Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#6776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 09:33

#6770: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Sä voit rakastaa ihmistä, mutta sun ei tarvitse hyväksyä hänen pahoja tekojaan."

Sä voit rakastaa talitinttejä, mutta sun ei tarvitse hyväksyä niiden lentämistä.

Heikki

#6777 Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:36

#6772: - Re: Avioliittolaki on kaikille sama 

 

Sokeat eivät ole tasa-arvoisia muiden kansalaisten kanssa, koska eivät täytä ajokortin saamisen edellytyksiä. Samoin on homojen laita, jos he yrittävät avioitua samaa sukupuolta olevan kanssa - he eivät täytä avioliitolle asetettuja edellytyksiä. Vika ei siis ole laissa, vaan siinä että kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen ei katsota pystyvän muodostamaan avioliittoa, koska heiltä puuttuu jotakin, mitä tarvitaan noiden määritteiden täyttämiseksi. Laki on tehty avioliiton suojaksi, ei homojen. Avioliitto on käsitteenä suojattu aivan syystä lailla. Kaikkea ei katsota avioliitoksi, eikä avioitumista sallita. Sama tilanne on esim. pedofiilien kanssa, he eivät voi avioitua alaikäisen kanssa vaikka haluaisivat. He eivät ole homojen ja sinun tarkoittamassa "tasa-arvoisessa" asemassa. Tasa-arvo käsitettä käytetään väärin kun vaaditaan erivapauksia olemassa olevaan lakiin. Avioliitto solmitaan, jotta kaksi ihmistä voivat haureutta harjoittamatta hankkia lapsia so. tulla yhdeksi lihaksi. Homot eivät voi tulla yhdeksi lihaksi vaikka avioituisivat. Heistä kahdesta ei synny lasta ilman avioliiton ulkopuolisen ihmisen munasoluja tai siittiöitä. Homoliitosta ei siis voi syntyä biologisesti yhteistä lasta. Aviolitto on mahdoton!

Vieras

#6778 Laari ropisee!

06.04.2013 09:37

Vaikka tätäkin adressia vastaan ovat homouden kannattajat lähteneet vimmatusti hyökkäämään ja nokkelilla sanakäänteillään yrittävät joka mutkassa aina kääntää homoseksuaalisuuden harjoittamisen "täysin normaaliksi" käyttäytymiseksi, ovat he kuitenkin ilmiselvästi jääneet altavastaajiksi. Ja sekös heitä näköjään kovin harmittaa, mikä käy ilmi lukuisista kommenteista.

Tähän adressiin kuitenkin nimet sen kun lisääntyy päivä päivältä: Ja "laari ropisee"!
Kiitos tästä adressista, jonka avulla tuetaan avioliittoa naisen ja miehen välisenä julkisena liittona. Tämä adressi on erinomaisen hyvä vastaveto kaikelle yhä lisääntyvälle homopropagandalle jota täällä Suomessakin on viime aikoina alettu kovasti vyöryttämään.
Heikki

#6779 Re: Re: "Ja autuas on se, joka ei loukkaannu minuun"

06.04.2013 09:41

#6775: - Re: "Ja autuas on se, joka ei loukkaannu minuun" 

 

Minun velvollisuuteni kristittynä on varoittaa toista, tai olen syypää hänen kuolemaansa: Hesekiel 3:17-21 "Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani. Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut. Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä ja minä panen kompastuksen hänen eteensä, niin hän kuolee - kun et sinä häntä varoittanut, niin hän synnissänsä kuolee, ja vanhurskautta, jota hän oli harjoittanut, ei muisteta - mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.,Mutta jos sinä vanhurskasta varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut." Ilm. 21:8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

Vieras

#6780 Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:42

#6777: Heikki - Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

"Sokeat eivät ole tasa-arvoisia muiden kansalaisten kanssa, koska eivät täytä ajokortin saamisen edellytyksiä."

