Poika luokkaretkelle

Kommentoitu viesti

Vastaukset


Vieras

#13

2011-05-19 15:30:35

#1: -

 

Kyllä nyt suututtaa,ihan ääliömäistä ettei poika pääse retkelle.Ihailtavan sitoutunut omahoitaja kun tarjoutui omalla sairaslomalla lähtemään mukaan.Silläkin uhalla että jää ilman sairasloma korvauksia.....Tsemppiä Samille ja koko perheelle se Mirjalle.


Vieras

#22 Re: oman pojan kohtalo meinas olla sama

2011-05-19 19:37:00

#1: -

opettaja kävi poikani päälle ihan syyttä ja koulu poliisi oli sitä mieltä että hänellä oli oikeus tehdä niin kun oli oikea ajatus HEI HALOO siis opettajat voivat hakata oppilaita kunhan keksivät hyvän syyn !!!!! no tämä johti siihen että hän ei meinannut päästää poikaa luokka retkelle kun hänellä ja pojalla ei ollut hyvät välit USKOMATONTA. poika pääsi kuitenkin kun koko luokka oli sanonut ettei kukaan lähde jos poikani ei ole mukana. enkä ymmärrä että kun on vuosia kerätty rahaa retkeen niin sitten potkitaan pois porukasta no saapa opettaja lisää kai kuluihin rahaa. no luokka voisi toki päättää ettei kyseinen opettaja lähde reisulle vaan valitsisi sellaisen joka ottaa kaikki mukaan. ne oppilaathan maksaa sen reissun ja voivat päättää kelle matka maksetaan sehän voi olla vaikka joku vanhemmistakin uskoisin.

pimiä

#23 totuus on pimennossa

2011-05-19 19:41:27

Meillä ei ole tietoa Samin todellisesta tilanteesta. Minkälainen hän on käytökseltään? Ovatko opinnot edenneet yhtään? Onko hän aivovammansa vuoksi väkivaltainen?  En voi ottaa kantaa asiaan, koska faktat eivät ole tiedossa.

Jussi_1958

#43 Re: Taivas varjele !

2011-05-20 10:36:30

Taivas varjele mitä touhua !!
Sikamaista. Koulu voi yrittää toimia omavaltaisesti, mutta ei se nyt niin vain toimi !!
Rehtorikin on vain virka, ei hän mikään ylipäällikkö ole. . . turhaan äiti rehtorin pelossa oli.