Tampere ei saa luopua Ihalan leirialueesta

Kommentoitu viesti

Kaikki tai ei kukaan!

#16 Itsekeskeinen sisäpiiri.

14.01.2014 08:26

"Lisäksi Tampereen kaupunki ei ole markkinoinnut kohdetta mitenkään, eikä suurin osa tamperelaisista tiedä sen olemassa olosta mitään. Kohde löytyy vaikean reitityksen jälkeen kaupungin sivuilta."

Eli tarkoituksella pidetty sisäpiirin leirintäalueena. Nyt kun poistumassa tuli sisäpiiriläisille hätä käteen.
Saa mennä kun on tähänkin asti piiloteltu sisäpiiriläisten toimesta.

Vastaukset

paikalla ollut

#22 Re: Itsekeskeinen sisäpiiri.

2014-01-14 11:13:23

#16: Kaikki tai ei kukaan! - Itsekeskeinen sisäpiiri.

Kysymys ei ole sisäpiirin leirintäalueesta,vaan kaikille Tamperelaisille tarkoitetusta alueesta.Mainostettu ei ole,mutta kyllä se aivan avoimesti löytyy kaupungin sivuilta.


Vieras

#26 Re: Itsekeskeinen sisäpiiri.

2014-01-14 13:07:04

#16: Kaikki tai ei kukaan! - Itsekeskeinen sisäpiiri.

Hauska sana tämä sisäpiiri. Sinä et varmasti ole kerinnyt syventymään tunnekuohulta siihen, mitä olet kirjoittamassa. Väitätkö todella, että alueen käyttäjien toimesta on 50 vuotta onnistuttu  pitämään salassa alueen olemassaolo.   Todellinen sisäpiiri, joka alueen markkinoinnista tai piilottelusta vastaa löytyy sieltä päättäjien puolelta. Siitä saadaan kuitenkin jonkinlaista kuvaa, miten näitä juttuja hoidellaan, että näistä oikeista sisäpiiriläisistä, jotka alueesta päättävät, suurin osa ei myöskään ole koskaan kuullut paikasta. Eikä vieläkään, vaikka myynnistä päättävät, suurimmalla osalla ole todellista tietoa, mitä ovat myymässä. Kaupungin omistuksessa on kyllä muitakin alueita/ tiloja, joita kaikki tamperelaiset eivät käytä. Pistetään kaikki myyntiin ja katsotaan paljonko tuli säästettyä.