Sokeiden ajo-oikeuden eväämiselle on perusteltu syy. Nais- ja miesparien avioitumisen estämiselle ei ole. Esittämäsi lisääntymisperuste ei ole perusteltu tai yhdenvertainen syy, sillä useat parit, jotka eivät voi synnyttää lasta, voivat kuitenkin solmia avioliiton, kun taas usea lisääntymään kelpoinen pari on suljettu avioliiton ulkopuolelle. Soveltamasi kriteerit ovat siten satunnaisia ad hoc -argumentteja, joiden varaan ei voi rakentaa yhdenvertaista ja syrjimätöntä avioliittolainsäädäntöä.


Vieras

#6781 Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:48

#6777: Heikki - Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

Sokeat eivät ole tasa-arvoisia muiden kansalaisten kanssa, koska eivät täytä ajokortin saamisen edellytyksiä. Samoin on homojen laita, jos he yrittävät avioitua samaa sukupuolta olevan kanssa

 

Sokeus on vamma, homoseksuaalisuus ei. Tasa-arvoisen avioliittolain myötä samansukupuoliset parit voivat avioitua.


Vieras

#6782 Re: Laari ropisee!

06.04.2013 09:50

#6778: - Laari ropisee!

"Vaikka tätäkin adressia vastaan ovat homouden kannattajat lähteneet vimmatusti hyökkäämään ja nokkelilla sanakäänteillään yrittävät joka mutkassa aina kääntää homoseksuaalisuuden harjoittamisen "täysin normaaliksi" käyttäytymiseksi, ovat he kuitenkin ilmiselvästi jääneet altavastaajiksi."

Ahaa, no, kuulen mielelläni, kuinka kannattajat ovat "jääneet altavastaajiksi" esimerkiksi seuraavista teemoista keskusteltaessa:

- avioeron kieltäminen epäraamatullisena

- homoseksuaalisuus tietoisena valintana vs. homoseksuaalisuus yksilön vaikutuksen ulkopuolella olevana seikkana

- nykyavioliittolainsäädännön avioitumisperusteiden epätasa-arvoisuus

- "homopropagandaoppia" koskeneen Guide-lehden artikkeli ja sen merkitys

- Jumalan näkemys kehitysvammaisista epäpuhtaina ja saastaisina

- allekirjoittajien määrän vertaaminen kansalaisaloitteen ja tämän adressin kesken

- tiettyjen kristittyjen kirjoittajien fiksaatio anaaliyhdyntäkuvauksiin sekä salaliittoteorioihin.

Minusta kun näyttää tätä addressia lukeneena siltä, että heti kun vastapuoli lyö faktat pöytään, liittojen vastustajat luikkivat tiehensä. Korjaa toki jos olen väärässä.

Heikki

#6783 Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:51

#6780: - Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama 

 

Aivan samoin samaa sukupuolta olevien avioitumisen estämiselle on perusteltu syy: sillä estetään perverssien avioliittojen syntyminen. mm. pedofilia, homous, kaksinnaiminen, eläimiin sekaantuminen. Nämä kaikki muutkin rajoitteet on asetettu avioliitolle, eikä kyse olentasa-arvottumuudesta. Homoilla on yhtäläinen oikeus avioitua, kunhan tekevät sen ilman noita perversioita ja ottavat toista sukupuolta olevan puolison, kuten muutkin.
Heikki

#6784 Re: Re: Laari ropisee!

06.04.2013 09:55

#6782: - Re: Laari ropisee! 

 

Homoliittojen puolustajat ovat selvästi luikkineet pakoon tai ryhtyneet nimittelemään kirjoittajia, kun eivät ole pystyneet kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliiiton puolustajien argumenttejä, tässä keskusteluketjussa.

Vieras

#6785 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:55

#6783: Heikki - Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

"Aivan samoin samaa sukupuolta olevien avioitumisen estämiselle on perusteltu syy: sillä estetään perverssien avioliittojen syntyminen."

Millä tavalla perverssi? Laajenna hieman. Perustuen mihin? Mitä se tarkoittaa? Miten avioituva naispari eroaa esimerkiksi heteroparista, joka ei aio hankkia lapsia, ei kuulu kirkkoon ja harrastaa silloin tällöin muutakin kuin lähetyssaarnaajaseksiä?

