Länsi-Pohjan Keskussairaalan toimintojen säilyttämiseksi

Kommentoitu viesti

Viitala

#1 Sairaalat

14.05.2011 12:02

Sairaalat ovat menettäneet merkitystään.Niitä on lakkautettu.Alalle on ilmaantunut yksityisiä yrityksiä ja toimintoja kunnat ovat yksityistäneet.Solmitut kuntainliitokset eivat ole toimineet alalla toivotulla tavalla.
Sairaala laitos on joiltakin osin,niinkuin monet muutkin yhteiskunnan toiminnot murrosvaiheessa.Monet käyvät jo sairaalahoidossa ulkomailla,Virossa ja Venäjällä.
Rahan saannissa on vaikeuksia.
Ennenkun on hoidettu nämä tärkeät kysymytkset EU-n tasolla Kreikan ja Portugalin tukipaketit ja siihen tulee pian uusia muiden valtioiden auttamista ja sitten viimeiseksi oman valtion.

Vastaukset


Vieras

#2 Re: Sairaalat

2011-05-16 12:13:12

#1: Viitala - Sairaalat

16.5.2011 Kemissän

Hei Viitala!

Olet aivan oikeassa lausunnoissasi, mutta toivottavasti et tarkoita sitä, ettei yksityinen kansalainen saisi puuttua asioden kulkuun. Yrittää ainakin jollain tavalla saada mielipiteensä edes lähimpien päättäjien tietoon.

Pitääkö meidän vaan kiltisti odottaa, mitä politiikot tekevät esim. Potugalin ja Kreikan suhteen, kun ei vielä ole edes hallitusta saatu kokoon maassamme.

Vaikka tämä Perämeren perukka onkin kuin kärpäsen kakka koko Eurooppaa ajatellen, niin voimme silti yrittää tehdä jotain oman ja lähimpien kuntien terveydenhoitoa ajatellen.

Ulkomailla käyvät hoidossa he, joilla on vara! Pitääkö kelkasta pudonneitten ja köyhyysrajan alle joutuneitten vain tyytyä kohtaloonsa? Mielestäni inhimillinen yhteiskunta on sellainen, joka pitää huolta heikompi osaisistaan.

Kiitos Viitala kommentistasi ja siitä, että olet kiinnittänyt huomiosi adressiin. Tämä on aivan yhden ja yksityisen ihmisen aloittama kansalaisten nimien keruu. Tässä ei ole taustalla mikää puolue, yhdistys tai ryhmä.

Ystävällisesti Helena Sarta Kemistä


Vieras

#33 Re: Sairaalat

2011-05-24 10:13:42

#1: Viitala - Sairaalat

Hoidathan adressin asiaan kuuluvalla tavalla eteenpäin "päättäjien" nähtäväksi ?

Nettisivuilla lojuessaan se menee täysin hukkaan.