Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Terve vaan, mulla on hattu, jossa on kukka.

#1341 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

29.08.2013 16:48

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

He saavat KELA:n ja sossun tuet yhtäaikaa, sekä heille maksetaan ajokortit yms., eikä heiltä vaadita edes työllistymistä 2kk välein.

 

Minun mielestäni on täysin rationaalista vaatia suomenkielen (edes heikkoa) taitoa ennen "turvapaikan" myöntämistä, ja jatkuva kehitys pitää näkyä, tuet olisivat sijoituksen ensimmäiset 6kk, jonka jälkeen täytyy olla työharjoittelussa/työllistettynä tai voi mennä kerjäämään torin kulmalle, niinkuin suomalaisille käy.

 

On kaunista katseltavaa kun suomalaiset laittavat hra. Abdullahin oman kansalaisensa edelle.

Vastaukset

Niko

#1350 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

2013-08-30 14:42:27

#1341: Terve vaan, mulla on hattu, jossa on kukka. - Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

"Sossun tuet"? Sosiaaliavustukset ovat AINA tarveharkintaisia, ja ensisijaisesti ne peritään takaisin, mikäli tähän on taloudellisesti mahdollisuus. Ihan samat avustukset samoissa olosuhteissa saa syntyperäinen suomenkielinen Suomen kansalainen, ns. valkoinen heteromies.

Ennen turvapaikan myöntämistä? Et selvästikään ole perillä siitä, mitä maahanmuutaja tarkoittaa. Turvapaikka myönnetään pakolaisille, jotka hakevat humanitaarisista syistä turvapaikkaa. Turvapaikka on myös aina harkinnanvarainen, ja tarpeeksi painavien syiden tulee ylittyä, että turvapaikka voidaan myöntää. Esimerkkinä vuodelta 2007 (http://www.migri.fi/download/16727_Turvapaikkap_t_kset_Raportti.pdf) tilasto, josta ilmenee, että yli 60% turvapaikkahakemuksista päätyvät kielteiseen päätökseen. Maahanmuutajalla tarkoitetaan muun maan kansalaista, joka muuttaa Suomen valtion rajojen sisäpuolelle, esimerkiksi Saksasta tai Irakista.
PS. Suomen turvapaikkahakemusten hylkäysprosentti on Euroopan korkeimpia.

"Suomalaiset" saavat ihan samat avustukset, ja ovat lain edessä tasavertaisia. Ikävä kyllä esim. syntyperäisellä suomalaisella nyt sattuu olemaan työllistymisen suhteen aikamoinen etulyöntiasema, kiitos esim. PK-yritysten harjoittaman rasismin, ja tätä kautta esim. tarvehankitainen sosiaaliavustus on monen maahanmuutajan (vaikka kuinka haluaisi työllistä) kohdalla pakkorako.

Tämä koko adressi on täysin naurettava, eikä pohjaudu mihinkään faktapohjaan. Jos jossain täysin absurdissa ulottuvuudessa tällä olisi mitään vaikutusta mihinkään, laskisi myös "suomalaisten" saamat tuet, koska kyseessä ovat täysin samat pykälät ja säännöt.

Samalla koko adressi ja valtaosa sen kommenteista ilmentää nimenomaa sitä rasismia, jota Suomessa ilmenee eniten. Helppo se tietty on pelätä kaikkea, mistä ei tiedä yhtään mitään. Taikuudelta se tulikin joskus näytti.