Heikki

#6786 Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:57

#6781: - Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama 

 

Joku homouden puolustaja väitti täällä, että homous on vääristyneestä hormoonitoiminnasta johtuvaa. Ehkäpä homoutta voitaisiin hoitaa jonkinlaisella hormoonilääkityksellä?

Vieras

#6787 Re: Re: Re: Laari ropisee!

06.04.2013 09:57

#6784: Heikki - Re: Re: Laari ropisee!

"Homoliittojen puolustajat ovat selvästi luikkineet pakoon tai ryhtyneet nimittelemään kirjoittajia, kun eivät ole pystyneet kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliiiton puolustajien argumenttejä, tässä keskusteluketjussa."

Keskustelen sydämellisen mielelläni kanssasi kaikista haluamistasi teemoista: itse asiassa - jos tarkkoja ollaan - en ole luikkinut pakoon tai alentunut laulamaan pilkkalauluja (toisin kuin vastapuoli, esimerkkejä löytyy niitä keränneestä kokoomaviestistäni aamupäivältä) vaan täällähän olen tälläkin hetkellä. Odotan mielenkiinnolla konkreettisia esimerkkejä sinulta sellaisista teemoista, joiden osalta homoliittojen puolustajat ovat luikkineet pakoon ja mitkä argumentit ovat jääneet kumoamatta.


Vieras

#6788 Siveellisyys

06.04.2013 09:57

"Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS". 3 Moos.18:22. Tässä "kauhistuksena" tuomitun homoseksualismin myös UT tuomitsee kadottavan syntinä, äärimmäisenä villiintymisen muotona. Lue Rm 1:26 ja 1Kr 6:8-11.
Heikki

#6789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:58

#6785: - Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama 

 

Homous on perversio - himo jota ihminen ei pysty tai halua hallita.
Jeesus on neiti

#6790 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 10:04


Vieras

#6791 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 10:05

#6786: Heikki - Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

Joku homouden puolustaja väitti täällä, että homous on vääristyneestä hormoonitoiminnasta johtuvaa.

 

Siis kuka tällaista väitti ja milloin?


Vieras

#6792 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 10:06

#6789: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

"Homous on perversio - himo jota ihminen ei pysty tai halua hallita."

Eli tasa-arvoista avioliittolakia ei voida hyväksyä, koska muuten tuloksena olisi perverssi avioliitto, mikä johtuu homouden luonteesta perversiona, millä puolestaan viitataan siihen, että homoseksuaalisella henkilöllä on himo, jota ihminen ei pysty tai halua hallita.

Perusteesi ontuu ja on lisäksi vaikutuksiaan mielivaltaisesti jakava. Aivan samalla tavalla heteroseksuaalisuus on himo, jota ihminen ei pysty tai halua hallita. Silti heteroseksuaalinen parisuhde voidaan laillistaa yhteiskunnan silmissä.

Et myöskään ole lainsäädäntöteitse kieltämässä esimerkiksi heteroparien avosuhteita tai jopa ns. yhden illan suhteita, vaikka niissäkin on selvästi kyse himosta, jota ihminen ei pysty tai halua hallita.

Ylenmääräinen suklaansyönti ja verkkofoorumeilla roikkuminen ovat myös himoja, joita ihminen ei pysty tai halua hallita, mutta silti et ole kieltämässä avioitumista näiltä perversseiltä.

Odottelen siis vielä esittämääsi vedenpitävää ja hyväksyttävää perustetta sille, että nais- tai miesparin parisuhdetta ei voida vahvistaa lainsäädännöllä, mutta heteroparin parisuhde voidaan.


Vieras

#6793 Re: Re: Re: Laari ropisee!

06.04.2013 10:07

#6784: Heikki - Re: Re: Laari ropisee! Homoliittojen puolustajat ovat selvästi luikkineet pakoon tai ryhtyneet nimittelemään kirjoittajia, kun eivät ole pystyneet kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliiiton puolustajien argumenttejä, tässä keskusteluketjussa.

 

Väitteesi on osoitettu paikkaansa pitämättömiksi jo moneen mertaan, mutta silti toistat niitä kuin uusina. Miksi?

