Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Kommentoitu viesti

Mussutus sikseen

#3 Re: Sostemeiden globaalia kestävää kehitystä

08.01.2014 15:04

#2: näin käy kun vasemmistolainen hallinto on - Sostemeiden globaalia kestävää kehitystä

Ei kuule, kyllä tämä nykytilanne on ihan kapitalismin kukkanen ja oikeistolaista/oikeistojohtoista politiikkaa, joka on kapitalistien talutusnuorassa. Ensin on voitontavoittelun nimissä siirretty tehtaat ja vähän muutkin työpaikat halpatyömaihin. Sen jälkeen on lobattu valtionhallintoa ja lakeja sekä liitytty EU:hun, jotta voitaisiin hankkia niihin vähiinkin jäljellä oleviin töihin halpatyövoima ulkomailta.

 

Perinteisesti sosialistit ovat niitä, jotka vaativat töitä, eikä työpaikkojen pois viemistä ja halpatyövoiman liikuttelua. Emme me elä sosialistisessa valtiossa, vaan näennäisdemokratiassa, jota kutsumme häveliäästi markkinataloudeksi.

Vastaukset


Vieras

#86 Re: Re: Sostemeiden globaalia kestävää kehitystä

2014-01-27 15:53:55

#3: Mussutus sikseen - Re: Sostemeiden globaalia kestävää kehitystä

Suomessa on vasemmistolainen ministeri siirtänyt töitä Suomesta Espanjaan ja tämä hallituksen aikaansaannokset ovat hirveitä. Niin sanotut sosialistit ovat hallituksessa, jossa pienyrityksille laitetaan kuittipakkoa ja suuryritykset ulkoistavat koko ajat töitä intialisille asiantuntijoille joilla ei ole TEs palkkoja. Tämä sosialistista polittikkaa meidän eduskunnan  sosialistipuolueilta. Urpilainen totesi, että oli hyvä, että SSAB osti Rautaruukin. Se on hyvä ruotsalaisille ei suomalaisille, ruotsiin menee kehitys ja johto ja muu hallinto ei suomessa tarvita muuta kuin tehdas. Suomessa ei ole alan koulutustakaan enää ja Oulun yliopistokin valmistaa insinöörit Ruotsin markkinoille. Suomessa ei ole enää suomalaista terästehdasta.