Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19614 Re: Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi

28.08.2013 19:46

#19610: Ah, ma nauran! - Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi 

Niinpä niin... mitäpä muuta voisikaan ajatellakaan kuulevan Seta-vetoisen homoliikkeen sympatiseeraajien ja aktivistien taholta?

Kun kyse on perinteisen avioliiton lopullisesti romuttavasta sukupuolineutraalissa avioliittolainsäädännön vuosikymmeniä jatkuneen seksuaalivallankumouksen viimeisimmästä vaiheesta (eli sen loppuhuipennuksesta), ei ole mikään ihme että asiasta halutaan hinnalla millä hyvänsä vaeta.

Dosentti Ahvion kirja (Seksuaalivallankumouksen kulttuurimarxilaiset juuret) ei muuten ole mitään salaliittoteoriaa vaan suomalaiseen asiayhteyteen sovellettu ajankohtainen aatehistoriallinen yhteenveto jo aiemmin sekä akateemisesti tutkitusta että marxistien ja homoliikkeen omista lähteistä esille tuodusta. Lisäksi Ahvion oma napakka vastaus kumoaa koko salaliitoajatuksen liirumlaarumina: "Amerikkalaisen homoliikkeen – joka on alusta asti toiminut ja edelleen toimii suomalaisen homoaktivismin esikuvana – marxilaiset 1960-luvun ideologiset lähtökohdat eivät ole mikään salaisuus eikä näistä lähtökohdista kumpuavia tavoitteenasetteluita määrittelevien julkisten dokumenttien sisällön toteaminen merkitse salaliittoväitteen esittämistä."

http://juhaahvio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/139508-seksuaalivallankumouksen-kulttuurimarxilaiset-juuret

Vastaukset

Ah, ma nauran!

#19625 Re: Re: Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi

2013-08-29 05:47:08

#19614: - Re: Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi

Niinpä niin... mitäpä muuta voisikaan ajatellakaan kuulevan Seta-vetoisen homoliikkeen sympatiseeraajien ja aktivistien taholta?

 

Tiedotusvälineet "Seta-vetoisen homoliikkeen sympatiseeraajia ja aktivisteja", jotka haluavat vaieta seksuaalivallankumouksen viimeisimmistä vaiheesta? Jollei tuo ole salaliittoteoria, niin mikä sitten?

Koska toistat vain Ahvion kirjan mainosteksetejä, et ilmeisesti ole sitä edes lukenut. Kirjasen oikea nimi on muuten Miten tähän on tultu: seksuaalivallankumouksen kulttuurimarxilaiset juuret, ja sen on kustantanut änkyräkristillisen saarnaajan Patmos Lähetyssäätiön omistama yritys Kuva ja sana. Mistään tieteellisestä julkaisusta ei ole kysymys, vaan pelkästä uskonnollispohjaisesta propagandasta.

Ahvion tieteelliset ansiot ovat hämärän peitossa. Hänen julkaisujaan ei löydy Google Scholarista, eikä edes Herlsingin yliopiston Tuhat-tutkimustietojärjestelmästä. Sinänsä on erikoista, että Ahvio on uskaltanut käyttää Anders Behring Breivikin tunnetuksi tekemää propagandakäsitettä "kulttuurimarxilaisuus". Tuo pikantti yksityiskohta kertoo jo sekin, minkä tasoista tekstiä Ahvio suoltaa.

Epäselväksi jää, millä tavoin "perinteinen avioliitto" on "lopullisesti romuttunut" vaikkapa Ruotsissa, Ranskassa tai Espanjassa. Kyllä ne ennen tasa-arvoisen avioliittolain voimaan tuloa naimissa olleet avioparit ovat yhä naimisisssa - jolleivät ole eronneet. On surkuhupaisaa voivotella avioliittokäsityksen laajentumisen edessä, kun Suomessakin avioeroluvut ovat sitä mitä ovat. Ehkä Ahvio ja kumppanit haluavat kieltää avioeron bolsevikkien keksintönä.