Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Sigh

#3608 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.03.2013 16:14

#3602: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Minulle on sinällään sama missä riisuudun. Kaikille ei ole. Luulisin sitäpäitsi, että mieheni loukkaantuisi, jos heittäisin itseni alasti toisten miesten silmien alla. Minusta on erikoista vetää tämä pukuhuone ylipäänsä tähän mukaan. Jos yksi mies laitetaan naisten saunaan, voi kymmenen naista joutua olemaan saunassa miehen kanssa vaikkei halua. Sekapukuhuoneet ja saunat koskisi konkreettisesti useampaa kuin yhtä tai kahta. Avioliittoon ei pakoteta edelleenkään ketään vaan se on kahden ihmisen keskinäinen kauppa. Se ei kosketa kuin  näitä kahta siihen vapaaehtoisesti kuuluvaa henkilöä, uimahallissa tällainen ei onnistuisi.

Vastaukset

taku

#3614 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-27 16:24:38

#3608: Sigh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nyt taidetaankin tulla tämän ongelman ytimeen.Avioliittohan ei ole mitään konkreettista.Kukaan eimenetä tai saa mitään konkreettista jos sukupuolineutraali avioliitto astuu voimaan.Se on tavallaan kunkin omassa päässä.Heteropareista moni kokee menettävänsä jotain jos homot saa avioitua ja homot kokee saavansa jotain jos saavat avioitua.Kyse on jokaisenomasta kokemuksesta.Ennen vanhan puhuttiin aviosäädystä.Jos homotsaa avioitua moni hetero kokee joutuvansa olemaan samassa aviosäädyssä homojen kanssa vaikkei halua.Eli se kyllä koskettaa muitakin kuin avioliiton solmineita.


Vieras

#3615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-27 16:24:43

#3608: Sigh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Käyttekö siis miehesi kanssa naisten saunassa välttyäksenne siltä, että muut miehet näkisivät sinut alasti? Logiikkasi, ikävä kyllä, ei kestä tarkastelua kovin hyvin.