Angoratuotteita? Ei kiitos!

Kommentoitu viesti

wtti86i

#15

01.12.2013 10:44

video taitaa olla laatua oikeutta eläimille salamyhkäisissä oloissa kuvattu että saadaan sopivaa raflaavaa aineistoa oman ideologian tarpeisiin,yllättäen edes videolla esiintyvän henkilön kasvoja ei näy,siksikö ettei häntä voida yhdistää itseensä peta,an?

Vastaukset

MeppuFIU100

#20 Kuvauksia ei

2013-12-01 11:37:09

#15: wtti86i -

varmasti saa otettua kanejen nyppiöitten tai tuottajan silmien edessä. Kyllähän angoravillan tuottaja sen varmasti tietää, että ei varmaan ole monenkaan tuotteen ostajan mielestä sallittua tuottaa kipua, tämä tietoisuus asiasta varmasti aiheuttaisi huonoa julkisuutta ja jopa lopettaa heidän elinkeinon tykkänään!

On dokumentteja, kun Kiinassa on salaa kuvattu lastenkodissa lapsi sidottuna potalle koko päiväksi, on näytetty kun kissa keitetään elävänä... yms. Se on siellä arkea, josta meidän hyvinvointi valtiolla ole mitään ymmärrystä. Onneksi on näitä salaa kuvajia "henkilöitä/ yhdistuksiä", jotka tuova totuuden esiin ja sitä kautta voimme tehdä valintoja.

Sami

#27 Re:

2013-12-01 19:43:05

#15: wtti86i -

Ei tullut mieleesi että jos kiinalaisen työntekijän naama näkyy niin edessä on potkut tai jotain pahempaa?'

Raflaavaa aineistoa oman ideologian tarpeisiin? Epäiletkö ihan oikeasti että eläinsuojelujärjestö on nylkenyt vereslihalle ne häkeissä näkyneet kanit saadakseen "raflaavaa aineistoa"? Silloin kiinalaistarhaajat joissa aineisto on kuvattu voisivat   esitellä kanitarhat, joissa kanien turkki on parturoitu kivuttomasti saksilla. Niissä kuvissa ei pitäisi näkyä yhtään vaaleanpunaista kaninraatoa.

Kiinassa ei ole eläinsuojelulakia siinä mielessä kuin länsimaissa. Eikä tuotantoeläimiä pidetä siellä tuntevina ja kärsivinä olentoina. Toisaalta ihmisilläkään ei ole häävit oltavat joka paikassa Kiinan maaseudulla.