Heikki

#6794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 10:09

#6785: - Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama 

 

"Mitä se tarkoittaa? Miten avioituva naispari eroaa esimerkiksi heteroparista, joka ei aio hankkia lapsia, ei kuulu kirkkoon ja harrastaa silloin tällöin muutakin kuin lähetyssaarnaajaseksiä?" Naispari ei voi avioitua, koska heillä ei ole edellytyksiä hankkia yhteisiä lapsia, eivätkä he voi siis avioituakaan tuossa tarkoituksessa. Naisparin avioituminen ei tee heidän haureuden harjoittamisesta yhtään hyväksytympää, eikä pyhempää, koska avioliittoa ei ole tarkoitus solmia himojen tyydyttämiseksi, vaan haureuden syntien välttämiseksi. 1 Kor 7:2 mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä. 1Tess 4:2-8 Tiedättehän, mitkä käskyt me olemme Herran Jeesuksen kautta teille antaneet. Sillä tämä on Jumalan tahto, teidän pyhityksenne, että kartatte haureutta, että kukin teistä tietää ottaa oman vaimon PYHYYDESSÄ ja KUNNIASSA, ei himon kiihkossa niinkuin pakanat, jotka eivät Jumalaa tunne; ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet. Sillä ei Jumala ole kutsunut meitä saastaisuuteen, vaan pyhitykseen. Sentähden, joka nämä hylkää, ei HYLKÄÄ ihmistä, VAAN Jumalan, joka myös antaa Pyhän Henkensä teihin.

Vieras

#6795 Re: Siveellisyys

06.04.2013 10:09

#6788: - Siveellisyys

"äärimmäisenä villiintymisen muotona"

Koenkin aina arki-iltaisin eläväni äärimmäistä villiintymisen muotoa, kun saan töistä paluun jälkeen siivoilla kissan oksennusta valkoiselta matolta, motkottaa vaimokkeelle siitä että unohti tuoda kaupassa käydessään hoitoainetta ja istuessani väsyneenä päivän töiden jälkeen telkkarin eteen katsomaan jotakin aivotonta realitya, kissa toisessa ja samaa sukupuolta oleva puoliso toisessa kainalossa. Äärimmäistä villiintymistä!!

Niina Saxlund

#6796 Sairasta on vain PELKO

06.04.2013 10:10

Uskonnollisuus/spirituaalisuus ei mitenkään sulje pois homoliittoja!
Moni spirituaalinen ihminen kokee esim että ihmisessä on kaksi puolta, maskuliininen ja feminiininen, sisällään olevien voimien miehisen ja naisisen. Toisekseen moni ihminen uskoo myös sielun uudelleensyntymiseen eri kehoissa, välillä miehenä ja välillä naisena. Ja nämä entiset elämät vaikuttavat jälleensyntymiseemme ja omaan "karmaamme". Siksi esim tällaiseen elämänkatsomukseen nojaava ihminen pitää miestä ja naista ihan samanlaisena ja tasa-arvoisena. Uskonto on kuitenkin eri asia kuin henkisyys ja spirituaalisuus. Uskonto on sokeaa uskoa joka perustuu vain muiden opetuksiin ja uskomuksiin, spirituaalisuus on omakohtaista KOKEMUSTA ja, filosofiaa ja näkemistä suoraan ja välittömästi.

Haluatteko te pimittää lapsiltanne kaiken sen tiedon PELON vallassa että "kahden sukupuoleltaan samanlaisen välinen suhde ei ole samanarvoinen kuin kahden heteroseksuaalin".

Toiset ihmiset saattavat jopa kokea sisällään asuvan naisen vaikka onkin miehen kehossa ja toiste päin.

Koska tällaisissa keskusteluissa aina huomaa niitä idiootteja huutelijoita jotka rupeavat henkilökohtaisesti solvaamaan ja epäilemään kirjoittajan taustamotiiveja, voin kertoa. Olen heteroseksuaalisessa suhteessa miehen kanssa. Mutta koen syvää myötätuntoa heitä kohtaan jotka kaipaavat keskellä tätä hulluutta jonkinlaista tasa-arvoa.
tero p.

