SYNNÄRISTÄ EI LUOVUTA

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#32 Re: nettikeskustelun merkitys

09.03.2011 23:58

#23: paula aikio-tallgren -  

 Sinun ja Lummin Raijan, (koska päättää sosterissä) erityisesti kannattaa lukea myös nettikeskustelua Tornion ensihoidon ja sairaankuljetuksen tason säilyttämisestä, niin ei tarvisi uskoa vain mainosmiestä. Ja jopa osallistua keskusteluun siellä. Eikö olisi kamalaa, jos synnäri siirtyisi Ouluun, kun Torniossakin on ensihoidon tasoa laskettu ihan päättäjien toimesta?  Nämä asiat liittyvät tavallaan yhteenkin, kuka haluaa kolme vuorokautta putkeen työskennelleen ensihoitajan hoitamaan omaa synnytystään ambulanssiin tai ajamaan hälytysajoa?

Yli 3000 torniolaista vastusti SPR:n vaihtamista MedGroupiin. Täällä on melkein 900 nimeä. Ei nämä kuule vaikuta mitään. Vaikka ajankohta olisikin ollut eri, niin kuitenkin.

Kuitenkin ehdottomasti synnärin säilyttävä LPKS:ssä! Hyvä ja lähellä oleva yksikkö ja laitan nimenikin adressiin, jos tekstejäni ei poisteta täältä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#42 Re: Re: nettikeskustelun merkitys

2011-03-11 19:25:20

#32: Vieras - Re: nettikeskustelun merkitys 

hyvä! Syntyminen on kaikilla kerran elämässä edessä -tai takana - ja naisilla vielä toisten maailmaan saaton kohdalla sitäkin kautta mukana elämän kuvioissa ainutlaatuisena kokemuksena. Itse synnyin Torniossa ja synnytin Kemissä. Kemistä jäi hyvät kokemukset. En enää synnytä, vaikka kuinka haluaisin, mutta muita tässä ajattelen ja siksi olen asian takana.