Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#4709 Re: Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää

30.03.2013 10:00

#4708: - Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää

Eikö voi vahvistaa kahta henkilöä samasta sähköpostiosoitteesta? Kun on kaksi eri nime niin on. Tottakai tässä pitää olla rehellinen, kuten kaikessa muussakin, eikä vilungilla mihinkään päästä!

 

Vastaukset


Vieras

#4714 Re: Re: Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää

2013-03-30 10:32:20

#4709: - Re: Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää

Laittakaa viestiä adressista rohkeasti eteenpäin, sillä asiaa pitää jakaa siellä missä liikutaan. Muistakaa vahvistaa omalla sähköpostilla allekirjoitus.

Avioliitto kuuluu naisen ja miehen väliseksi.

Ei homojen ja lesbojen haureuden ja synnin peitteeksi.

Keskuteluissa on selvästi tullut esille se, että vihreiden kansalais aloitteella ei lisätä tasa-arvoa tippaakaan, vaan sen tarkoitus on peitellä luonnotonta haureutta.

Toisaalta osa homo kiihkoilijoista vedättävät homo tasa-arvoa vaatien, mutta kuitenkin itse elävät kukka ja mehiläis suhteissa. Tää on niin sekavaa ja sairasta vedättämistä. Tätä me suomalaiset isät ja äidit emme halua lapsillemme, suomeen epäterveeksi esimerkiksi ja vääristämään sosiaalista ympäristöämme ja vaikeuttamaan kansakunnan kasvua rehtinä ja avoimena. Amerikassa Californiassa kyseinen laki hylättiin koska Se aiheutti mm lapsissa epäsosiaalista kasvua ja kehitystä. Vihreiden kansalaisaloitteesta on jo nyt nähtävissä valheellista nimien keräämistä pelkän tasa-arvon nimissä.

Heikki

#4719 Re: Re: Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää

2013-03-30 10:49:59

#4709: - Re: Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää  

 

Jokaisen pitää vahvistaa oma allekirjoituksensa sähköpostistaan ennen kuin se päätyy tänne. Onhan selvää ettei jokaisen allekirjoittajan tarvitse omistaa tietokonetta, vaan kaverin, tai perheen yhteisellä koneella voi allekirjoitukset suorittaa. Siispä jokainen nyt hankkimaan nimiä esim. ystäviltänne kun he tulevat teille kylään. Nyt allekirjoituksia näyttäisi olevan kateissa kolmisen sataa, koska allekirjoituksia näyttäisi olevan 24481, mutta allekirjoitukset ovat menossa jo sivulla 2471. Koska jokaisella sivulla on kymmenen allekirjoitusta, täytyy allakirjoituksia olla kuittaamatta spostista kolmesataa kappaletta. MUISTAKAA SIIS KUITATA ALLEKIRJOITUS OIKEAKSI SÄHKÖPOSTILINKISTÄ! JOTTA ALLEKIRJOITUS KIRJAUTUU LISTAAN!
Heikki

#4720 Re: Re: Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää

2013-03-30 10:52:58

#4709: - Re: Re: Kerro adressista eteenpäin, ja kerää  

 

On harmillista jos perheessä on vain yksi sposti osoite, tuolloin samaan spostiin lähetetyt nimet ilmeisesti poistetaan? Kuka tietää?