sosiaaliviranomaiset aiheettomista huostaanotoista vastuuseen

Kommentoitu viesti

heidi tuominen
ylitornio

#2 turhia huostaanottoja

29.02.2008 23:09

Valitettavasti useat perheet jotka apua tarvitsevat, eivät sitä saa;tai eivät saa apua josta olisi hyötyä! Vielä pahempaa on turhat huostaanotot, eli lapsia otetaan huostaan koulukiusatuksi jouduttuaan, kouluvaikeuksien takia, ADHD, asperger, (joskus syytä ei edes kerrota vanhemmille tai edes lapsille) tms. jotka oikeanlaisin tukitoimin pärjäisivät koulussa ja muussa elämässä erittäin hyvin.
Sosiaalitoimelta ei saa oikeanlaista tukea; kodinhoitaja joka käy lasten ollessa koulussa...Miten tällainen auttaa esim. koulukiusattua lasta.
Adrssissa pyydetään sosiaaliviranomaisia ottamaan vastuuta virheistään, joka mielestäni on jokaisen muunkin kansalaisen velvollisuus...

Vastaukset

pelokas suomalainen

#90 Re: turhia huostaanottoja

2015-06-06 11:23:40

Tähän on tultu 90-luvun alusta kun maahanmuutto alkoi saada Suomessa jalansijaa. Mamutukseen, riitaisaan ja väkivaltaiseen muslimi kulttuurin tukemiseen ja muiden maiden lapsille ja lapsiin riittää rahaa tuhlattavaksi asti. Samaan aikaan leikattiin lapsilisät Lipposen sdp hallituksessa. Kun silloin 90-luvun alussa loppui normi kodinhoitaja palvelu niin Suomalaisten lasten ja vanhempien väsymys ja alasajo alkoi. Kouluja lakkautettu, luokkakokoja suurennettu, tukiopetus mininissään, kouluterveydenhuollosta, kouluruuasta, koulumatkoista, koulunkäyntiavustajat minimissä, näitä on loputtomasti. Kyllä tässä lapset ja vanhemmat väsyvät. Pitäähän toisesta maasta ja kulttuurista tulleille riittää rahaa ja mistäpä muusta se on pois kuin Suomalaisilta lapsilta ja Suomalaisten selkänahasta, nämä verirahat. Ja tämä on vasta alkua, tulette näkemään.