#6797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 10:10

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Miksikö katosin? Menin nukkumaan.

 

Onko tämä "homolehti" ihan oikea ja olemassaollut lehti? Ja vaikka olisikin, mitä sitten? Tuskinpa kukaan täällä keskustelevista on sitä lukenut ja sen myötä asiaa ajamassa.

 

Eheytyshoidot ovat henkistä väkivaltaa.

Heikki

#6798 Re: Re: Re: Re: Laari ropisee!

06.04.2013 10:12

#6793: - Re: Re: Re: Laari ropisee! 

 

Päin vastoin, jankaat samaa vaikka tasa-arvosta ei ole asiassa ollenkaan kysymys. Tuo on osoitettu ja jauhettu jo lukuisia kertoja, mutta kaikille lukijoille harhautuksenne ei liene yhtä selvää.
heikki

#6799 Re: Re: Siveellisyys

06.04.2013 10:14

#6795: - Re: Siveellisyys 

 

Samaa sukupuolta oleva ei ole "puoliso".

Vieras

#6800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 10:19

#6794: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

"Naispari ei voi avioitua, koska heillä ei ole edellytyksiä hankkia yhteisiä lapsia, eivätkä he voi siis avioituakaan tuossa tarkoituksessa.

Oletan, että lähimuistin alueella on jotakin häpsinkiä; minulla kun on aivan kirkas mielikuva siitä, että juuri kirjoitin sinulle lisääntymiskriteerisi epäloogisuudesta. No, kertaus on opintojen äiti ja niin edelleen:

Esittämäsi lisääntymisperuste ei ole perusteltu tai yhdenvertainen syy, sillä useat parit, jotka eivät voi synnyttää lasta, voivat kuitenkin solmia avioliiton, kun taas usea lisääntymään kelpoinen pari on suljettu avioliiton ulkopuolelle. Soveltamasi kriteerit ovat siten satunnaisia ad hoc -argumentteja, joiden varaan ei voi rakentaa yhdenvertaista ja syrjimätöntä avioliittolainsäädäntöä.

Kriteerejäsi seuraten oikeus avioitumiseen on poistettava siitä nykyisin nauttivilta lisääntymiskyvyttömiltä tahoilta, kuten sukupuolensa korjanneilta, hedelmättömiltä, sterilisaation läpikäyneiltä ja VARSINKIN naisilta, jotka ovat ylittäneet vaihdevuodet (vanhusten avioliitot ovat mitä suuremmassa määrin sinun avioitumissääntöjen vastaisia).

Avioliittoa on taas laajennettava kattamaan seuraavat tahot: hedelmöittymään kykenevä alaikäinen tyttö, siittiöitä tuottamaan kykenevä alaikäinen poika, polygaamiset lisääntymisyksiköt, mainitsemasi etenevässä tai takenevassa sukulaisuussuhteessa toisiinsa olevat eri sukupuolta olevat henkilöt ja ennestään avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa elävät. Nämä kaikki täyttävät nätisti vaatimuksesi avioon astumisesta.

"Naisparin avioituminen ei tee heidän haureuden harjoittamisesta yhtään hyväksytympää, eikä pyhempää, koska avioliittoa ei ole tarkoitus solmia himojen tyydyttämiseksi, vaan haureuden syntien välttämiseksi."

Kaikki kristityt ja varsinkin ei-kristityt heteroparit tietenkin solmivat avioliiton haureden syntien välttämiseksi eivätkä suinkaan tai missään nimessä himojen tyydyttämiseksi. Inhat homot ja lesbot sen sijaan ajattelevat alituiseen sitä, miten milloinkin saisivat himonsa tyydytetyiksi, ja parhaimmaksi himojen tyydytyskeinoksi katsotaan tietenkin varallisuusoikeudellinen oikeustoimi kuuden kuukauden irtisanomisajalla. Heteroilla on avioituessaan ylväänä ja sumentumattomana aikomus haureden välttämisestä siinä missä nais- ja miespareilla kyse on puhtaasti ja yksinomaan himojen tyydyttämisestä.

Huh huh, nyt tulikin jo väkevää leipää, eikä mitään maitohapatusta.