Haaste Sauli Niinistölle, Suomen Palloliiton puheenjohtajalle

Kommentoitu viesti

Futisfani
Vieras

#14 Re: Re: Turha adressi

27.02.2011 21:05

#6: Oululainen AC! - Re: Turha adressi

 

En viitannut OPS:iin, vaan ainoastaan kerroin, että AC Oulu ei nykyisellään ansaitse eikä saa liigapaikkaa. En kuitenkaan sano, etteikö AC Oulu voisi olla se oululainen seura, joka sen liigapaikan tulevaisuudessa ansaitsee. Eihän tuohon tarvita kuin pitkäjänteistä toiminnan kehitystä, laajan ja pitkäaikaisen yhteistyöverkoston perustamista ja ry:n puolen miljoonan euron sekä Oy:n 700000 euron velkojen maksua. Nyt käynnistyneellä buumilla tuo on muutaman vuoden tähtäimellä ihan mahdollista saavuttaa, kunhan te oululaiset vaan olette joukkueen takana myös tulevilla Ykkösen kausilla, ettekä jätä tukea nollaan nyt, kun liigapaikkaa ei aiemman seurajohdon huonon taloudenpidon takia tullutkaan.

Tsemppiä tulevaisuuteen!

Vastaukset

futispelaaja oulusta
Vieras

#30 Re: Re: Re: Turha adressi

2011-02-27 23:22:46

#14: Futisfani - Re: Re: Turha adressi

On totta, että juniorit tarvivat kaupunkiin joukkueen, johon pääsystä todella kilpaillaan. Olemassaolonsa aikana Ac on joutunut todistelemaan jatkuvasti olevansa kaupungin yhteinen edustusjoukkue. Taloudenpito on suoranainen vitsi. Yhden joukkueen pyörittämiseen on vuosien aikana palkattu aika monta taustaihmistä, sitten ihmetellään mihin rahat menevät eikä riitäkkään palkkojen maksuun.Aikaa rahojen keräämiseen oli monta kuukautta, joten ei AC voi syyttää kuin itseään kun vissiin taas odoteltiin palloliiton katsovan sormien läpi kuten ennenkin.

Valmentajalle tärkeintä on saada itselle glooriaa ja oma naama näkyville mahdollisimman monta kertaa. Valmentajan palkalla saisi monta pelaajaa tai valmentajia, jotka oikeasti haluavat kehittää nuoria pelaajia. Kukaan ei uskalla kyseenalaistaa nykyisen päävalmentajan asemaa. Eipä ole valmentaja tai urheilutoimenjohtaja tarjonnut, että pienentäisi omaa palkkaa kunnes talous paremmalla tolalla!! Onneksi palkattiin kakkosvalmentaja, jota oikeasti kiinnostaa nuorten kehittäminen. Toivottavasti hänestä ei ole uhkaa päävalmentajan asemalle, ettei tarvi potkia pois kuten takavuosina tehtiin.