Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Ah, ma nauran!

#19604 Dosentin rimanalitus

28.08.2013 17:09

#19601: -

Kirjasensa lopussa Ahvio toteaa, kuinka hätkähdyttävää on havaita, että suomalainen punavihreä vasemmisto ajaa 2010-luvun Suomessa sellaista seksuaalipolitiikkaa ja siihen olennaisesti liittyvää yhteiskuntapoliittista radikalismia, joka on lähes kirjaimellisesti lainattu 1920-luvun neuvostobolsevikkien, Neuvostoliiton rikoslain ja 1930-1960-lukujen Frankfurtin koulukunnan seksuaalimarxistien linjauksista, jotka nousevat Kommunistisen manifestin aatemaailmasta.

 

 

Jaaha, että sellaiset henkilöt kuin Barack Obama, David Cameron ja Ruotsin luterilaisen kirkon arkkipiispa olisivatkin pesunkestäviä bolsevikkeja - samoin kuin tasa-arvoista avioliittolakia kannattavat kokoomuksen, keskustan, RKP:n vihreiden, demarien ja Vasemmistoliiton kansanedustajat! On vaikea keksiä naurettavampaa ja mielipuolisempaa väitettä. Ahvio on jälleen kääntänyt suomeksi USA:n kristillisen oikeiston ja republikaanien Teekutsuliikkeen teesejä sen kummempia tieteilemättä. Ei ihme, että toinen suuri oikeistointelligentti, Päivi Räsänen, lainasi Ahvion propagandahoureita surullisenkuuluisassa puheessaan Kansanlähetyspäivillä‎.

 

 

Vastaukset


Vieras

#19608 Jotkut totuuspaljastukset koetaan kiusallisina

2013-08-28 17:59:20

#19604: Ah, ma nauran! - Dosentin rimanalitus 

”Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.”

Ainoa jäljellä oleva keino millä yleensä yritetään mitä pikimmin estää tiettyjä hätkähdyttäviä totuuspaljastuksia tulemasta julki on vain se, että koetetaan kiireesti lytätä sellaiset maanrakoon julistamalla ne täysin ”naurettaviksi” ja ”mielipuolisiksi väitteiksi” ja leimaamalla ne ”propagandahuoreeksi”.

Eipä”koiralla” tuossa tilanteessa oikein muuta ole tehtävissä. Ehkäpä näin saataisiin vielä edes jotakin pelastettua mitä pelastettavissa on. Jospa joku vaikka vielä saataisiinkin muuttamaan mieltään ja kallistumaan punavihreän aatteen ja suomalaisen homoliikkeen sympatisoijaksi?