the God, voin vain riemusta kirahten vastata. Halleluja my broter kuinka arvostankaaan. En ole hävinnyt tätä taistelua vaan jalopeuran lailla kannan käsissäni voiton avaimia. Kannan ja karjun kunnekka ääneni on käheä huudostani. Palan mieluummin kuin kuolen siihen saakka oi herrani kunnekka kurkustani ei kirpoa kuin pihiniä verrattuan siihen vaskein soittoon kun puhuri puhaltaa vääräin jumalin palvojien sankat pervet kumoon ja kiroukseen  kuten syysviljan. olkon se kunniaksesi oi jumalani, ja niin minä sanon teille, elekn ten kautta tahi ilman, , voi kuinka on mustempaa teille olla voittamatta, kuinka on mustempaa olla ilman. Nin minä totisesti teille julistan. ja minä vastustan. Ja jos minä olen palava ollessani ja tunnustaessani  heikkouden joka on siinä että että olen näoin, niin sen sanon että palakoon maa. Voin sanoa sen että vihaan teitä, teitä jotka vastustatte pelastusta ja ikuisen sielunne nostamista. Turha on tulla jälkikätteen pyytämään armoa. Jumala, kyllä, voi kertoa, jumala todellakin vihaa sinua ja juurikikin sinua. Lopuksi halua sanoa sen että me vaapaat miehet emme, emme todellaakaan seuraa valkosita savua, vaan vastustamme, sen rikoksia ihmiskuntaa vastaan. Amen.

Jebediah

#188 Re: Re: MInulta on kysytty mikä minua vaivaa.

15.03.2013 22:32

#186: Jeesus on herra - Re: MInulta on kysytty mikä minua vaivaa.

Te ette oikeati tiedä kuinka kieroutunut hän on mielihaluiltaan ja silti sallitte hänen ( homo lord)   elää. Luciferin juonista suurin oli teestyä etteikö häntä olisi ja te uskoitte siihe juoneen, kammottavaan iljetykseen siitä ettei sielunviholinen tekisi elämisen tuokioista eittämättä helpompaa, ei se on kiroutua elämää vailla pelastuta! Näin sen sanon. !!! Huudan ja karjun vasten myrskyä kuten uskova vain voi. Minä sen sijaan vaellan uhkauksista huolimatta erämaahan viipyen siellä  ollen tavoittamaatomissa. En tehden töitä vaa vältellen kannoillani vaanivaa" semi" pahuutta+ sielunviholista. Ja sen halua vielä sanoa että lailla  erämaalinnakkeen soturien,vastustan niin kauan kun elämä suonissani virtaa. teidän saastain on turha tulla näivettämään,  teidän  sielunviholisesta siinneitten homoseksuaalisaastaperverssein. Vihaan poikkeavaa, sitä minä todellakin vihaan. Poltan. Palan samalla itsekin lailla pensaan. Ollen enkelien lailla korventaen ollessani tie ja totuus, ja voi teitä jotka olette tiellä turmion, ei teitä pelasta seura ei yksinäisyys.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2013 22:36



Vieras

#190 Re: Re: lempi raamatunkohtani

16.03.2013 05:24


Vieras

#191

16.03.2013 09:42

On totta että syntyy ihmisiä joka eivät tunne vetovoimaa vastakkaista sukupuolta kohtaan, näin he ovat avioliittoon kelpaamattomia. näistä em ihmisistä jotkut ovat antaneet mielensä saastua tämän maailman saasteesta ja saastuttavat näin ruuminsa himojensa palossa ja aivopesevät itseään väittämällä sitä toimintaansa rakkaudelliseksi.

Vieras

#192 Re: Re: 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

16.03.2013 12:22

#172: - Re: 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

edelleenkin tässä nyt ei puhuta kirkon mielipiteestä asiaan, vaan lain silmissä solmittavasta kahden henkilön sopimuksesta joka allekirjoitetaan MAISTRAATISSA, ihan samalla tavalla kuin esim. kirkkoon kuulumattomilla tai kahden eri uskonnon edustajalla. Kirkkoa ei edelleenkään tarvitse velvoittaa vihkimään homopareja. Se jääkööt sitten kirkon päätettäväksi. Plus avioliitto ei ole vain kristinuskon säätämä dogmi, kaikissa maailman uskonnoissa aina amerikan alkuperäiskansojen uskonnoista Islamiin ja Juutalaisuuteen tunnetaan avioliitto tai avioliittoon rinnastettava käsite, joten en lähtisi jumalan sanaa ja raamattua levittelemmään tässä keskuteluusa.

