Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Homo

#470 Mitä vttua?

20.03.2013 17:26

4. Moos. 11:1 Jumala vihaa vaikertajia. Jos hän kuulee sinun valittavan, hän polttaa sinut kuoliaaksi.

Eli mikäli te täällä vetoatte raamattuun, on teillä peiliin katsomista. Valitatte täällä homoista ja homojen välisistä avioliitosta. Raamattu ei ole lakikirja, sekä kirkot voivat itse säädellä, vihkivätkö homoja vai ei.
On myös raamatun kohtia, joita teidän olisi tarkasteltava lähempää, kuten tuo Mooseksen kohta, pilkka osuu omaan nilkkaan.
Avioliitossa on kuitenkin niin paljon päätösvaltaa enemmän toisesta, kuin rekatussa parisuhteessa. Ei adoptio-oikeutta, ei yhteistä sukunimeä, toisen kuollessa toinen ei saa automaattisesti perintöä, sairaalassa ei lasketa omaiseksi, jolloin tämä ei voi päättää puolisonsa hoidoista. Eli paljon on kohtia, miksi avioliitto homoillekin on myönnettävä, ei vain sen takia, että sen nimi on "avioliitto".

"Jumala rakastaa kaikkia" & "Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen", eli tällöinhän Jumala rakastaa homoja.

Vastaukset

taku

#481 Re: Mitä vttua?

2013-03-20 17:39:03

#470: Homo - Mitä vttua?

nyt tässä pitää erottaa toisistaan kaksi eri kysymystä.ensinnäkin kysymys homojen oikeuksista tulisiko homoilla olla samat oikeudet kuin heteropareilla ja pitäisikö heidän päästä naimisiin.Jos olisitte hallitusneuvotteluissa pyytänyt itsellenne oikeutta yhteiseen sukunimeen olisitte sen saaneet tosta noin vaan mutta se ei tuntunut kiinnostavan.Avioliitolla ja rekisteröidyllä parisuhteella ei käytännössä ole juuri mitään eroa ainoat erot ovat tuo sukunimi ja adoptio oikeus.Muuten rekatussaparisuhteessa saa täysin samat oikeudet kuin avioliitossa