Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Heikki

#6784 Re: Re: Laari ropisee!

06.04.2013 09:55

#6782: - Re: Laari ropisee! 

 

Homoliittojen puolustajat ovat selvästi luikkineet pakoon tai ryhtyneet nimittelemään kirjoittajia, kun eivät ole pystyneet kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliiiton puolustajien argumenttejä, tässä keskusteluketjussa.

Vastaukset


Vieras

#6787 Re: Re: Re: Laari ropisee!

2013-04-06 09:57:52

#6784: Heikki - Re: Re: Laari ropisee!

"Homoliittojen puolustajat ovat selvästi luikkineet pakoon tai ryhtyneet nimittelemään kirjoittajia, kun eivät ole pystyneet kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliiiton puolustajien argumenttejä, tässä keskusteluketjussa."

Keskustelen sydämellisen mielelläni kanssasi kaikista haluamistasi teemoista: itse asiassa - jos tarkkoja ollaan - en ole luikkinut pakoon tai alentunut laulamaan pilkkalauluja (toisin kuin vastapuoli, esimerkkejä löytyy niitä keränneestä kokoomaviestistäni aamupäivältä) vaan täällähän olen tälläkin hetkellä. Odotan mielenkiinnolla konkreettisia esimerkkejä sinulta sellaisista teemoista, joiden osalta homoliittojen puolustajat ovat luikkineet pakoon ja mitkä argumentit ovat jääneet kumoamatta.


Vieras

#6793 Re: Re: Re: Laari ropisee!

2013-04-06 10:07:01

#6784: Heikki - Re: Re: Laari ropisee! Homoliittojen puolustajat ovat selvästi luikkineet pakoon tai ryhtyneet nimittelemään kirjoittajia, kun eivät ole pystyneet kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliiiton puolustajien argumenttejä, tässä keskusteluketjussa.

 

Väitteesi on osoitettu paikkaansa pitämättömiksi jo moneen mertaan, mutta silti toistat niitä kuin uusina. Miksi?