 


Vieras

#193 Re: 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

16.03.2013 22:11

#170: - 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

Älä valehtele. Jos sukupuollineutraali avioliittolaki menee läpi eduskunnassa, on satavarma, että heti kirkkoa aletaan painostamaan samaan suuntaan, niin on tapahtunut muuallakin maailmassa. Se on takuuvarmasti tavoitteena myös sukupuolineutraalin avioliittolain kannattajilla. Kirkkoa aletaan painostamaan sisältä ja ulkoa, niin kuin sitä aletaan painostamaan jo nyt. Kirkolta vaadittaisiin sen jälkeen vihkioikeuden poistoa jos se ei suostu vihkimään homopareja, niin kävi Ruotsissa ja siellä kirkko taipui vihkimään homopareja.


Vieras

#194

17.03.2013 11:17

Jumalan luomisjärjestys on naisen ja miehen avioliiton perusta

Vieras

#195 Re: Re: 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

17.03.2013 13:14

#193: - Re: 3 (tai oikeastaan 4) kohtaa teille homoavioliiton vastustajille :)

No tottahan se on, että jos laki menee läpi, kirkon on päätettävä kantansa asiaan. Mutta uskon, että laki tehdään muotoon, jossa kirkolla on oikeus päättää oma kantansa. Tuskin kirkkoa pakotetaan noudattamaan lakia jolla tarkoitetaan lain nimeämää instituutiota. MUTTA faktahan on se, että totta kai kirkkoa aletaan painostamaan. Ei lain kautta ja eduskunnan suunnilta, vaan se on yksikertaisesti kansa joka painostaa ilmaisemalla oman mielipiteensä. Kirkko ei ole enään se auktoriteetti, mikä se oli ennen. Kirkko on tällä hetkellä laskutunut kansan kanssa samalle vuoropuhelun tasolle jossa kummankin on kuultava toisiaan. Kirkko ei voi enään sanella omaa kantaansa asiaan kuin asiaan ja luottaa siihen, että toinen osapuoli hyväksyy sen absoluuttisesti. Kaiken lisäksi kun kirkon kannattamat vanholliset aatteet eivät ole enään kauheassa suosiossa, varsinkaan oman ikäluokkani keskuudessa. Sanoisin, että JOS laki menee, läpi kirkon on lopulta valittava kahdesta huonosta vaihtoehdosta mielestään se vähemmän huono. Joko kärsiä huomattavasta luottamuspulasta kansan keskuudessa, tai antaa periksi opeistaan (jonka kyllä se on jo tehnyt aiemmin. Avioero...naispappeus). jompaan kumpaan suntaan kirkon on taivuttava ennemmin tai myöhemmin.

 

MrSmithy

#196 Allekirjoitin adressin, mutta en näitä kommentteja

17.03.2013 16:41

Allekirjoitin adressin, mutta en missään nimessä allekirjoita näiden monien piripäiden kommentteja.

Vieras

#197

17.03.2013 21:02

Se vaan on näin!

Vieras

#198

17.03.2013 22:04

Tässä liitossa on mukana Herran säätämys ja siunaus

Vieras

#199

18.03.2013 07:16

Jumalan sana kunniaan!

Vieras

#200

18.03.2013 07:58

Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Näin on Jumala sen sanonut. Adoptio oikeus on vain normaalille avioliitossa eläville jo lapsen edun vuoksi. Samaa sukupuolta oleville riittää nyt jo ne edut mitkä lainsäätäjä on säätänyt. Eikä kirkollista vihkimistä pitäisi missään muodossa samaa sukupuolta oleville sallia. Jumala varoittaa tälläisen elämän hyväksymisestä. Se on syntiä.