Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11429 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

25.04.2013 17:10

#11426: unnatural - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

----että luonnossa vakioisesti esiintyvä ilmiö on luonnonvastainen....?

Asia ei siitä muutu, vaikka oman asenteesi ohjaamana mustaat sanaketjuja, joita käyttävät tyypillisesti toisia diskriminoimaan pyrkivät sielut. Homoseksuaalisuus ei ole epätavallinen, säännötön ilmiö, epänormaali poikkeavuus , häiriötila, abnormaali, "luonnottomuus" eikä tavallisesta luonnonmukaisuudesta poikkeavuus. Se on normaalia ja harmitonta variaatiota lajin sisällä.

Luonnossa esiintyy erilaisia variaarioita, joista osa on yksilölle vahingollisia (puuttuva jalka), osa hyödyllisiä (poikkeuksellisen suuri koko tai voima) ja osa yhdentekeviä (silmien väri). Seksuaalinen suuntautuminen kuuluu tähän viimeiseen ryhmään yksilön kannalta, jos se vain pääsee muiden estämättä toteuttamaan omaa "elämänsä tarkoitustaan".

Lajin kannalta homoseksuaalisuus lienee lähinnä neutraali. Laji ei pahemmin hyödy siitä, mutta toisaalta siitä ei ole toisille lisääntymiskilpailussa kunkuksi pyrkiville myöskään haittaa. Kulttuurisesti ihmishomoilla on ollut tärkeitä rooleja esim. miesvartijoina haaremissa, koska haaremin omistava alfakoirasmies on voinut antaa huoletta vartioimistehtävät heille ilman vaaraa siitä, että "heidän omaisuuteensa kajottaisiin".

 

Vastaukset

unnormal

#11433 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-25 17:45:25

#11429: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

----että luonnossa ("vakioisesti")? esiintyvä ilmiö on luonnonvastainen....?

Fanaattisuuteen asti homoseksuaalisen käyttäytymisen puolestapuhujia (tai oikeammin selittelijöitä) näkyy riittävän. Kovan selittämisen innossasi et ehkä huomannut koko kommenttini tärkeintä kohtaa, joka kulminoituu sanoissa: tarvitaan kovaa faktaa jolla on kyettävä kumoamaan edellä mainitut seikat. Tällä kerralla en mustannut näitä avainsanoja ettet turhaan taas pelästyisi :)

Pelkkä havainnointi ei siis vielä riitä homoseksuaalisen käyttäytymisen puolustamiseksi "luonnollisena ilmiönä", Omat sepustuksesi ja huterat selittelysi homoseksuaalisen käyttäytymisen puolesta ovat yhdentekeviä ja pelkkää ajan haaskausta. Nyt tarvitaan kovaa faktaa pöytään, objektiivista tutkittua tietoa, joka kumoaa sen että homoseksuaalinen käyttäytyminen on epätavallinen, säännötön ilmiö, epänormaali poikkeavuus , häiriötila, abnormaali, "luonnottomuus", eli normaalista luonnon tilasta ja luonnonmukaisuudesta poikkeavuus - Ei säännönmukaisuus, ja ei-vakio. 

Eli se siitä "normaalista ja harmittomasta variaatiosta lajin sisällä".