Hartola-Sysmä alueen ensihoidon säilyttäminen nykyisellä tasolla

Kommentoitu viesti

Risto (kuntalainen)

#14 ¨NYT JÄRKI KÄTEEN!!!! Ja nimmarit pois adressista!!

04.01.2014 09:32

Nykymuotoinen tuottamismalli on menneen talven lumia. Valtakunnallisesti tuo varallaolo on mennyttä aikaa. Siinä ei riistetä kuin työntekijöitä! Samat työntekijät ovat päivästä toiseen töissä ja elävät omaa arkeaan siinä sivussa (jos pystyvät). Jos ollaan päivystetty putkeen useampi päivä niin miten siinä voi laadukkaasti potilasta hoitaa?? Jos työntekijöitä on hankala saada niin voi yrittäjä päivystää itse niin pitkään että seuraava tulee paikalle. Pahimmassa tapauksessa jopa viikkoja! Saatika ketä kiinnostaa odottaa tuo ylim. 15 min avun saapumista. Oikea tilanne taitaa olla se että nykyisellä yrittäjällä ego liian suuri ja tehdyt rikkomukset ovat polttaneet sillat takanaan. Kyllä näitä HES ja kissaruokayrityksiä löytyy pienesäkin muodossa. On erittäin hyvä jos alueelle palvelun tuottaisi joko Pela tai EHK jolloin voitaisiin puhua edes jostain laadusta. Ihmisten tavoittamisajat ja viiveet tulevat nykylainsäädännöstä, mutta se on eri kuka pikkuyritys niitä noudattaa!

Yhteenvetona voidaan sanoa että jos tuleva ensihoito Sysmä-Hartola alueella on jotain muuta kuin nykyinen niin tulee se olemaan kuntalaisten kannalta parempi ratkaisu. Myös työntekijöiden kannalta ei ole kuin parannusta luvassa. Kaikki huono loppuu aikanaan.

Vastaukset

Apua tarvinnut

#17 Re: ¨NYT JÄRKI KÄTEEN!!!! Ja nimmarit pois adressista!!

2014-01-04 11:48:32

#14: Risto (kuntalainen) - ¨NYT JÄRKI KÄTEEN!!!! Ja nimmarit pois adressista!!

Joka kerta kun olemme apua tarvinneet on apu saapunut paikalle ilman tuota 15 min varoaikaa, eli liikkeelle on Hartolassa yölläkin lähdetty heti. Nyt jos palveluntarjoaja muuttuu, niin silloin tulee automaattisesti 20 minuutin viive Hartolan kirkonkylääkin, saatika sivukylille kun mennää. Sysmästä Hartolaan ei paljon alle 20 minuutin aja.

ristolle..

#32 Re: ¨NYT JÄRKI KÄTEEN!!!! Ja nimmarit pois adressista!!

2014-01-06 20:30:51

#14: Risto (kuntalainen) - ¨NYT JÄRKI KÄTEEN!!!! Ja nimmarit pois adressista!!

Taitaa ristolla olla tietolähteenä se kuuluisa hevosmiesten tietotoimisto :)

Ottaisit selvää asioista ennenkuin purat mutu-tuntumalta antipatioitasi yksityistä palveluntuotantoa kohtaan.

Ne sopimuksen- ja laadunrikkojat löytyy tässä tapauksessa ihan toisista "leireistä".

Pienen yrityksen ainoa tapa säilyä kilpailussa on tuottaa laatua kustannustehokkaasti sopimuksia noudattaen!

Kunnallisilla ei tätä "ongelmaa".