Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Heikki

#6789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 09:58

#6785: - Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama 

 

Homous on perversio - himo jota ihminen ei pysty tai halua hallita.

Vastaukset


Vieras

#6792 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

2013-04-06 10:06:44

#6789: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

"Homous on perversio - himo jota ihminen ei pysty tai halua hallita."

Eli tasa-arvoista avioliittolakia ei voida hyväksyä, koska muuten tuloksena olisi perverssi avioliitto, mikä johtuu homouden luonteesta perversiona, millä puolestaan viitataan siihen, että homoseksuaalisella henkilöllä on himo, jota ihminen ei pysty tai halua hallita.

Perusteesi ontuu ja on lisäksi vaikutuksiaan mielivaltaisesti jakava. Aivan samalla tavalla heteroseksuaalisuus on himo, jota ihminen ei pysty tai halua hallita. Silti heteroseksuaalinen parisuhde voidaan laillistaa yhteiskunnan silmissä.

Et myöskään ole lainsäädäntöteitse kieltämässä esimerkiksi heteroparien avosuhteita tai jopa ns. yhden illan suhteita, vaikka niissäkin on selvästi kyse himosta, jota ihminen ei pysty tai halua hallita.

Ylenmääräinen suklaansyönti ja verkkofoorumeilla roikkuminen ovat myös himoja, joita ihminen ei pysty tai halua hallita, mutta silti et ole kieltämässä avioitumista näiltä perversseiltä.

Odottelen siis vielä esittämääsi vedenpitävää ja hyväksyttävää perustetta sille, että nais- tai miesparin parisuhdetta ei voida vahvistaa lainsäädännöllä, mutta heteroparin parisuhde voidaan.