Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

suurperheen isä

#2804 Re: Re: Re: Re: Kummastuneelle

26.03.2013 07:06

#2803: - Re: Re: Re: Kummastuneelle

Meitä ihmisiä on kaikkialla ja jollekin marginaali porukalle ei avioliitto lakia lähdetä aukaisemaan vaan sen takia kun kaverilla on ja mulla ei ole. Tasa arvosta ja suvaitsevaisuudesta tässä ei ole kyse vaan homojen ja lesbojen ja himojen ja halujen täyttämisestä. Tässä on kyse luonnottoman tekeminen lain kautta luonnolliseksi, joka on epäonnistunut ajatus ja teko. Lain tarkoitus on suojella. Tässä laki aukaisisi tuhoavan toiminta tavan pitkällä aikavälillä. Tätä laki ei saa tehdä. Kaikkein eniten tästä kärsisi lapset, jotka ovat heikoin lenkki suojelua ajatellen. Sateenkaariperheissä moniavioisuus johtaa väistämättä lasten heitteille jäämiseen. Malliesimerkkejä Euroopasta löytyy Ranskasta ja tämä on tulosta siitä että tehdään lakeja jotka syntyvät himosta luonnottomuuteen, jossa kukaan ei kanna vastuuta. Heikoin jää heitteille.

Nykyistä järjetelmää tulee kehittää perheiden oikea aikaiseen tukemiseen ja eheytyshoidon järjestämiseen, jotta erityistarpeiset pääsevät elämän tielle.

Suomessa meillä ei ole vara tehdä tyhmiä päätöksiä, jossa kärsijöinä olisivat meidän omat lapsemme. Vapaus on ennen kaikkea vastuun kantamista päätöksistä ja lähimmäisistä.

Vastaukset

Lasten puolesta

#2805 Re: Re: Re: Re: Re: Kummastuneelle

2013-03-26 07:30:52

#2804: suurperheen isä - Re: Re: Re: Re: Kummastuneelle 

"Suomessa meillä ei ole vara tehdä tyhmiä päätöksiä, jossa kärsijöinä olisivat meidän omat lapsemme. Vapaus on ennen kaikkea vastuun kantamista päätöksistä ja lähimmäisistä."

JUURI NÄIN.

Avioliitto-oikeus tulee säilyttää nykyisessä muodossa yhden miehen ja yhden naisen julkisena liittona, jonka puitteissa lapsilla on turvallinen, hyvä ja luonnollinen kasvuympäristö, ja jossa he saavat sekä isän että äidin mallin.

Kahden samaa sukupuolta olevien perheessä lapsi kasvaa kieroon, koska ei hän ymmärrä miksi hänellä on kaksi "äitiä" tai kaksi "isää".