Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#436 Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

20.03.2013 15:26

#417: taku - Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

Se, ettei homoutta ole julistettu sairaudeksi, johtuu vain siitä, ettei Suomessa verorahojen väärin kohdentamisen takia pystytä muitakaan mielisairauksia hoitamaan, myös muut sairaat ja vanhukset ovat saman rahapulan takia hoitamatta. En sanonut kirjoituksessani missään vaiheessa uskonnosta yhtään mitään, mutta korjaan asian nyt. Uskonto ja sen mukaisesti eläminen on jokaisen oma asia, joka on lailla suojattu, myös mielipiteen ilmaisu julkisesti on lailla suojattu. Näiden kahden yhdistäminen, eli julkisesti uskonnollisen mielipiteen julkistaminen ei ole laissa kielletty, mutta sen estäminen on laissa kielletty. Jos se mielipide ei sinua tai jotakin muuta miellytä, se ei sitten miellytä, mutta sinä et voi sitä estää etkä edes moittia ihmistä hänen uskonnollisesta mielipiteestään asiaan. Se siitä.  Mutta homous on vääristynyt mielihalu aivoissa, joka on samanlainen vääristynyt mielihalu kuin muillakin samaisissa sairaudeksi julistetuissa tapauksissa, eli pedofiileilla ja eläimiin sekaantujilla. Näissä esimerkeissä vain mielihalun kohde on eri.

Vastaukset

taku

#448 Re: Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

2013-03-20 16:06:42

#436: - Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

eikö SETA ole jo saanut tarpeeksi nimiä tuohon adressiin .onko pakko auttaa SETA a täläisillä täysin älyvapailla kommenteilla.Oletko sinä saanut lääketieteellisen koulutuksen.Antaa lääkäreiden ja psykiatrien päättää mikä on sairaus.Homoja ei voi verrata pedofiileihin.Tässä on itseasiassa nyt kolme eri juttua ensinnäkin homous teologisesta kirkollisesta näkökulmasta pitääkö homoliitot siunata kirkossatoiseksi poliittinen kysymys sukupuolineutraai avioliitto ja kolmnneksi tuolääketieeellinen kysymysonko homous sairaus vai ei. sen voin kuitenkin sadan prosentin varmuudella sanoa että homouden rinnastaminen pedofiileihin on haitaksi tälle adressille

Rautalanka

#452 Re: Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

2013-03-20 16:24:13

#436: - Re: Re: Re: Re: Harhaanjohtava adressi

"Se, ettei homoutta ole julistettu sairaudeksi, johtuu vain siitä, ettei Suomessa verorahojen väärin kohdentamisen takia pystytä muitakaan mielisairauksia hoitamaan..."

Korjaampa nyt sinulle, että homous poistettiin Suomessa tautiluokituksesta vuonna 1981 ja esim. Yhdysvalloissa jo 1977, siellä tosin on vielä sellainen, kuin 'itseä häiritsevä homoseksuaalisuus' mutta jos se ei yksilöä häiritse, niin en minä sitä ainakaan voi tuomita. Rikollisena homoseksuaalisuutta pidettiin Suomessa vuoteen 1971 asti.

Sitten voitkin miettiä ihan itseksesi a) Miksi se on poistettu tautiluokituksesta ja miksi se ei enää ole rikollista ja b) miksi sinä täällä levität väärää tietoa ja c) oletko tosiaan elänyt väärän tiedon varassa asian suhteen, joten d) miksi näin?
Ja ei, Raamatusta ei löydy vastausta ainakaan a-kohtaan, muihin toki saattaa löytyä.