Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

totuus homoudesta julki. se ei tue tasa-arvoa

#6693 Re: Re: Hiljainen varmuus

05.04.2013 21:14

#6671: - Re: Hiljainen varmuus

Nämä ovat kokemuksia homojen hyökkäysiltä aidossa elämässä ei kuvitelmia. Jos korkein oikeus Amerikossakin on tutkinut adoptiolapsiin liittyviin kasvatus ja kehitys ongelmiin niin ei ne viestit sosiaalihuollon viranomaisilta ole turhia. KORKEIN OIKEUS HYLKÄSI HOMOJEN JA LESBOJEN AVIOLIITTO JA ADOPTIO LAIT. Tämä tiedetään myös eduskunnassamme,ja ovat valveutuneita ihmisiä sen suhteen mitä oikeuslaitokset maailmalla ovat päättäneet. Ovat myös tietoisia että pedofilian esiaste on homous. Viittaan Hollantiin, jossa adoptiolapsia raiskataan ja tuhotaan heidän lapsuus. ONKO TÄMÄ SITÄ RAKKAUTTA MITÄ TE HOMOT JA LESBOT JAUHATTE KOKO AJAN. Sana sanoo että Se on kauhistus ja kun Se kohdistuu viattomiin lapsiin niin se on järkyttävä teko siltä joka lapseen sekaantuu.Tätä suomalaiset isät ja äidit eivät tule koskaan hyväksymään.

Vastaukset


Vieras

#6725 Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 07:14:07

#6693: totuus homoudesta julki. se ei tue tasa-arvoa - Re: Re: Hiljainen varmuus

Jospa nyt jo raottaisit salaisuuden arkkua ja linkkaisit tänne suoraan TV7:n uutisen siitä, miten Yhdysvaltojen korkein oikeus "hylkäsi homojen ja lesbojen avioliitto- ja adoptiolait". Tarmokkaista etsintäponnisteluistani huolimatta en ole onnistunut paikallistamaan kuvaamiasi tapahtumia. DOMA ja Prop 8 -päätöksiä odotetaan tuleviksi vasta kesän puolella.

Ainoa edes kaukaisesti relevantti adoptiota koskeva korkeimman oikeuden päätös puolestaan oli Adar v. Smith, jossa kyse ei ollut lakien kumoamisesta vaan menettelytavasta koskien vanhempien merkitsemistä adoptiolapsen syntymätodistukseen: Louisianan osavaltiolainsäädännön mukaan merkitsemiskelpoisia ovat vain naimisissa olevat henkilöt, jolloin homovanhemmat rinnastuivat heteroavopuolisoihin, eikä todistusta myönnetty kummankin vanhemman nimellä. Prosessin lopputulos olisi tietenkin ollut toinen, jos osavaltiossa olisi voimassa tasa-arvoinen avioliittolaki.

Voi olla, että minulta on mennyt ohi korkeimman oikeuden keskeinen tuomiokäytäntö. Pyydänkin siis sinua nyt jo kolmannen (neljännen, viidennen?) kerran kertomaan vaikka edes päätösten diaarinumerot tai muut tunnistetiedot, jos suoraa linkkiä TV7:n uutispätkään ei ole saatavilla.